Humlehof

Ikväll har jag varit och käkat schnitzel med potatis på Humlehof på Folkungagatan. Och jisses, det var underbart gott. Och väldigt trevligt att få sitta ner och bara snacka ett tag. Men nu är det läggdax för moi. Ni ser, det börjar arta sig med läggtiderna. Jag tror minsann detta är tredje natten i rad där jag (förhoppningsvis då..) lägger mig innan 22.30. Och det är ett väldigt kors i taket på den. Mina nattliga (o)vanor har tyvärr varit helt fel med tanke på att det oftast är uppgång runt 06.00 på morgonkvisten. Och det leder till trötthet. Som leder till konstig matlust. Som leder till konstiga träningsupplevelser. Som leder till dåliga sömn(o)vanor. Som leder till trötthet. Som leder till.. Ja, ni hajjar poängen. Så istället för att svamla ska jag gå och natta mig själv nu.

Imorgon är det en ny dag. Då är det jobb, löpning och ett besök på Stadium för en Vasaloppstjejkväll som gäller. Spännande!

Så natti natti gott folk!Lunchspinning

Hej hopp, long time ago! Men bättre sent än aldrig? Jag har ju hunnit med både två veckor i USA och på vift i Karibien samt massor med jobb, träningsupplevelser och lite annat..

Nu har jag precis varit på lunchspinning på Sats och efter det smällt i mig en fetaostfylls kycklingfilé inlindad i bacon med gröna bönor till. Och så nougatkladdkaka och banan till efterrätt. Värsta lyxen en dag som denna. Men det kan man kanske vara värd när vädret är så blåsigt och envist som det faktiskt är? Eller ja, man skulle såklart vara värd det ändå! Tiden på spinningcykeln var härlig, men jag var rätt stum i benen efter gårdagens tur på löpbandet. Men jag är bara glad att mina benhinnor nu börjar vara med mig igen. Visst har jag ont, men jag ger mig sjutton på att fortsätta ändå. Och efter sisådär 23 minuter, den kritiska gränsen, brukar det funka finfint.

Men nu ska jag ta tag i lite jobb. Ikväll ska jag ut och äta med en kompis och sedan sova tidigt. Wish me luck! Tjing, tjing!RSS 2.0