Kolmården

Jag är på Kolmården och spanar djur med min man. Vi har just varit på safari och sett apor som käkar sitt eget bajs. Yum! Grym dag!!




Söndag

Löprundan igår..Vad ska man säga? Den gick väl sisdådär. Planen att springa långt grusades efter åtta kilometer. Sammanlagt blev det tio kilometer och sedan drog jag hem och påbörjade mitt grymma magpass jag knåpat ihop. Men kroppen var inte riktigt med på noterna, så istället rensade jag bort vintersaker och gjorde plats för ballerinaskor och alla vårjackor. Jag blir lite nere när planen inte håller, men jag har hört att det är fint att lyssna på kroppen också.

När jag lagt det bakom mig var det dax för 30-årsfest deluxe. Mycket trevligt och idag är jag rätt trött. Tur då att man är ledig två dagar till. Win!


Ett av mina nya linnen från Nike


Idag ska jag försöka få upp lite saker på Tradera. Jag har en miljon (jo, men typ..) kassar med kläder och skor som behöver rensas bort. Men först blir det nog äggröra. Hejpåer!



Frukost

Jag startar dagen med en lättsmält frukost innan jag ska ut på långpass. Då känns a-fil, müsli, och knäckemacka fint. Planen är någonstans kring 24-26 kilometer så jag hoppas benen är med mig idag också! Jag laddade med kanelbulle, lax och choklad igår så kroppen kommer nog vara med mig.

Hörs senare!


Nike

Nu är jag på hemgång från Nike-utförsäljningen. Det fanns massa fint, framförallt träningslinnen -och toppar. Så detta rekommenderas!


Marc och fika

Jag och en kollega smet lite tidigare idag för att spana in Marc Jacobs utförsäljning vid Mariatorget. Jag lyckades knipa några fina saker. Efter det blev det fika i solen. Varmt och grymt trevligt! Vardagsglamour när den är som bäst!

Nu ska jag vidare och spana in Nikes utförsäljning och sedan måste jag hem och jobba lite innan det är dax för långhelg. Underbart!


Gårdagens intervaller

Igår stod löpning på schemat. Korta intervaller, 2 x 6 x 300 meter. Benen var med mig från första steget på löpbandet. Intervallerna var galet jobbiga mot slutet, men jag gjorde dem! Totalt blev det 8,3 kilometers löpning och 700 meters snabb gång som nedvarvning.

När jag kom hem igår hade jag både en och tre saker att fixa. Jag gjorde snabbmiddag igen, lax med kryddor, crème fraîche och jasminris till. Fruktansvärt gott och så enkelt! Se bara.


Blå Nike

Här är lite nytt i träningsgarderoben som köptes för någon vecka sedan. Märks det att jag gillar blått? Träningslinne och sportbh samt en mjuk och skön (tror jag) löpartröja/jacka med praktiska hål för tummarna. Allt från Nike.


Matchigt värre. Nu saknas bara ett par blå skor. Det blir kanske nästa steg?


Ett av de två praktiska tumhålen



BBC 2012, dag två

Här kommer äntligen en liten redogörelse av dag två från helgens BBC.

Första passet var löpning, Run yourself happy, med Lisa McRae (före detta Blommé) från Running Sweden. Vi sprang iväg till Gärdet och fick där köra löpning blandat med styrkeövningar. Ett skönt pass och kul att bara glömma både sträcka och fart och bara köra på med det som kändes bäst för stunden. Sammanlagt blev rundan ungefär 4,4 kilometer enligt RunKeeper.


Lisa visar lite löpskolning i trappan


Efter den något leriga löpningen var det dax att varva ned med en timmes Mojo yoga i härligt tänjbara positioner. Man har ju en bit kvar till de allra värsta kan man ju säga. Och så känner jag att jag måste jobba med balansen.


Under yoga-passet. Här görs nog masken. Eller är vi kanske påväg upp i hunden..? Hmm..


Sedan blev det grande finale och hemgång för käk, dusch och lite vila. Och ja, så var denna helgen puts väck. Vi säger tack till arrangörer, sponsorer och allt där emellan. Hej då BBC 2012, vi ses 2013!



Nytt

Idag körde jag Body Pump på lunchen i vanlig ordning. Jag var lite seg i benen, men känslan efteråt var fantastisk!

