Torsdag

Tisdagens begravning bestod av många tårar men dagen blev lyckad och jag tror lilla morfar blev nöjd.

Torsdag idag och jag jobbar hemifrån. Superskönt att man kan göra det. Dock är ju vädret så nedrans trist och mörkt, men det funkar helt okej när man sitter inne. Lite mysfaktor är det allt. Jag har precis fått i mig havregrynsgröt kokad med linfrön med rivet äpple och Keso till. Gott! Nu är det dax att bita i lite jobb igen med Hoffmaestro och lite trancetechno i bakgrunden. Och ladda inför hockeyns SM-final 5:7 ikväll. Djurgården tog minsann hem segern i matchen igår. Yesyes!

För övrigt körde jag min sedvanliga spinnpuls igår. Och jäklar vad deltagarna tog i. Det är sådan energi som man får tillbaka när man ser att de verkligen kämpar järnet, och lite till. 


Spinning på BBC i lördags



Nattblogg

Hej och godnatt!

Body pumpen gick bra och det var nästan fullt. Kul trots att vädret varit toppen idag, med undantaget för snön (?) som kom när jag satt på tuben till gymmet. Efter passet fick jag skynda mig hem för att spana in den tredje finalmatchen i hockeyslutspelet. Och det gick åt..fanders! 3-2 till HV efter sudden. Nu väntar två borta(hockey)matcher och jag håller verkligen mina tummar och tår!

Idag fick jag för övrigt ett mail från min gruppträningansvarig som hade fått ett superpositivt mail av en kund som brukar besöka mina pass. Jag kan tala om att jag blev lagom ego-boostad av det. Och lite extra positiv energi tackar man ju inte nej till! Fantastiskt säger jag bara!

Något mindre positivt är begravningen jag ska på imorgon. Det kommer bli en mycket tung dag och jag väljer att lägga min kära blogg åt sidan under hela morgondagen.


Morfar,

Det gör ont när knoppar brister. Du kommer alltid vara min coola, allkunniga och rättvisa morfar. Du hade alltid koll på allt. Ordning och reda. Den bästa morfar man kan tänka sig. Jag saknar dig så. Trots att du uppnådde en ansenlig ålder lämnade du oss alldeles för tidigt. Du hade så mycket mer att ge! Jag har aldrig saknat någon som jag nu saknar dig. Du har en given plats i mitt hjärta. Vi ses i Nangijala.



Nu blev jag väldigt personlig här vilket inte hör till vanligheterna. Men där har ni en del av svaret på min bloggsvacka den senaste tiden.. Ta hand om varandra medan ni kan! Kram!




Mellanmålstips

Jobb, jobb. Men snart är det dax för hemgång. Eftermiddagarna är oftast segaste tiden på dagen. Man är efter-lunchen-seg och liksom bara väntar på att något ska hända. Då får man se till att det gör det. Stanna upp och kör lite gymnastiska övningar. Gå ut en minipromenad i solen (eller regnet, snöslasket, blåsten eller whatever..). Och glöm för sjutton inte mellanmålet! Frukt, macka, youghurt, Keso, avokado. Eller tamarirostade mandlar från Renée Voltaire. De är sjukt goda så akta dig så inte hela påsen slinker ned, det är lätt hänt! För även om det är gott och innehåller nyttiga fetter så är det mycket av just den varan. Fett alltså. Så måtta är ordet!

 
Tamarirostade mandlar från Renée Voltaire. Så nedrans smarrigt!

I lördags till lunchen från GI-boden fick vi tamarirostade solrosfrön och även dessa smakade great och passade toppenbra till kycklingsalladen.



Goodie bag

Jag måste ju visa alla grejer vi fick i helgen på Blogger Bboot Camp. Alla andra har väl redan redovisat innehållet, men det skadar nog inte att ta det en gång till. På lördagmorgonen fick vi en kasse full med saker, bland annat schampoo, Gainomax, Naturdietprodukter, hudlotion, kosttillskott, styrketräningsbok, godis..



