Sista söndagen i lyan

God morgon. Nu börjar vi närma oss flytt och det känns mer än bra. I förrra veckan hann vi även med att fira två födelsedagar, min och mannens. Och jag älskar att fylla år och älskar när andra fyller år eftersom jag älskar att fira! Det blev dock inget spektakulärt utan lite tårta med familjen. Denna vecka började med VAB eftersom lilleman var krasslig. Sedan blev det mina två träningspass och mycket jobb. Idag är barnen hos mormor och morfar så vi ska se till att göra klart det sista inför veckans flytt. Så spännande! 


(null)
VAB-mys med lilleman

(null)
Efter veckans cykelklass

(null)
Bun Meat Bun - så gott!

(null)
Gårdagens middag innan sista delfinalen i Mellon. Den bästa hittills!
Veckans andra löppass

Fredag, veckans bästa dag! Jag avslutade kontorsdagen med ett löppass på Sats Mos. Veckans andra. Och vilken lycka det ger. Det gick inte lika bra som i måndags. Men det kan såklart ha att göra med att jag hade en Body pump i benen från igår, vilket jag inte hade i måndags. Annars är det  härligt att vara tillbaka i löparskorna igen. Lycka! Nu tar vi helg och börjar med chicken nuggets till middag.

Och passet? Fem minuters löpning på 10,5 km/h, sedan 15 minuter på 11 km/h. Sedan två minuters paus för att sedan köra på 11 km/h upp till fem kilometer. Totalt fem kilometer på 27.38 men under pausen pausades löpbandet. 
 

(null)
Härlig löpning

Idag efter jobbet gick jag till Sats och brände av ett löppass. Löpningen är minst sagt sporadisk just nu. För att inte tala om styrketräningen. Den är obefintlig. Tur att jag bär en nedrans massa tunga kartonger hemma nu. Hur som helst. Jag tänkte att det skulle bli ett skönt pass. Ett roligt pass. Men när är det skönt och roligt? Jo, när jag har tagit ut mig själv och överträffat mina förväntningar. Förväntningarna idag var att orka en femkilometare under 30 minuter. Eller handen på hjärtat, under 29. Helst kring 28. Jag sprang fem minuter på 10,3 km/h för att känna in dagens löpform. Sedan strax under 20 minuter på 11,3 km/h. Och sedan 11,5 km/h. 12. 13. Och så blev resultatet fem kilometer på 27.19. Oväntat. Glatt. Åh, jag längtar till nästs pass!

(null)

(null)
Helgen

I fredags var jag och mannen på bio och såg Jumanji som var överraskande rolig. Barnen sov hos mormor och morfar vilket gav oss sovmorgon igår. Och efter det blev det flyttpackning hela dagen följt av semmelfika hos mormor och morfar innan vi tog med oss barnen hem. Och sedan den första delfinalen i Mellon som väl var..sådär.

Idag åkte jag och stortjejen till stan för att byta en halsduk och sedan lämna in min telefon. Om det inte hade varit stängt. Haha, typiskt. På eftermiddagen gick vi hela familjen till Sats och var nöjda när vi gick hem. Jag körde igenom mitt nya cykelpass som jag skulle kört i onsdags men istället låg jag hemma med migrän. Men det kändes bra så på onsdag blir det premiär. Yey! Slutbabblat nu, dags att sova. Natti!

(null)


Veckans träning vecka två

Måndag: Löpning 5 km
Tisdag: Vila
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Jag började veckan med ett löppass. Och det var så galet befriande att jag vet inte vad. Och sedan två härliga pass att instruera. Sedan kom helgen där det varvades kalas med migrän och start av flyttpackning. Men allt går om man bara vill. Pjuh!RSS 2.0