Veckans träning vecka 34

Måndag: Instruera Cykel 45 samt Body pump
Tisdag: Löpning intervaller 3x1 km, totalt 7,5 km löpning
Onsdag: Helkroppsstyrka
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Löpning 18 km
Söndag: Vila

Fem pass blev förra veckans resultat. Höjdpunkten var lördagens långlöp som gick hur lätt som helst. Skön känsla! Dessutom lyckades jag med varierad träning och fick dessutom in tre vilodagar.


Dagens grisiga intervaller

Pjuh! Det blev de grisigaste, jobbigaste och värsta intervallerna på länge. Men på ett mycket positivt sätt. Det blev 2x5x200 meter. Efter två kilometers uppvärmning körde jag på och efter de första fem trodde jag att jag skulle trilla av löpbandet och tappa andan. Men då fick jag dubbel vila (200 meter) och sedan var det bara att kötta de fem sista på ren vilja. Tungt som attan men skönt som tusan efteråt! 


Uppvärmning 2 km, (11,1 km/h)
5x200 meter (18 km/h), 100 meters gåvila mellan
200 meters gåvila
5x200 meter (18 km/h) 100 meters gåvila mellan
Vila 2 min
Löpning 1 km (11,1 km/h)
Totalt 6 km på 32.39Mot intervaller

Jag vaknade med något stela vader och en förfärligt ond tå. Inte nog med att jag fått ont efter veckans löpning, den har dessutom blivit blå och svullen efter att jag smällde in den i Alicias gåvagn. Inte världens största problem dock. Nu tänkte jag dra till gymmet och väcka kroppen med några intervaller. Jag käkade lite kvarg och jordgubbar innan, vilket känns snällt som pre-löpningsmål.

Jag vill inte kalla det misslyckat, men..

Det här med dagsformen. Jag vet aldrig riktigt hur kroppen ska svara när jag ska ut och springa. Idag var en sådan dag när kroppen inte alls svarade som jag hade velat. Redan under första kilometern blev jag törstig, hade hög puls och skakiga ben. Det höll i sig till fem kilometer. Då började det att lossna och glädjen kom tillbaka. Det höll sig i en kilometer. Sedan blev det tyngre, andningen besvärlig och jag längtade hem. Sedan fortsatte det så. Hastigheten minskades för varje steg och höfterna var helt slut. Den glädje jag känt de senaste två lördagarna var som förbytt. Inte ens musiken lyfte mig. Men. Jag vill ändå inte kalla det ett misslyckande. Jag sprang 13 kilometer, som jag fick kämpa mig till, på 1.18. Men kroppen gav mig ändå 13 kilometer. Som är bättre än tolv. Och jag fick jobba med psyket. Så jag säger tack kroppen, men nästa långlopp är DN Stockholm Halvmarathon om två veckor. Och då vill jag vara snabb! Explosivt

Idag var det alltså dags att återta träningen med PT efter några veckors uppehåll. Idag var fokus explosivt och det blev bland annat explosiva marklyft och pushpressar. Dessutom blev det plan hantelpress samt pullups. Med mera, med mera. Så, nu kör vi igen. Nya övningar och obanade rörelsemönster att lära in. Det blir en spännande höst, helt klart!

Torsdag

Två dagars inskolning hann vi med innan det var dags för lite feber. Men idag har hon varit pigg och kry hela dagen så vi får se hur det blir imorgon. Jag har jobbat på som tusan och fått en del gjort. Det gäller att jobba på mellan varven. Nu ska jag iväg och få en lektion av min PT. Vi har inte setts på länge, så det är bara att räkna med träningsvärk imorgon. Gött.


Biffig. Nu blir det ännu roligare att laga mat när man har detta förkläde.Dagens löp

Efter inskolning och extra vilodagar var det idag dags att rasta benen. Först hade jag fina tankar om att spränga tvåmilsgränsen, så jag preppade med mer lunch och massa extra mellanmål. Det verkade tyvärr inte fungera särskilt bra. Benen kändes klena och skakiga idag och jag kastade in handduken efter milen på strax under 57 minuter. Det var tungt och kan vara kroppens sätt att säga "Hey, börja långsamt efter en förkylning". Så jag lyssnade och laddar istället om för att springa långt på lördag. Då ska jag dessutom ladda med diverse extra energi dagen innan också. Nu ska jag duscha och sedan blir det någon lugn aktivitet som varken aktiverar kropp eller knopp. Det behövs.