Nu är jag på väg hem och haffade två träningslinnen från Nike på vägen. Jag känner att helgens och veckans träning har slukat en del som nu ligger och luktar godis i tvättkorgen, så några till är aldrig fel. Dessutom är de grymt snygga. Men nu ska jag hem och slänga i en (eller tre..?) tvättmaskiner träningskläder och sedan är jag på banan igen.


Veckans träning vecka 16

Meeen innan jag går och sover. Förra veckans träning har jag lovat er, och här kommer den!

Måndag:
Gymma mage. Insturera Body Pump.
Tisdag: Löpning på löpband totalt 6 km, gymma in-ut-fram-baksida lår. Instruera Cykel 55 min.
Onsdag: Instruera Body pump.
Torsdag: Löpning i lite olika intervaller, totalt 7 km. 
Fredag: VILA.
Lördag: BBC 2012: Funktionell träning, löpskolning, spinning samt poweryoga.
Söndag: BBC 2012: Löpning och Mojo Yoga.

Så. Nu ska jag sova. Natti!



Härlig cycling

Mitt cykelpass gick super och det var många som vågade lämna det varma vädret en timme till förmån för lite träning. Jag älskar att kommunicera med mina deltagare under klassen och gillar när energin slår i taket. Fina Jenna kom och cyklade med mig och så fick vi till lite socialt häng efteråt. Härligt!

När jag kom hem var jag hungrig (ovanligt?) så jag improviserade och fick till en god kycklingröra med ris. Ta så mycket kyckling du vill och skär i lagom stora bitar, stek i olja, salta och peppra, häll över passerade tomater och blanda ner creme fraiche och vips så är det klart. Med jasminris till blir det hela ännu godare. Snabbt och bra!


Jaja, spyfärg kan också smaka bra. I verkligheten var det faktisk mer rött. För den intresserade..hehe

BBC dag två kommer inte idag som utlovat. Mitt bredband har ungefär ingen täckning och tiden för att ladda upp en bild är..ja, för lång. Så håll ut, imorgon kommer det!

Nu ska jag sussa och drömma söta drömmar. Godnatt!



Cycling

Åh, varmt väder! Stockholm är så fint på våren. I och för sig på sommaren, hösten och vintern också. I alla fall, i solen är det galet varmt. Vi får se hur många som vågar sig in för att köra Cycling 55 minuter med mig på Medborgarplatsen. Jag är supertaggad i alla fall!


Morgonlöpning

Idag blev det morgonträning minsann. Sju kilometers löpning och en kilometers nedvarvning. Sedan stretch och lite knärehab på det. Och nu känns det grymt när jag precis käkat frukost nummer två, Keso med banan och kanel.

Jag är inget stort fan av morgonträning i vanliga fall. Att gå upp tidigt, ofta med för lite sömn och med ben som inte vaknat till liv gör att jag gärna tränar senare. Men idag kändes det bra bortsett från segheten från helgens boot camp. Kanske blir detta en vana?

Ikväll kommer summering från dag två på BBC och så förra veckans träning. Happy day!


BBC 2012, dag ett

Efter att kommit hem igår var jag galet trött och lyckades få rejäl huvudvärk. Men efter några tabletter och vila lyckades det bli lite bättre. Därför kommer helgens sammanfattning nu. Observera långt inlägg..

Lördagen började med Lebert Fitness med Spartan som var ett styrkepass med funktionellt fokus. Det blev cirkelpass med hur många övningar som helst. Och det var grymt kul


Erika kör pröstpress och jag kör sumpsquats i bakgrunden


Coreträning med gummiband


Från liggande, rulla upp till stående. Utmanande för hela kroppen


Efter detta pass fick konditionen och benstyrkan sig en utmaning med Tessans spinningpass Sweet and sour. Vi fick jobba två låånga backar och få lite tempo där emellan. Bra kombo enligt mig. Svetten flödade och efteråt var det skönt med en dusch och lite lunch.


Grymma deltagare. Bilden lånad av Terese


Efter lunch kom det pass jag helt klart gillade bäst. Train like athletes med Robert Kronberg. Fokus var på kondition, styrka och rörlighet. Vi hade en bana där vi utförde olika övningar, löpskolning, styrka, idioten och en massa mer. Ett grymt pass som gav mycket! Härifrån kommer jag hämta mycket inspiration till framtida egna pass.


Robert Kronberg


Ryggresning med viktplatta


Dagen avslutades med Total poweryoga med Anna. Jag som inte känner mig som en yoga-människa tyckte detta passet var grymt och för min nivå passade det utmärkt. Så tack Anna för denna sköna timme, detta skulle jag gärna göra igen.


