Klänningkavalkad

Dålig, dålig uppdatering. Det är bara att inse att under vissa tider är det inte här man hänger av olika anledningar. Det är helt enkelt mycket just nu. Vad har då hänt på sistone? Jag har vurpat med cykeln vilket har inneburit vila från träning i ungefär två veckor nu. Utöver det har jag ju benhinnorna som bråkar lite med mig. Sedan har det varit mycket på jobbet också.

Men något som är sig likt är mitt shoppingbehov. Idag stillade jag det lite genom att köra en liten nätraid. Bland annat dessa små fina ting fick bli beställda..

 
Mmm, klänningar

..och så ett par gladiatorsandaler, en till klänning och en lång topp. Trevligt.

Nu är det fortsatt koll på fotbolls-VM som gäller. Sedan blir det sänggående efter en dag i Norge med jobbet. Tjing!Vårruset - vilket nederlag

Här vill jag helst börja med en hel drös fula ord. Men jag hejdar mig. Idag var det dax för Vårruset och gissa om jag var löpsugen! Min uppladdning inför Halvmaran i höst har ju blivit hindrad av mina benhinnor som smärtar som en hel dunderarmé (?) vilket har medfört att jag inte sprungit på sisådär tre veckor, kanske fyra. Och det är mycket! Hur som helst. Idag kom jag ungefär två och en halv kilometer. Och sedan var det stopp. Tvärstopp. Jag kunde praktiskt taget knappt ta mig fram. Tillsut fick jag hjälp av en tjej som stannade och hjälpte mig med stretch av benhinnorna och gav mig lite tips. Denna tjej skulle ha en stjärna i himeln! Tillslut tog jag mig i mål, men på en urusel tid och med trasiga ben!

Hur svårt det än kommer bli så blir det löpträningsvila till midsommarveckan tror jag.. Usch, trist! Men men, jag vill ha mina starka ben tillbaka. Något tips på vad jag ska göra?

Som tröst lyssnar jag lite på techno. Och Gaga's Alejandro. Efter konserten är jag lite frälst.

RSS 2.0