Extra vila

Igår blev det ingen Body pump för min del. Jag hostade som en toka och hade rejäl huvudvärk och det är inget jag vill förknippa träning med. Idag blev det inte heller någon träning. Huvudvärken höll i sig och istället för att träna halvdant hoppas jag på ett hårt pass imorgon istället. Kroppen har fått en extra vilodag med mycket mat, c-vitaminbrus och lek. Det gör nog susen!

Lunchträning

På lunchen blev det Cykel för hela slanten. Dock tog jag inte i lika mycket som jag brukar. Kanske var det lite medvetet eftersom jag haft lite fuffens i halsen, kanske blev det bara så. Men roligt hade jag och blir glad av varje gensvar, flås och blick som man får till svar. Det blev en skön start på veckan helt enkelt.


Innan klassen, redo att svettas


Grym arbetsplats Helgen

I lördags efter löpningen stack jag iväg på trötta, lyckliga ben och lunchade med två barndomsvänner. Det var väldigt trevligt. På kvällen fick vi besök av vänner som bjöd på mat. Sjukt bekvämt att ta hem folk som tar med mat. Haha. Det var gott och vi spelade kort, åt och babblade till sena natten. 

Igår fick jag en skön sovmorgon och sedan startades dagen med film och frukost. Sedan var det bara att slänga ihop en kladdkaka och invänta fikamys med en vän som äntligen landat i Sverige efter allt för lång tid borta. Efter massa prat och uppdatering var vi både mätta och uppdaterade. 

Och nu är det måndag och jag skulle gärna ha en något längre helg. Men jag har ju min dubbelmåndag idag, så jag klagar inte!


Lördagsmiddag


Söndagsfrulle. Det finns yoghurt där under..
Veckans träning vecka 33

Måndag: Instruera Cykel 45 och Body pump
Tisdag: Myslöpning 6 km på löpbandet 
Onsdag: Helkroppsstyrka
Torsdag: Löpning totalt nio kilometer på löpband
Fredag: Vila
Lördag: Löpning 17 km 
Söndag: Helkroppsstyrka


Vilken riktigt bra träningsvecka jag fick till förra veckan. Det är svårt att gradera passen då alla har sin charm och sina superinslag, men långlöpnigen var en klass för sig. Bara att jag och kroppen klarade av det och på en för mig bra tid gjorde det hela till ett toppenpass! Det tillsammans med veckans andra löp-, styrke- och instruerade pass gjorde veckan till en superbra blandning av allt!

Jag har sprungit långt

I torsdags skippade jag intervallerna eftersom det killade i halsen. Igår gick jag hem tidigt och tänkte springa långt men skippade det eftersom jag hostade som en toka. Idag blev det istället av och oj så bra det gick. Kanske det bästa  löppasset någonsin? 

Det var lite kyligt när jag sprang iväg men efter några meter var det alldeles lagom. Jag försökte hålla nere tempot i början för att inte ta slut. Och sedan rullade kilometrarna på. Jag tog samma runda som förra lördagen med en liten avstickare för att öka sträckan med en kilometer. Och jag sprang på, kände mig pigg som aldrig förr och kände aldrig att puls och andning blev för ansträngda. En löpares önskedröm vad gäller känslan under ett löppass. Och när jag landade hemma stannade klockan på 18 kilometer och 1.45,30. Helt galet! En kilometertid på under sex minuter per kilometer, hela vägen! Nu börjar jag känna att knät håller, och löpformen börjar komma. Så Halvmarathon - bring it on!


Mulet och regn verkar funkaBra musik verkar funkaTack kroppen!!Torsdag

Jag har haft ett dygn med ofrivilligt mycket jobb och alldeles för lite sömn. Men nu har det lättat något och jag kan få lite andrum igen. Nu ska jag iväg på ett möte i stan och sedan ska jag hem och göra ingenting. Jag har fått en rejäl hosta efter mitt kli i halsen så jag skippade dagens intervaller och planerar att springa långt imorgon istället. Om kroppen tillåter det vill säga.Två gånger en vana?