Anna in action


Sedan blev det hemgång, mat och dusch innan Elin och jag drog till Nordig Light Hotel för att möta upp en tapper trött skara och mingla lite. Sammanfattningsvis blev dagen grym!



Dax för dag två

Jag är ännu mer tröttmössa idag. Jag har sovit rätt dåligt, men kommer nog igång på morgonens löppass. Till frukost blev det en grötförpackning som vi fick igår. Den blev väl inte top notch, men det gick ner! Nu kör vi!


Tröttmössa

Aldrig har sängen varit såhär efterlängtad! Jag är galet trött i kropp och knopp efter en grym dag på alla sätt! Jag orkar inte författa något om den nu utan en utförligare beskrivning av dag ett (och två) kommer imorgon. Godnatt!


Funktionell träning

Efter härligt pulshöjande funktionell träning är det nu lite paus innan det är dax för spinning. Det blir i det nya snygga linnet vi fick imorse.


BBC 2012

Jag har inte fått många timmars sömn i natt. En sen sänggång, en galen katt och en tidig uppgång har bidragit till detta. Men nu sitter jag på tuben, kittad och redo för dagens strapatser. Idag inviger jag mina nya löparstrumpor från Nike. Hej BBC 2012, nu kör vi!


Pastaladdning

Igår laddade jag med en massa energi till dagens boot camp-pass. En STOR pastalunch med champinjoner, paprika och kött. Och sedan mer pennepasta till middag hos min granne. Bra skit!


Dirty Dancing

Igårkväll var jag ute och åt med brudarna och sedan var vi och såg Dirty Dancing-musikalen. Härligt avbrott i vardagen. Den var helt okej, men inte den bästa musikalen jag sett. Och mina inbitna Dirty Dancing-polare höll väl med mig.





Nu är jag duschad och färdigpiffad och ska iväg till en granne för lite födelsedagspartaj. Det blir dock inte dans till klockan fyra imorgon eftersom jag ska upp och röra på mig supertidigt med alla andra BBC:are. Det ska bli grymt att testa lite nya träningsformer, utöva gamla godingar och få träffa en massa träningsfrälsta människor! Jag hoppas på en givande helg som förhoppningsvis avslutas med långlöp på söndag. Om benen pallar vill säga.

Ha en trevlig kväll!



Löpbandslöpning

Jag kom iväg till gymmet. Ställde mig på bandet. Körde på med två kilometers uppvärmning. Fick galet ont i benhinnorna (eller vad det nu är). Skulle köra 2x80m meter koordinationslopp. Körde istället 4x100 meter och 1x200 meter. Mellan dessa intervaller blev det snabbt gångtempo. Då var en kilometer till avklarad. Sedan körde jag lite längre intervaller, började med en kilometer, sedan 800 meter och så vidare. Och vips så hade jag sprungit sju kilometer och svettats som tusan. Sedan tog jag en promenadkilometer som nedvarvning och sedan rehab för knät och stretch. Galet nöjd!!


Mitt tänkta pass och en penna = Min nya löparstil.


Foam roller is the shit!



Pannben

Idag har jag ingen som helst lust att träna. Inte ens en liten mikrolust. Eller jo, mikrolusten finns ju alltid där. Men hur som helst. Det är vid dessa tankar man ska intala sig själv att det lilla är bättre än ingenting. Att göra någonting är bättre än att göra ingenting. Men har jag bestämt mig för vad jag ska göra vet jag att jag blir besviken om det inte görs. Men nej, nu går jag ner och springer lite. PANNBEN!


Trött och glad

Hej hopp!

Tisdag idag. Eller ska vi säga torsdag eftersom det bara är en dag till helg? Det är ju faktiskt ledigt torsdag och fredag. Fabulous! Nu är jag på kontoret och trött som få, men rätt glad ändå. Jag sitter och funderar på om jag ska ta en sväng till gymmet på lunchen eller om jag ska spara mig till kvällens Cykelpass på Sats Medis. Min kropp är så trött, tung och stel så en lunchvila är absolut motiverad. Men känner jag mig själv rätt så..



