I trängseln

Jag testar mobilbloggning för att ha något att pyssla med på tuben.. Spännande att se om det fungerar!

Nu ska jag hem för styrelsemöte och sedan är det hockey!

Update: Det här skulle publicerats igår eftermiddag. Men vad säger man? Bättre sent än aldrig? Jag hoppas detta kommer fungera bättre snart! Happy onsdag!

Morgonthriller

Ett litet thriller-tips såhär på morgonkröken. Igår såg jag och bästa en välgjord thriller som var så nedrans läskig. Insidious, som upplevdes av mig som någon skräckblandad förtjusning. Och lagom när man trodde att slutet var framme kunde man andas ut och konstatera att det blev ett bra slut..tack för det..jo tjena. Och så var det igång igen och slutet lämnade en med en del obesvarade frågor. Jösses. Att jag sedan inte kunde somna nämner jag ingenting om..

. Nu måndag och jobb. Ikväll blir det body pump så det sprutar endorfiner ur öronen. .Update

Long time, no see. Vad har hänt på senaste då?


Jag har varit hos Röhnisch och hämtat ut lite ToppLopps-material. Nu är det dock oklart om det blir något lopp för mig nästa lördag. Det är mycket nu, dock roliga ting!


Jag har fått hem Sunsilks nya serie, den för färgat hår, för att testa. Den är ok, men jag föredrar TRESemmés produkter som jag tycker passar mig bättre.


Jag har ätit sushi- och blodpuddingslunch. Jo, det är sant. I ett tappert försök att få i mig lite extra järn. Om det var gott? Japp, även i kombination!


Jag har inskaffat ett snyggt linne för en billig penning med ett bra budskap. Eller ja, budskap och budskap. Men ändå..


Jag har skaffat ett nytt träningskort på ett gym nära mig. Så i fredags stack jag dit efter jobbet och körde lite högintensiv intervallträning. Snabbt men effektivt. Skönt!


Jag har varit ute i svampskogen på landet, rensat tankarna och hittat massor med trattisar. Underbart!

Och något annat mycket viktigt. Hockeysäsongen är igång igen. Trots en lite knackig start emellanåt är jag überglad att hockeyn är tillbaka. Djurågrden mot SM-guld!

Nu sitter jag i bilen på väg hem från kusin där jag käkat äppelpaj och kikat på nytillskott i form av kusinbarn. Mycket söt liten krabat. Och mycket god äppelpaj! Imorgon väntar en ny arbetsvecka och snart snart är det dax för mig att bege mig till staterna och hälsa på New York. Det kunde inte komma mer lägligt och förväntningarna är höga!

Så, back on track igen! Tjing!Casall och Tjejmilen

Casalls utförsäljning förra veckan fick dessa snygga linnen hänga med hem. Härliga färger som kan lysa upp en kommande vinter. Även dessa löparshorts i funktionsmaterial fick följa med hem.

Min Body pump idag gick finemang och när jag kom hem väntade den nya releasen i brevlådan. Så nu ska jag ägna veckan (tillsamman med mycket annat) till att lära in den. Nästa måndag kör vi. Hej Body pump 79!

Och så Tjejmilen då.. Jösses. De första kilometrarna flög jag fram. Sedan började viljan ge vika, men trots detta kände jag mig stark efter målgång! Och så löpsugen att det inte är klokt. Imorgon lunch ger jag mig ut på intervaller..hmm..tror jag.

Natti natti!Omspel

Matchen mellan Malmö och Djurgården som den 30 juli avbröts efter 13 minuter kommer spelas om. Tjoho! Jag ville mest säga det. Nu ska jag jobba vidare.

En Tjejmilenupdate och lite annat kommer sedan, efter min body pump ikväll, eller kanske imorgon. Den som lever får se. Weii!Hur många lingon finns det i världen?

Jag ligger i sängen och gosar med kissen. Jag har just sett klart Hur många lingon finns det i världen? Och jösses. Jag sitter med en liten tår i ögat. Det var en fin film med ett lyckligt slut, precis som det ska vara. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och sedan gå och knoppa. Vi hoppas att kissen har lekt tillräckligt nu så jag kan få en lugn natt utan klor på rumpan och utan att vara klösbrädesubstitut. Imorgon är det fredag. vilket är underbart! Det blir en lugn sådan och på lördag springer jag Tjejmilen.

Dax att knorra tillsammans med kissen. Godnatt!RSS 2.0