Det här är den andra onsdagen i rad jag går upp i ottan och hänger på låset till gymmet. Då är det väl nästan en vana? Vi får se om den håller i sig. Idag blev det tung styrka för hela kroppen med front squats, marklyft, bänkpress och pullups. Jag kände mig sjukt stark under nästan hela passet, men lagom till pullupsen dog all form av styrka jag någonsin haft. Typ. Men det är som vanligt skönt att vara färdigtränad vid åtta. Nu är jag strax på kontoret för en förmodad stressig dag. Det är bara att lägga i en högre växel och köra. Hejhopp!Tusingar

Idag var jag sisådär taggad för träning. Lite kli i halsen, alldeles för mycket jobb och egentligen ingen lust. Men vad gör man då? Man sticker till gymmet ändå. Och det var tur, för vilket härligt pass jag fick till.

2 km uppvärmning, 13 min (9,3 km/h)
3x1 km (13,3 km/h) med 200 meters gåvila emellan
2 km nedvarvning, 13 min (9,3 km/h)
Rull på foamroller plus löparknärehab


Det jag tar med mig från dagens pass, förutom en underbar känsla och 7,5 kilometer, är att jag kan springa snabbare på mina tusingar nästa gång. Men idag vågade jag inte trycka på om det är något på gång i halsen. 

Gårdagens Body pump

Igår hade jag ju min måndagsdubbel igen. Bodypumpen var helt överfull och min energi från cykelklassen hängde kvar. De är duktiga de där måndagspumparna. Det var svettigt, det var roligt och det var alldeles förträffligt efteråt.Dagens cykelklass

Jag tror nästan att ventilationen dog ett tag under min lunchcykelklass idag. Om det de facto var så eller bara att vi kämpade alldeles förträffligt lämnar jag osagt. Det var i alla fall galet svettigt, på den nivån att det börjar svida i ögonen och droppa från armbågarna. Och jösses vad kul det var. Jag var tokladdad och försökte förmedla det till mina deltagare som verkade haka på och kämpade som tusan. Jag var riktigt nöjd och fylld med energi efteråt.
Måndag

Så var helgen slut igen och det är dags för en jobbvecka som redan är fullproppad. Det gäller att lägga i en hög växel redan från början om allt ska hinnas med! Men jag ser fram emot en lugn och skön fredag. Men också mina dubbelklasser idag och förhoppningsvis hinner jag träffa några inspirerande vänner på vägen. Nu kör vi!

Dagens styrketräning

Goddagens! Efter frukost drog jag till gymmet och körde skiten ur mig. Nejmen, jag visste inte riktigt hur kroppen skulle svara efter gårdagens löprunda. Jag har trots allt inte sprungit så långt på mer än två år. Jag har lite känningar på utsidan av båda knäna och lite i höften, men annars absolut ingenting! Detta var dessutom inget som hindrade mig alls på dagens styrkepass. Men efter front squats, raka marklyft och pushpress var jag helt slut och hade liksom inte mycket över till pullupsen. Där har jag stannat lite i utvecklingen. Men annars lyckades jag öka vikterna på sina ställen och känner mig grym nu! Dags att dra hem till dusch och sedan vidare för middag hos svärpäronen.
LånglöpJag har laddat för dagens långlöp hela veckan och hoppats på en bra dagsform. För så är det. Det är svart eller vit. Antingen så går det bra eller så går det..mindre bra. Den där dagsformen alltså. Jag laddade i alla fall med godis, avokadorulle och vänmys igår. Och fick sovmorgon i morse. Käkade två mackor till frukost. Drack en kopp kaffe. Planen var 17 kilometer. Och jag satte igång. Kände mig pigg. Höll hastigheten nere för att inte ta slut för fort. Och det kändes så nedrans bra. Trots det mystiska vädret med regnblandat solsken. Det var egentligen inte jobbigt förrän vid strax efter 13 kilometer. Då var jag på väg hem och hade världens längsta raksträcka framför mig. Vid omkring 15 kilometer ville jag verkligen stanna och gå. Och lämpligt nog kom ett rödlyse som valde att stå på rött i 50 (!) sekunder! Men det var kanske bra, för efter det lyckades jag öka tempot lite igen. Och jag är grymt nöjd. Jag sprang in på under 1.42 vilket innebär precis under sex minuter per kilometer. 


 Nytt med färg

På semestern shoppades en del. I träningsväg blev det bland annat en supersnygg mikrolätt löparjacka från Pro Touch i supertunt tyg med fina detaljer samt ett par grymt snygga skor från Nike med neondetaljer. Älska färg!