..Och det (kanske) bästa av allt. Vi fick två snygga träningströjor från Craft med BBC-loggan på ryggen och en löparjacka från Nike. Jag har en liknande och den är skitbra rent ut sagt.




Alla snygga träningsglada kycklingar i BBC-tröjan anno 2010

Nu är det måndag och jag sitter på jobbet och kör på fram till kvällens pump-klass. Jag hoppas folk känner sig träningssugna trots den underbar solen ute. Vad tränar du idag?

Ha en toppendag!



Bildregn från BBC 2010


Vi blir välkomnade på lördagsmorgonen.


Nu är det alltså över för i år, Blogger Boot Camp 2010. Gårdagen startade med ett afropass. Jag som kanske inte känner mig som den mest dansanta personen i denna värld gjorde i alla fall mitt bästa och det var rätt kul!


Hela skaran i full Afrostil.

Efter afron var det dax för mix-it-passet. En blandning av forza med träsvärd, funktionell träning med flow tonic och en avslutande qigong.


Jag, träsvärd och Flow tonics.

Sedan var det lurre. Och gissa om jag var glad för det? God god mat från GI-boden. Hela lådan slank ner. Eller ja, innehållet i lådan. Självaste lådan sjänkte jag bort till närmaste soppåse.


Mmm..mat!

Näst sista passet för dagen bestod av spinning. Utan mina spinningskor och med en lite halvtrasig fot (som nu känns rätt hel igen) gick passet strålande och man var lagom svettig efteråt. Ett gott tecken! Här kan du se en liten filmsnutt från passet.


Innan klassen bröt loss!

Sista passet var dans, vilket precis som afron, kanske inte riktigt är min melodi. Men vem har sagt att det inte kan bli? Jag körde på i alla fall och efter detta var dagens alla träningspass till ända.


Tanzen!

Kvällen avslutades på Sangria Tapas Bar på S:t Eriksgatan. Ett übermysigt ställe där jag åt tre tapasrätter. Smarrigt!


Trevligt avslut på första dagen!


Dag två började med pilates..



..och avslutades med en föreläsning och..


..en utlottning av priser. Och guess what. Jag vann!! Priset ska jag få hemskickat så jag ska se till att de vet vart det ska skickas. Helt otroligt säger jag. Det här är förmodligen första gången jag vinner något där det inte är "vinst-varje-gång". Så jäkla coolt. Vad är oddsen för detta liksom? Jo, lika stort som för alla andra. Men ändå!

Jag vill rikta ett STORT tack till arrangörerna Terese, Sofia och Jane och till alla andra som gjort detta möjligt. Tack!

Jag har mer att förtälja om helgen. Men nu ska jag sätta på någon play-kanal och käka något smarrigt. Imorgon är det måndag. Ny vecka och en lite halvjobbig sådan.

Ta hand om er
!



Dag två

Idag är det dax för BBC dag två. Pilates och en föreläsning står på schemat. Nu är det brottom som vanligt!

Later, tjing!



BBC dag ett

Nu är jag hemkommen från boot camp-dagen del ett. De är mer än godkänd. Vi startade med afrodans. Sedan blev det mix-it-pass bestående av forza, stabilitetsövningar/funktionell träning med hjälp av flow tonic-plattor och en avslutande omgång med qigong. Sedan belv det spinning med Terese och ett avslutande danspass. Hela dagen avslutades med tapas och en efterföljande testund hos Matilda. Mycket trevligt för att sammanfatta det hela. Imorgon (idag) fortsätter vi, dock i någon lugnare tempo, med pilates och föreläsning.


Bild snodd av Jenna. Hoppas du inte misstycker!

Jag har massa bilder. Men det tar vi imorgon (jaja, idag). Nu måste jag borsta gaddarna, rengöra fejset och sedan sussa! Kram!

