Lördag

Alltså älska helgen. Fantastiska helg! Igår satt jag på cykeln och svettades som attan. Vilken härlig start på dagen trots den tidiga uppgången. Sedan var det jobb och efter det tog jag mig en tripp till mitt grannegym och körde lite (med betoning på lite) intervaller. Efter 25 minuter på bandet var jag mer än svettig och traskade hemåt, mös med kissen och duschade. Sedan blev det en härlig Idolkväll.

Idag har jag sagt hej då till föräldrarna som drar på semester till Sydamerika. Usch, jag gillar inte att säga hej då. Jag tycker det är lika jobbigt oavsett om det handlar om en dag eller två veckor. Haha. I alla fall. Nu har jag intagit sängläge. Chokladen är öppnad och boken är redo att läsas. Men först ska jag se om jag hittar något spännande på webb-TV. Kanske fröken Skipper? Och så börjar Så mycket bättre idag. Jag hoppas på en minst lika bra säsong denna gång! Och till min lycka är ju E-type med!

Det blir en lugn helg efter veckans alla tidiga mornar. Imorgon ska jag på dop hela dagen och förhoppningsvis tränga in lite träning när jag kommer hem, om jag hinner. Sedan är det dax för en ny vecka igen. Och november. Huvva, vad tiden går!



Cycling, cycling och så lite cycling

Efter en übertidig morgon och en lång dag på jobbet var det skönt att köra en cykel efter jobbet. Och imorgon fortsätter trenden. Klockan 06.30 sitter jag på cykeln på Sats Odenplan och svettas som attan. Men jösses, uppstigning 05.00 är lite för tidigt. Men känslan efteråt slår ju allt! Och så är det fredag också.

Egentligen skulle jag på hockey nu och jag känner mig riktigt dålig som inte är där, men jag hann bara inte. Idag måste jag prioritera sömn och stressa ner lite. Så det blev att dra hem, laga snabbmiddag, duscha och nu sitter jag här redo att sova anytime.


 
Lite godis skulle inte sitta fel nu. Gör det någonsin det? Här på svenska Sockerbit i NY.


Mycket instruerande av spinning denna vecka. Och inte lika mycket löpning och styrka. Men allt har sin tid. Nästa vecka ska jag försöka få till något styrkepass på gymmet. Och förhoppningsvis skaffa en permanent träningsdate också. Men innan dess är det en skön helg.

Nu ska jag lägga mig och varva ner och följa sista perioden i hockeyn som i skrivande stund står 2-2 mellan Djurgården och HV71.

Hejsvejs!




Nystartslöpning och annat

Jotack. I förrgår på lunchen tog jag mig ner till löpbandet där tanken var att intervalla lite. Och jag blev trött. Snabbt. Jag började lite lätt, körde två snabba intervaller, men mer än så blev det inte. Med uppvärmning och nedvarvning blev det 25 minuter på bandet. Och en fin rehabstretch för knät efteråt. Men jag vet att det går snabbt att hämta upp igen om man bara kör på och ger sig till tåls några veckor. Så stay tuned! I måndags instruerade jag min Body pump vilket jag inte gjort på tre (!) veckor. Så hej träningsvärk efter det. Men deltagarna var (är!) härligt duktiga så det är svårt att inte köra på. Igår blev det en lunchpump och så min sedvanliga cykling efter jobbet. Med ny musik och koreografi. Och hej vad det gick. Energin var över toppnivå och passet kändes riktigt grymt och musiken var top notch. Passet är upplagt med varannan låt styrka/backe, varannan tempo/pulshöjande av något slag. Och fokus ligger på lite längre tempointervaller. Och idag är det dax för cyckling igen. Jag tar över ett nytt pass på Sats Fridhemsplan från och med idag. Så kom och svettas vettja!

Nu är jag early bird på jobbet. Jag gick upp klockan fem och nu känner jag mig allmänt som en zombie. Fast en pigg sådan. Haha. Hur som helst. Jobb nu. Och macktajm. Happy torsdag!



NY-shopping

När jag nu är på benen igen är det väl dax att gå in på lite roligare saker än magont. Men jag är fortfarande lite bitter över att jag missade både hockeyn, Britney Spears konsert och min cykelutbildning som höll på hela helgen. Men som sagt, jag är på benen igen och here we go. Något som jag anser mig vara bra på. Shopping! Och på Elins inrådan kommer här en del av shoppingen (som jag lyckats fånga på bild).


Essie- och O.P.I-lack


Härligt gräsgröna låga Converse


Och här inser jag, till mitt stora förtret, att något mer inte finns att visa från denna dator. Min kamera är inte här och jag undrar i mitt snurriga sinne om jag ens har fler shoppingbilder. Men det blev hur som helst även parfym från Sephora, lite underkläder, två klänningar, en topp, två väskor, ett par stövlar..och hmm ännu fler härliga nagellack, nagelpennor mer mera. Jo, ungefär så.

Nu följer jag sudden-straffläggningen i hockeyn mellan Linköping och Djurgården. Spännande minst sagt.

Natti!



Ont i maggen

Hej hej och hå. I fredags fick jag ont i magen vilket senare, efter två vändor på akuten, visade sig vara en vriden tarm. Och hej smärta säger jag. Fy sjutton. Jag blev inlag på Sös men igår fick jag komma hem, utan operation. Hallelujah på det!