Fredag

Fredag! Jag jobbade undan i ett tempo bortom denna värld för att sedan via stan komma hem för att äta och umgås med fina vänner. Nu har jag tankat energi, i form av tjejsnack, godis, kaffe och annat man kan tänkas behöva. Nu ska jag sussa som en gudinna och ladda för att springa imorgon!

Veckans träning vecka 32

Måndag: Vila
Tisdag: 10x200 metersintervaller på löpband. Totalt 7 km löpning.
Onsdag: Vila
Torsdag: Helkroppsstyrka
Fredag: Vila
Lördag: Intervaller 6x500 meter. Totalt 7,22 km löpning.
Söndag: 10 min rodd, 10 min crosstrainer, 10 min löpning, styrka


Jag är ganska nöjd med träningen den sista semesterveckan. Det hade kunnat bli mer, men nu fick jag också njuta av tiden med min familj. Två intervallpass, ett styrkepass samt ett eget gympass med lite kondition och styrka. Sjukt skönt och sjukt kul!


Lax med senap och spenatSnabbt, lätt och gott och kräver nästan ingen tid alls. Det är receptet på en bra middag. Idag blev det lax i ugn. Gott och sjukt enkelt! Here you go!


Ingredienser
Lax, 8 st bitar á 150 gram
2 dl créme fraiche
2 msk senap
Salt, peppar, örtkrydda
Spenat efter tycke

Gör så här
1. Lägg laxen i en ugnssäker form.
2. Blanda ihop créme fraiche, senap och kryddor och smeta på det på laxen.
3. Häll över spenat (jag tog fryst bladspenat) och sätt in i ugnen på 200 grader i cirka 15-20 minuter. Servera med typ kokt potatis och sallad. Klart!


Mycket matFärdig matlåda, hur smutt som helst
Dagens löpHej hopp! Idag blev det lunchträning. Jag var helt bestämd på att inte träna på lunchen och vips stod jag på löpbandet vid lunchtid. Och det var mycket skönt sedan när jag gick från jobbet, plockade upp Alicia och kunde åka raka vägen hem, färdigtränad och allt.

Passet blev som följer. 
2 km uppvärmning, 13 minuter (9,3 km/h)
Lite (med betoning på lite) löpskolning
4 km löpning (12,1 km/h)
1 km löpning (12,1 km/h)
2 km nedvarvning, 13 minuter (9,3 km/h)
Totalt nio kilometer på 51.07

Och det kändes bra i knät hela tiden. Jag hade dock önskat att jag hade pallat mina fem kilometrar i ett kör, men jag tog slut efter fyra men är nöjd ändå. Till nästa gång så! Efteråt körde jag en stretch och några varv med foamrollern och blev pigg och glad som tusan!
Morgonträning

När väckarklockan ringde alldeles för tidigt i morse kändes det förfärligt. När jag stod i duschen efter gymmet kändes det alldeles fantastiskt. Dessa kontraster och dessa känslor när man håller sig till planen och drar sig upp fast det är jobbigt. Jag var på gymmet strax efter öppning och körde ett helkroppspass med front squats, marklyft och bänkpress med 6-6-4-4-6 repetitioner och två till tre minuters vila emellan samt fem avslutande set pullups, vanliga och excentriska. Efter dagens andra frukost och en proteinshake är det nu dags att bita tag i jobbet igen.


Innan: Hur tränar man egentligen?
Efteråt: Energi


PullupshänderVeckans träning vecka 31

Måndag: Vila
Tisdag: 10x200 metersintervaller utomhus, totalt omkring 6,5 km löpning
Onsdag: Benstyrka
Torsdag: Överkroppsstyrka
Fredag: Vila
Lördag: Löpning omkring 11 km
Söndag: Vila


Ojoj, veckorna går och här kommer förrförra veckans träning. Den bjöd på intervaller på landet, två styrkepass samt ett långpass, det längsta efter löparknät! En helt ok träningsvecka som bjöd på några extra vilodagar. 
Myslöpning

Idag stod myslöpning på schemat. Jag spanar ibland lite på löpprogrammet inför halvmaran och idag var det lätt distans som skulle utföras. Resultatet blev sex kilometer på strax under 36 minuter med två avslutande fartökningar på cirka 100 meter vardera. Efter det blev det rull på foamrollern och stretch. Det är trist att nöta kilometrar på löpbandet, men det är ett bra bevis på att jag blivit bättre då det knappt var jobbigt för flåset att hålla detta tempo. Dock kändes benen lite tunga och jag är väldigt rädd att få tillbaka löparknät. Men bortsett från det är det en stor tumme upp.


