Fitness magazine

Hej hopp!

Ikväll har jag varit på magisterpromotion på Universitetet och fått mitt diplom för min magisterexamen. Det var mycket högtidligt och nu har jag applåderat färdigt för i år. Typ.

Jag spanade in på Fitness Magazines hemsida där kan man läsa miniintervjuer med mig och några av BBC-deltagarna och få tips på en massa härliga tränings- och inspirationsbloggar. Det hittar ni här.


Skärmdump från Fitness Magazine.

Dax att sussa. Imorgon ska jag upp och gå på lunchbio. När gjorde man det senast? När man var åtta och såg Lilla sjöjungfrun? Hoppas ni sover fantastiskt!Eurovisionsorg

Ja, det är mycket sorgligt (jaa) att Sverige inte är med i Eurovisionfinalen detta år. Men vad hände? Anna var ju, tycker jag, mycket bättre än många av dem som gick till final. Fast det verkar ju förstås inte Europa tyckt.


Anna Bergendahl - This is my life

Visst sjutton var hon värd en finalplats? Vad tycker du?

För övrigt är det fredag idag. Fantastiskt! Ikväll ska jag gå på min magisterpromotion och få diplomet för min utbildning. Efter det är det lite mingel. Imorgon blir det förhoppningsvis bio för att se nya Sex and the city- filmen och på kvällen blir det grillning och utgång. Det ska bli toppen med helg! Dock utan Sverige i Eurovisionfinalen. Men jag är inte bitter.. Haha.

Ha en bra dag!Wellness rack

Igår fick jag hem mitt pris som jag lyckades vinna på BBC. Det var alltså ett snyggt träningsset med fria vikter från Technogym. Tack snälla för vinsten!


Ett stort paket..


..som innehöll detta snygga hantelset!

Jag är fortfarande helt chockad att jag lyckas vinna något. Här ska det fria-vikter-tränas!RSS 2.0