Nu har jag ont och är lite illamående men känner mig mycket bättre. Det blir nog jobb från hemmet imorgon och sedan ska jag vara på benen igen. Här orkas inte med fler sjukdagar!


In case of att du glömmer vem du är..


Jag såg Globen i alla fall. Innan molnen tog över..


Sjukhusmaten var..god! Och jag var överlycklig som kunde få ner mat igen. Jippi!


Nu ska jag iväg och hyra film. Och äta lite mer a-fil. Trevlig kväll!



Hemma igen

Nu är jag hemkommen från The Big Apple och har en massa massa minnen och upplevelser med mig hem. Jag har gjort så mycket att jag skulle behöva en halv bok för att författa allting. En härlig upplevelse var ju utsikten från 86:e våningen av Empire State Building. Jösses på den. Och Times Square. Och musikalen Rock Of Ages på Broadway (med Europes The Final Countdown. Status!). Och alla dagars hamburgerluncher med cole slaw. Och shoppingen. Och det underbara vädret. Och mitt fina sällskap. Och Central park. Och FN-huset. När man nu landat hemma inser man hur underbart det var att promenera runt på New Yorks gator.


Times square. Livligt dygnet runt!


Carries trappa var jag ju tvyngen att besöka. Nu blir det till att se om filmerna. Och kanske skaffa boxen..?


Och såklart cupcake-häng på The Magnolian Bakery i samma område..


..med dessa godbitar som faktiskt var snyggare än de smakade.


Apples grundare gick ur världen. Och det syntes utanför Apples kub på 5th Ave. R.I.P.


En glass i solen i Central Park. En perfekt lördag enligt mig.


Ett mycket bra avslut på en mycket bra resa.Tidingar och Starbucks!


NY-update

Jösses, jag är helt slut i kropp och knopp. Jag har haft två helt fantastiska dagar här med toppenvärder, en massa gående, båtåkning och lite shopping. Här är några (av de hundra gånger fler) turistbilder jag lyckats åstadkomma.


Härliga Manhattan från Hudson River


Frihetsgudinnan. Say no more.


Framtida arbetsplats?


Framför detta halvfärdiga "nya" WTC finns basängerna och minnesmonumenten från 11 september.


86 våningar upp i Empire State Building med efterföljande lock för öronen. Gissa om jag hade skakiga ben efter. Tänk om en vindpust skulle sätta byggnaden i svajning liksom..


..men det var helt klart värt det!


Central park


Times square. Hur livat som helst! Här åt vi godaste BBQ baby back ribsen.

Och nu är det läggdax. Klockan är strax elva och jag är trööött!



Hejdå Sverige

Nu sitter jag och min kära mor på Arlanda och inväntar boarding på flyget till Island. Jag sprang in på Pocket Shop och köpte med lite lämplig NY-lektyr. Jag har ju inte tagit del av dessa ännu, så nu kände jag att det var dax. De kommer även göra sig fina i bokhyllan efter att det blivit lästa. Strax efter två hoppas vi lämna svensk mark och efter några (okej, ganska många..) timmar i luften entrar vi JFK och New York.


Jag hoppas hitta ett och annat NY-tips. Kanske kanske..

Och för övrigt. Gissa lyckan när man tydligen får ha två (2!) resväskor i bagaget på 23 kg. Alltså 46 kilo per peron. Det betyder ungefär 29 kilo shopping. Bara för mig. Haha, lycka! Och ja, jag vet att det finns andra värden här i livet, men det var inte där mitt fokus var just nu. Så.

Ha det great so long! Hej semester!!

Tjing!

Packad

Nu är jag nästintill färdigpackad och helt och hållet redo för en vecka i New York. Och spana in packningen. Jag har aldrig skådat någon mer organiserad, välpackad och tom (!) resväska. Men hey, plats för en massa shopping då! Välplanerat enligt mig. Och lite chockartat.


Jag har plockat bort och skalat ner min packning ganska rejält!

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan gå och sussa. Imorgon tar jag en tripp till Island och Reykjavik innan jag flyger vidare till USA. Det låter som en ganska bra tisdag enligt mig! Godnatt!



Söndag

Det har varit en lång helg. Det bästa var väl lägenhetsbokning, Djurgårdens vinst och massa socialt häng igår. Det minst bästa var väl min iPhone som någon kände för att sno. Var är det för fel på folk?!

I alla fall, nu ska jag strax sussa för att upp och jobba en dag innan jag sticker iväg på efterlängtad semester till The big apple, New York! Ååh, vad skönt det ska bli att komma bort ett tag. Nu sitter jag och pysslar med musik att ha på planet och under resan.


Nayer feat. Pitbul & Mohombi - Suave (Kiss me)

Godnatt!



Lördag 1 oktober

Godmorgon!

Brottom här! Nu ska jag iväg på och spana boende så håll alla era tummar och tår. Således blir det inget ToppLopp för mig idag. Tyvärr. Men jag önskar alla som springer ett stort lycka till!


Stress! Måste. Springa. Nu!

Senare blir det förfest, hockey, efterfest och sedan hoppas vi på utgång.

Kram!


RSS 2.0