Påväg uppåt

Livet går upp och ner. Just nu har det väl varit rätt mycket ner. Tyvärr. Men jag försöker kravla mig uppåt och se allt det goda. För visst sjutton finns det goda ting!

♥ Snart är det påsk, vilket innebär godis, mat och förhoppningsvis lite vårväder. Och ledighet!
♥ På söndag ändrar vi tiden - till sommartid!
♥ Jag har kommit igång med gymmandet igen och har galen träningsvärk. I love it!
♥ Fredag idag vilket innebär att helgen stundar. Yes!
♥ Mina träningsklasser går bra och nya bodypumpen är inlärd. Ikväll kör vi hårt.

Happy freitag!Lördag

Nu är det dax att dra ut i staden. Jag, och en massa söta vänner ska ut och svänga våra lurviga, i Converse! Det ni!

Ha en toppenkväll! Kram!

Update: Det blev inga Converse, men en toppenkväll för det!Träning igår

Tisdag idag och jag har planer på att antasta löpbandet i eftermiddag. Igår blev det en timmes instruerande av body pump och efter det gymmade jag rygg och biceps. Nu är mitt kostarbete inlämnat och jag är back on tack och har lovat mig själv (och massa andra?) att börja gymma igen. Är det något jag saknat så är det att plocka med vikterna på gymmet. Hulken nästa!

Nu ska jag dra ut på lunch, jag är huungrig! Kanske en sushi? Eller pasta? Hmm.Time for John Blund

Efter oxfilé, pommes och bea känner jag nu att det är dax att gå och knoppa. En minisovmorgon och frukostbuffé väntar imorgon efter att jag duschat håret med hotellets hair and body gel. Som sagt, vi får se om jag överlever detta dilemma. Men det ska nog gå..


Stark - snart så

Nu är det jag, Anna Bergendahl och Topphälsa tills John Blund kommer förbi.. Anna Bergendahls låt (This is my life) är för övrigt riktigt bra, den liksom växer! Vi får se vem som kammar hem Melodifestivalen detta år. Men så länge: Godnatt!


Nytt i duschen

Hej där hemma! Jag befinner mig i Danmark på jobbresa. Nu sitter jag på hotellet och inväntar middagsdax så man kan gå ner och fylla på förråden. Det har varit underbart väder idag. Jag kom precis in från en sväng på stan och en promenix på Ströget. Härligt. Imorgon eftermiddag bär det hem igen, så detta blir ett skönt avbrott i vardagen trots den übertidiga uppgången imorse.

När jag kom till Arlanda fick jag kasta massa bodylotion och andra skönhetsprodukter eftersom jag inte checkade in väskan. Lite onödigt. Så nu sitter jag här, utan lotion, schampoo, balsam och hela baletten. Hur ska jag överleva? Skämt åsido. Man måste få med några i-landsproblem också!

Då är det lika bra att visa min nya shower gel och body butter med papayalukt (som alltså inte är med på resan). Nu står jag mig ett tag med alla produkter från The body shop. Jag kommer lukta både kokos, mango, papaya och andra trevligheter. Som en hel fruktarmé! Det ni!Time to pudra näsan. Middag nästa. Tjing!RSS 2.0