Morgonen har startat produktivt så det är lika bra att fortsätta i samma tempo. Ikväll, efter min cykelklass blir det middag med en kompis och sedan tänkte jag svänga förbi föräldrarna och få lite klänningsråd av min fina mor. Sömnen då? Den kanske vi inte ser allt för mycket av ikväll heller. Men som sagt, fyra dagars ledighet väntar inom kort. Pepp!

Ha en grym dag fina ni!



Some die young

Some die young, but you better hold on.

So many things I need to say to you.

Please don't, don't let me go.



Laleh - Some die young



Löparjacka

Idag hade jag en Body pump på lunchen precis som vanligt och jag kände mig taggad till tusen när jag stod där framför alla härliga deltagare. Trots min träningsvärk på insida lår från gårdagens lilla bengymmande gick passet fint. Och som alltid är man full av endorfiner när man går därifrån. Vad tusan skulle man göra utan träning?

Idag har jag även lämnat in min Garmin igen. Nu hoppas vi att jag denna gång får en fungerande klocka i retur så jag kan börja registrera mina löppass igen..

Och så ska jag visa min finfina löparjacka från Gina Tricot som köptes för läänge sedan. Dock tycker jag den är lite kort och därför kanske lite mindre bra för löpning. Men jag kan nog hitta både ett och tre andra tillfällen att använda den. Det bästa är att den har två fickor med dragkedjor. Löpar/träningsjackor utan detta förstår jag inte alls..?






Härligt grymma färger!

Jag hade en tanke att på att köra långlöp imorgon, eftersom jag förmodligen kommer vara rätt mör i benen på söndag efter helgens BBC. Men jag känner att tiden inte riktigt finns för det imorgon eftersom jag ska ut och äta med mina brudar och sedan se Dirty Dancing-musikalen. Så imorgon blir det kortare löp och på söndag slår jag till med långlöp, gärna utan snö och med starka ben! Hejja!



Löpning, lite styrka och cykling

På lunchen blev det löpning. Fem kilometer, några tempoökningar samt en kilometers nedvarvning. Tanken med tempoökningarna var koordinationslopp på 2x80 meter. Och där slog det slint i skallen på mig. 80 meter är ju ingenting. Men jag trodde att 800 meter var 80 meter och kände mig lite förvirrad när jag aldrig blev färdig. Jag menar, 80 meter är ju klart i en suck, medan 800 meter tar några minuter. Och jag höll nog på i någon minut innan jag hajjade mitt felsteg. Men äh, då fick jag ju en något längre temposträcka än tanken var från början. Efter löpningen körde jag insida, ustida, framsida och baksida lår i gymmet. Tunga vilket, få repetiotioner och en skön känsla i kroppen. Tummen upp!

Efter jobbet drog jag till Sats Medis och körde min cykelklass. Svettigt och härligt - precis som vanligt! Sedan for jag hem, käkade massa mat, duschade och nu sitter jag här, nästan redo att sussa. Godnatt!


Nattinatt från mig



Ingen Garmin

I fredags var jag och hämtade mitt efterlängtade paket med en fungerande Garmin. Trodde jag. Det kryptiska meddelandet "Exchanged" säger mig att den borde vara utbytt. Men tror ni inte jag fått tillbaka samma klocka med exakt samma fel?! Vad tusan alltså. Man blir så trött när det ska strula sådär. Så jag får knalla tillbaka och lämna in den igen. Bra skit. Not. Teknikprylar som inte fungerar kan vara det mest frustrerande jag vet. Uuuuhh!

Annars då? Träningsvärken i magen från gårdagens pass är inte nådig, så det gav nog en del det där. När min svanskota är bra ska jag köra hela passet, all in. Och då ska jag även dela med mig av det än så länge hemliga receptet. Håll ut. Nu ska jag jobba på fram till löpning och lunch.



Trött

Jag är farligt trött såhär på tisdagsmorgonen. Jag hoppas löpning och cykelinstruerande kan råda bot på det under dagen.

Nu ska jag kirra frukostmacka och vara produktiv som attan. Ha en fin tisdag!


Mage, Body pump och lite svanskota

Som vanligt på måndagar är det Body pump i Sumpan och så även idag. De var verkligen duktiga mina deltagare och det är grymt att se hur de utvecklas!

Idag på lunchen körde jag ett, som skulle kunna vara, grymt magpass som jag fnurlade ihop igår. Men av någon outgrundlig anledning har jag fått ont i svanskotan så vissa övningar med mycket tyngd på rumpa/svanskota fick hoppas över. Det började i lördags, när jag SATT HELT STILLA på en stol. Sedan gjorde det bara ondare och ondare. Jag har inte ramlat eller gjort något mer konstigt än vanligt så lite förbryllad (haha, härligt ord!) blir man ju.. Men jag tror, eller vill tro, att det nog känns lite bättre nu. Så tummen upp för det!