För övrigt. Nu står det 1-1 i matcher mellan Djurgården och HV. Attans!



BBC 2010

Så var det dax. Blogger Boot Camp 2010 startar idag. Jag har precis hoppas ur duschen och nu sitter jag och äter mackor och avokado. Om en stund ska jag bege mig iväg och förhoppningsvis vara rätt mör i kroppen när dagen är slut! Det blir afro, tuff utomhusträning, dans och spinning med mera med mera. Håll tummarna för att min fossing är kry hela dagen.



Dax att dra på sig träningskläderna och göra sig redo. På återseende!



En vinst närmre SM-guld

Javisst, Djurgården tog en trepoängare. Härligt! Nu har jag fått en promenad hem, vilket kändes okej för foten. Dock känner jag mig halvt instabil. Men snart så!

Och så lite musik såhär på kvällskvisten:


Thaya - Tonight

Natti natti!



Djurgården

Elitserien, final 1:7. Djurgården leder med 3-1 mot HV. Är det inte fantastiskt? Jag sitter hemma hos min vän och käkar grönsaker och majsbågar med dipp och har en allmänt trevlig torsdagskväll! Hoppas Djurgården fortsätter i samma anda resten av matchen!

Kram sålänge!



Torsdag

Hej där!

Sitter på arbetet och ska strax strax dra hem till päronen för att slänga i en tvätt och sedan vidare till en vän och kika på första hockeyfinalen. Djurgården mot HV71, där det är Djurgården som ligger mig varmast om hjärtat. Nu håller vi alla våra tummar och tår!

Innebandyn i tisdag var för övrigt så nedrans rolig. Men! Jag lyckades stuka insidan av fossingen så den är blå och fin just nu. Det är ju toppen inför helgens boot camp. Det känns dock inte så värst farligt så jag tror nog det ska gå bra. Det hoppas vi på i alla fall. Men det gör att det inte blir någon löpning idag. Trist, men troligtvis bäst för fossingen min.

Dax att springa till tuben. Glöm inte att hålla en tumme (eller två) för Djurgården ikväll!

Hejsvejs!



Innebandy

Tisdag idag och jag är tröttare än tröttast. Jag har sovit ungefär 3½ timmar i natt och detta drar ner min produktivitet (och mina ögonlock) i botten! Men jag kämpar på. Och det blir ju mycket lättare om man vet att man har något roligt framför sig. Och så kan det faktisikt vara. Ikväll ska jag nämligen spela innebandy vilket jag inte gjort på läänge och jag har saknat det som in i..Norden! Drömmen är att börja lira på allvar igen. Men så var det det där med tiden. Sist jag checkade hade dygnet bara 24 timmar..

När jag kommer hem ikväll måste jag färga mina ögonbryn. De ser nästan obefintliga ut just nu och använder jag inte ögonbrynspennan ser jag nästan (observera: bara nästan) ögonbrynslös ut. Och detta vill vi ju inte utsätta världen för.




Ha det tipptopp och njut av vårsolen! Krambanan!



Söndag

Hej gott folk!

Nu har det hunnit bli april och idag är det bannemig lite vår i luften igen! Fantastiskt! Idag har jag instruerat en bodypump och nu ska jag fixa lite grejor och sedan är det dax för en ny vecka igen som kommer avslutas på bästa sätt - Blogger bootcamp.

För övrigt är mina garderober uppmonterade och fullproppade (nåja..) och jag är mer än nöjd. Vem hade trott att jag skulle få plats med allting? Och här har vi resultatet:


Pratiskt? Ja. Snyggt? Ja. Bästa kombon!

Nu blir det till att fundera ut vilken praktisk lösning jag ska välja till hallen. Skjutdörrar med speglar vore att föredra, men jag har ett element där som man kanske inte ska stänga in? Hmm, vi får se!

Dax att återgå. Tjing på er!



RSS 2.0