Gott nytt år!

Hej hej och gott nytt år! Kanske blir 2012 året då jag skriver här mer frekvent? Julen har i alla fall varit finfin, presenterna och maten likaså. Nästa år säger vi hej till Marathonträning och hejdå till löparknä. Nästa år säger vi hej till lycka och en massa kärlek och hejdå till deppiga veckor och för lite sömn. Naglarna är fixade och sminket är på. Dax att säga hej till nyåret 2011/2012!

KRAM! ♥Converse, någon?

Hej hej december, julvecka och allt vad det är. Vi har en vecka och lite till kvar på detta år och jag har redan satt träningsplaner i verket för nästa år och planerat mina träningsveckor en bra bit in i februari. Idag efter jobbet tänkte jag nog smita in och spana löparkläder, nu var det ju alldeles för länge sedan jag shoppade!

Över till något helt annat. Spana in Converseparadiset jag upplevde i New York. Haha, jag vet inte om jag vill ha mina väggar så, men det var helt klart värt att fota!


Många, många, många..


..och det tar aldrig slut!

Lite post-pannkakskoma efter lunchen här, men jag ska försöka jobba på och hålla alla mina tummar att Djurgården tar hem derbyt ikväll. Aaaah!

Adios.1 december

Hej hopp!

Första december idag och således 24 dagar till julafton och 31 dagar kvar på detta år. Stört!!

Igår var det pump-dax på lunchen och jag kände av en skön träningsvärk från tisdagens rygg- och bicepspass jag åstadkom. Och idag har jag fortfarande ont, vilket i och för sig visar att det tar. Jag har dessutom lyckats sträcka baksida lår och få ont i nacken. Vad är det med dessa krämpor? Och löpningen har inte blivit av på för måndag veckor eftersom jag lyckades bli sjuk. Nu är det dax att rycka upp sig. Men jag inser att jag är ledig typ en dag fram till jul och då bör jag kanske inhandla julklappar. Så vi får se, kroppen får läka från halsont, förkylning och andra krämpor och sedan är det all in!

I tisdags var jag också på sista besöket hos min naprapat. Och tror ni inte jag vaknar igår med lite småkänningar av mitt löparknä? Men det måste ju bara vara psykologiskt. Jag ska fortsätta stretcha, rehabba och värna om mit knä så ska vi se att det blir en mara nästa år!


Choklad 24 dagar i sträck. Detta måste ju vara årets bästa månad?


Jobb denna torsdag och sedan är det cykling på Fridhemsplan som gäller. Tjing!RSS 2.0