Vackans träning vecka 15

Förra veckans post-påskträning.

Måndag: VILA
Tisdag: Instruera Cycling 55 min
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpning totalt 6,41 km med onda benhinnor, löpskolning 10 min samt gymma rygg.
Fredag: Gymma bröst
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Veckan gav lite för lite löpning och lördagens inplanerade långpass uteblev på grund av vintern som plötsligt kände för att dyka upp. Tydligen var det väldigt halt och moddigt och att halka runt i 2,5 mil kändes lite dumdristigt. Inga brutna ben här, tack!

Men då finns alla möjligheter att denna vecka blir bättre rent löpmässigt. Jag har löppass inplanerade på tisdag och långpass på torsdag. Till helgen blir det Blogger Boot Camp för hela slanten, men jag ska försöka få till ett löppass på söndag också.



Söndag

Jag har sovit knappa fyra timmar i natt så man känner sig väl lite småtrött idag. Men kvällen igår, först födelsedagskalas och sedan häng med bästa grannarna, var bra på alla sätt!

Fast lite produktiv har jag lyckats vara trots allt. Jag har satt ihop två grymma magpass med grymma övningar och det ena ska premiärtestas på gymmet imorgon.

Idag satt jag ute en stund i solen som värmde som tusan! Nu ska jag hem och laga mat till ett helt kompani.


Brunch

Det kanske blir en slapplördag utan träning trots allt. Snön ligger kvar och mina närmsta gym är stängda eller nästan stängda.

Men brunchen med grannarna var helt klart värt en träningsfri dag! Gott och socialt!


Snö?!

Alla har säkerligen redan konstaterat att det är rena vintern ute. Jag som skulle springa långpass får stuva om i schemat och försöka köra en sväng imorgon och hoppas att snön smält bort då. Om jag inte ger mig ut lite senare idag i alla fall.. Såhär såg det ut utanför mig tidigare idag.


Vinter i mitten av april


Morgonbalja och låång frukost!

Istället för löpning satte jag på TV:n och spanade Nyhetsmorgon med en balja kaffe. Det gick ju bra tills nät och TV valde att strejka. Nu har jag inget Internet och då inte heller någon television så jag tackar och bockar för mobilt bredband. Strax blir det brunch med bästa grannarna och sedan blir det nog en sväng till gymmet. Jag kan ju inte dega ihop totalt bara för att det ligger snö på backen. Så. Happy day!



Mätt med bröst

Jag är så nedrans mätt. Efter en mastodontlunch med köttfärspaj, lax, rotfrukter och sallad, fredagsfika och fruktstund kände jag mig mer mätt än energifylld. Då är ju bästa knepet att dra till gymmet och göra av med lite energi. Och så blev det. Bröstet fick jobba, fem olika bröstövningar. Efter det var jag mer mätt än innan passet och nu sitter jag på tuben på väg hem för att dra vidare och äta mer mat. Jisses!

Idag blev det bänkpress, hantelpress på bänk, stående bröst (haha..) i cable cross:en, bröstpress i maskin samt "pectoral machine".

I helgen ska jag fnurla på något bra gymupplägg. Jag vet att det är bra med variation och jag vet att det är bra att chocka kroppen, men jag är dålig på att utföra det i praktiken. Jag ska försöka få till tre olika koncept som jag kör periodvis. Förslagsvis fokus funktionellt, fokus tungt med få reps samt fokus lite lättare med några fler reps. Fler förslag och tips?


Fredag!

Jag hade en trevlig kväll hos päronen igår. När jag kom hem hade jag svårt att sova. Men vad gör det när det är fredag idag och snart helg?

Idag ska jag gå och hämta min Garmin som ligger på Ica och väntar på mig. Ååh, imorgon är det Garmin och jag på långtur. Allt har gått galet smidigt så nu hoppas vi att inget missats i paketet!


Dålig löpdag

Jag var tokladdad för löpning, men det var tydligen inte min högra benhinna (?) som krånglade igen. Jag sprang två uppvärmningsminuter och sedan tio minuters löpskolning och uppmjukning av mitt smalben. Sedan hoppade jag upp på bandet igen för lite snabblöpning. Men jag gav upp strax efter 17 minuter. Då var jag både less på löpningen och kände mig färdig med bandet för idag.

