Halvvägs till 50

Och just det. Idag är det minsann en stor dag också. Jag fyller halvvägs till 50. Eller ett kvarts sekel som det så fint stod textat på morgonens paket. Mycket upplyftande. Not. Men det är ju härligt att mina underbara päron har humor i alla fall ♥

Dagen har börjat bra med hur många gratulationer som helst! Ikväll blir det hockey, Djurgården-Frölunda och förmodligen, men inte förhoppningsvis, en lugn kväll!

Ha en bra dag och en härlig vecka kära ni! Kram!Cykling/spinning

Måndag igen och helgen har varit mer än bra. Och lugn. I fredags blev det en tur på spinncykeln i Stadshagen och likaså i lördags, fast då i Farsta. Mitt mission är att testa på lite olika center och vidga mina vyer. Lördag kväll blev lugn och jag kikade på Melodifestivalen - såklart! 

Igår var jag på en instruktörsdag/audition på Sats och valde cykling. Och guess what? Jag blev godkänd och kände mig mer än lycklig. Inte bara att jag blev godkänd, utan jag träffade på fantastiska människor, fick en härlig träningsupplevelse på cykeln, fick mycket fin feedback och kände mig helnöjd. Under mina cirka tolv minuter på instruktörscykeln körde jag gärnet. Jag var så trött när två minuter återstod att jag trodde jag skulle tuppa av. Haha! Det var bara vinna eller försvinna! Och det gick vägen. Jag har inte haft någon fast klass i cykling/spinning denna termin och kände att jag saknat det. Då tänkte jag att jag testar min lycka på Sats. Det finns ju lite överallt och ligger nära både jobb och hem. Summa kardemumma var gårdagen hur som helst mycket lyckad. Den avslutades med semla, Solsidan och Big brother hemma hos päronen.
För övrigt har jag lagt till en ny kategori - Instruktör. Här samlar jag kort och gott mina ansträngningar som instruktör. Och kanske lite till!Onsdag

Redan onsdag. Jösses.

I måndags, efter min body pump, var jag på bio och såg Winters bone. En helt okej film om jag bara inte hade varit så nedrans trött. Min sömn har inte visat sig från sin bästa sida på senaste tiden. För detta har jag till stor del mig själv att skylla. Men då kan det ju bara bli bättre!

Igår skulle jag tränat, men tids- och sömnbrist satte stopp för detta. Dock blev det en snabb prommis och sedan hockeyderby på televisionen. Och vilken rysare, som vårt kära Djurgården sedan tog hem. Lycka! Idag ska jag få till en lunchspinning och ikväll blir det innebandyträning.


Jag älskar vintern när solen lyser. Ljus och värme!Veckans träning

Då ska vi se hur vi får ihop denna vecka. Mitt mission är, som alltid, att pyssla ihop tiden med träning, socialta liv, sömn och att äta ordentligt. Och så en hel del annat. Jisses, det är inte alltid helt lätt. Men det brukar funka!

Måndag
: Coreträning 30 min, gymma bröst (och ev triceps) samt instruera bodypump.
Tisdag: Lunchlöpbandsträning omkring 5 km.
Onsdag: Gymma ben, innebandy
Torsdag: Instruera en bodypump 45 min, innebandy
Fredag: Gymma rygg och biceps
Lördag: VILA
Söndag: Blir en heldag med något spännande. Hoppas jag!

Jag skulle gärna få till fler och lite längre löppass. Men jag tror det blir lättare när isbanan försvinner på vägarna och när mina helger inte är så fasligt uppbokade som de är just nu. Som det ser ut nu ligger fokus på styrka och så har jag ju innebandyn som är rätt konditionskrävande.

Nu blir det jobb. Min egenkomponerade core gick bra, men kunde gått bättre. Så det gör den säkerligen nästa gång.

Tjing!Alla ♥ dag

Godmorgon på er!

Helgen har varit underbar vad gäller både väder och annat. Jag har spanat film, jag har varit på födelsedagsfirande och jag har gått två mysiga promenader. Jag har aldrig varit någon som påverkats av mörka årstider, men fasiken vad skönt det var att D-vitaminboosta lite i solen. För annars ser man inte mycket av solen. Till jobbet i mörker och hem igen i mörker. Och solen har inte varit så pigg på att visa sig ens dagtid. Men nu så!


Nu är det ny vecka som startar med alla ♥ dag. På lunchen har jag tänkt dra ner och köra mitt corepass och ikväll blir det body pump. Ta hand om varandra!RSS 2.0