Istället gav jag mig på ryggstyrka. Fyra övningar, sammanlagt 10 tunga set. Latsdrag, roddrag, roddmaskin och ryggresningar blev resultatet. Sedan linkade jag in till duschen och intalade mig själv att jag var nöjd trots allt. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och på lördag är det långpass igen.

Efter gymmet käkade jag ärtsoppa som efterföljdes av pannkakor med grädde och sylt. Efter det fanns energi, minst sagt!


Grym kväll

Jag är på väg hem från en grym kväll med bästa sällskapet. God mat och en massa snack har definitivt gett mig extra energi. Nu ska jag hem och sussa och ladda för löpning imorgon. Längtar!


Onsdag

Hey!

Idag var det body pump som vanligt på lunchen. Som gick si sådär. Jag har ont i min axel och jag undrar om det beror på att jag drog till den under mitt tricepsgympass eller om det är efter TBE-sprutan här om dagen..? Ont gör det i alla fall, men bara under frivändningarna och upprätt rodd. Annars känns det inget.

I alla fall, nu ska jag irra runt och försöka hitta rätt pendel för att dra hem på middag hos en kompis. Jag känner mig virrig i min egen hemstad..

Spana in trycket på en tröja jag fick av min kompis. Helt Emma-style. Äkta H&M för övrigt! Ha en fin kväll nu!


På hemgång

Nu är jag på väg hem för att käka middag. Cykelklassen gick skitbra med grymma deltagare. Svettpölen under cykeln efteråt var inte nådig..

Jag invigde ett par nya tights med lila detaljer idag. Och hör och häpna, de kommer från H&M. Jag kan dock tycka att de var lite FÖR stretchiga, men äh det är inget som syns. H&M har faktiskt en riktigt snygg träningskollektion just nu. Och gillar man både träning och shopping så finns det ju inte mycket att tala om. Hehe.



Veckans träning vecka 14

Nu är det snart dax för mig att dra iväg till Sats och insturera ett cykelpass. Det känns som min rumpa växt fast i kontorsstolen idag och jag är fortfarande sockerhög efter helgen så det ska bli riktigt skönt att svettas ut allt dumt jag fodrat kroppen med. Och såklart få härliga endorfiner att leva på resten av kvällen. Här kommer för övrigt förra veckans träning.

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Instruera Cycling 55 min
Onsdag: Instuera Body pump
Torsdag: Löpning + löpskolning sammanlagt 9,76 km. Gymma rygg + biceps
Fredag: Gymma bröst + triceps. Cycling 55 min
Lördag: Löpning 20 km
Söndag: VILA

Summa summarum en helt okej träningvecka. Men fick jag välja skulle jag såklart träna fem gånger om dagen..typ! Haha.

Kram på er!



Tisdag och neon

Sådär, då var det slut på ledigheten för denn gång. Jisses vad skönt det varit att vara ledig och göra precis vad man vill. Sist jag uppdaterade var jag på väg ut på långlöp. Och det blev distansrekord för mig. Två fina mil skrapade jag ihop. Det kändes bra även om kroppen gärna får känna sig lite lättare. Men jag kommer dit.

I lördags blev det senare påskmiddag med kompisar och spelkväll. Trevligt. I söndags var det stadionpremiär och en Djurgårdsvinst. Fint det. Igår blev det lite småfix och senare filmkväll som slutade med läggdax vid niotiden. Haha, tröttmössor.

Nu är det tisdag och jag kör min Cykelklass på Medis ikväll igen. Och så får man väl försöka undvika godiset som finns kvar både här och där. Sockersanering härnäst?

Och här ser vi äntligen lite av det jag köpte inne på Gina tricots träningsavdelning. Det var rätt urplockat, men jag lyckades ändå hitta en del färgklickar. Älska träningskläder!


Neonfärger är hett hett!


Shorts och två träningstoppar.



Påskafton med långlöp

Segerstrumporna är på och nu ska jag ut på långpass. Önska mig lycka till!


Långfredag=långträning

Jag drog till gymmet idag igen (det blev en rygg -och bicepsvända efter fikat med mamma igår) och körde igenom bröst och triceps. Dock höll jag mig undan från tricepspressar med hantel efter förra veckans lilla sträckning/felbelastning. Men det känns helt bra nu.

Efter gymmet hoppade vi in i cykelsalen och körde en Cykel 55. Inte min bästa prestation, men jag vill spara benen lite till morgondagens långlöp. Jag hoppas på ett nytt distansrekord!

Men nu ska jag hem till en varm dusch och mat. Min proteinbar känns redan förbrukad..


Skärtorsdag

Jag fick sovmorgon idag och det är ju helt underbart! Halva dagen låg jag i sängen och slökollade på televisionen och myste med kissen. Efter en godisfrukost kände jag att det var dax för löpning eftersom den dissades både igår och i förrgår.

Jag började med cirka tre kilometers uppvärmning på Flatenrundan. Sedan blev det några vändor löpskolning i ungefär sju minuter och sedan fortsatte jag rundan hem. Totalt blev det 9,76 kilometers löpning enligt RunKeeper (Min Garmin är nu på reparation). Vädret var perfekt och rundan kändes skön.

Nu ska jag in till stan för TBE-spruta och fika med mamma.


Freeedag..eller ja, onsdag..

Det känns som fredag idag. Med all rätt. Nu är jag ledig i fem (!) dagar! Det ska bli grymt skönt och jag ska försöka få mycket sömn och träna massor.

Dagens lunchpump gick fint som vanligt. Dock hann jag inte med någon löpning idag heller. Men imorgon så! Nu ska jag in till stan och möta en kompis och äta middag. Om jag orkar efter dagens godisomgång(ar)!

Ha en härlig fre..onsdag!


Veckans träning vecka 13

Det blir ingen lunchlöpning för min del idag. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till och motivationen är inte på topp. Men jag ska ju få köra cykelklass ikväll och det ska bli riktigt härligt! Förra veckans träning blev såhär.

Måndag: Sats Cycling 45. Instruera Body pump
Tisdag: Löpning 8 km på löpband
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpskolning och sammanlagt 8 km löpning på löpband
Fredag: Gymma bröst och triceps
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Jag missade mitt långpass i söndags på grund av trist väder, trötthet och bristande motivation. Annars är jag rätt nöjd med veckan, i alla fall vad gäller löpningen. Dock hade ju 33 kilometer låtit bättre än de 16 jag skrapade ihop, men man kan ju inte få allt. Denna vecka är jag ledig rätt många dagar så då finns ingen anledning att missa något löppass, förutom idag då. Dessutom är det 22 kilometer som gäller i helgen. Distansrekord för mig om jag tar det..förlåt..när jag tar det. Wish me luck!

Ha en bra dag!



Godis, någon?

Jag var så trött igår och inte alls pepp på att köra min body pump. Men allt ändrades när jag kom dit och hade grymt kul! Härliga och duktiga deltagare. Efter passet var det bara att dra hem och bränna en ny cyklingskiva. Idag premiärkör jag Cykel 55 på Sats Medborgarplatsen. Jag har saknat att intruera Cykelklasser så detta kommer bli grymt!

Igår var jag och köpte påskgodis också. Tre kilo närmare bestämt. Ååh, påsken är underbar. Synd bara att inte vädret är lika underbart. Eller det kunde ju i alla fall vara lite varmare. Idag på lunchen blir det löpning och ikväll blir det en cykelklass. Bra dag! Lite senare ska jag presentera förra veckans träning också. Det är mycket nu..Hehe.


Godismonstret har talat..



Måndag 2 april 2012

Någon som blev lurad igår? Jag är ju lite vilsen i dagar, men hade gärna kommit på något smaskigt skämt. Men icke. Istället satt jag i en bil och körde hem från Borås. Jag var seg som tusan när jag kom hem och hade egentligen en löprunda på 18 kilometer inplanerad. Men jag var trött, det var kallt ute och snöade..och ja, min motivation var väl inte på topp. Men ibland gäller det att lyssna på kroppen också. Idag blir det dock åter till träningsrutiner. Ett pass av något slag på lunchen om jag hinner och sedan instruera min Body pump ikväll.

Idag åt jag för övrigt grötfrukost igen. Och det är ju gott när man har äpple, kanel och mjölk till. Dock missade jag min proteinkälla i form av typ Keso eller ägg eller så. Men äh, mätt blev jag! Nu ska jag jobba på. Jag har tusen saker att göra och enda sättet att få dem gjorda är ju faktiskt att jobba. Logiskt.


Bra start på dagen.




RSS 2.0