Huvudet på sne?


Matchar ansikte och tröja idagDubbelmåndag

Idag var jag tillbaka i gruppträningssalen med besked. En ny musikanläggning, bra ljud i headsetet och fantastiska deltagare! Jag trodde att jag skulle trilla ihop av trötthet efter fyra måndagar utan Body pump, men det var hanterbart. Det var jobbigt som det ska, men inte någon nära döden-upplevelse. Däremot blev det väldigt svettigt där inne efter ett tag. Men det beror ju på hur bra alla kämpade. Ååh, jag är frälst precis som vanligt vid den här tiden på måndagar.
Regn efter semestern

I morse när jag stack till jobbet var det varmt, men lagom till att jag kom till jobbet kom regnet. Bra planerat. På jobbet möts jag av en massa pappershögar, fyllda mailboxar och två brandalarm. Något måste man ju betala för en underbar semester. Förutom detta har jag ju förstås träffat mina fina kollegor och varit tillbaka på spinningsalen igen. Hur härligt som helst! Nu är det dags att dra vidare för nästa klass. Dubbelmåndag - bring it on!

Dagens träning

Jo men visst blev det träning även idag, så här sista semesterdagen. Jag kände för att freestyla ihop något eget idag och resultatet blev följande 

10 minuter rodd
10 minuter crosstrainer
10 minuter löpning

3xSuperset frontböj med kettlebell  - lårcurl
3xSuperset pullups + 20 sek excentriskt - hantelpress med kettlebell


Uppladdning med kaffe


Efter detta var jag trött och glad och pinnade hem för äggröra och mackor. För att sedan laga middag. Och se på film. Och nu är jag lagom förberedd för jobb imorgon. Det som är skönt är att komma in i rutiner igen. Det som är mindre skönt är den minskade tiden med familj och för nöje. Men imorgon ska jag få min dubbelmåndag tillbaka och det ska bli härligt att träffa alla mina passdeltagare igen. 


Nedvarvning på en mattaIntervaller 6x500 meter

Efter frukost traskade jag iväg till Sats Globen för ovanlighetens skull. Jag bestämde mig för 500-metersintervaller och kände mig för lat för att springa dem utomhus. Säga vad man vill, men jag tycker det krävs mer disciplin utomhus än på bandet där man bara bestämmer sig för en hastighet, räknar meterna och kör. Efter uppvärmning på två kilometer (11,1 km/h) blev det 6x500 meter (14,1 km/h) med 200 meter långsam gåvila emellan. Det var jobbigt som attan och kräkkänslan smög sig på några gånger. Efter en kilometers jogg till (11,1 km/h) hade jag sprungit 7,22 kilometer på 41.17. Efter det blev det stretch, rull på rulle och lite löprehab. Sedan traskade jag hem, nöjd som tusan med dagens psyke.Glad att kroppen är med migHaha, blicken!
Dagens frukost

Jag får se vad det blir i träningsväg idag. Jag hade en plan, men har en galen träningsvärk i nacken vilket jag egentligen inte borde ha. Men min nacke jobbar som tusan i övningar där den egentligen ska vila. Men träning i någon form blir det. Dagens uppladdning blev kvarg med halvfrysta jordgubbar och mango, gojibär, kakaonibs och solrosfrön. Gott och uppfriskande.

Igår

Igår drog vi och några vänner ut på Vaxholm och njöt i solen med pastasallad, sockerkaka och såklart en stor glass. Efter det drog vi hem till oss och hade en fantastisk kväll med mat till förbannelse, kladdkaka och hur mycket skratt som helst! Ett toppbetyg på gårdagen!Torsdag

Efter träningen hade min kära karl dragit stad och rike runt (nästan) och införskaffat sushi till mig. Bästa sushin som smakar sjukt bra! Efter det fick jag någon slags superkraft och började rensa i badrummet och fortsatte sedan att dammsuga, laga mat, hänga tvätt och greja. Sedan var dagen slut. Eller ja, snart. För nu blir det glass och film. 

Helkroppspass på gymmet

Woho, idag har jag äntligen pallrat mig till gymmet efter resa och gårdagens trötthet deluxe. Jag hade planer på gymmet igår men skrotade dem och sov istället en och en halv timme, var ute med familjen i lekparken, åkte hem till päronen och åt middag och avslutade dagen med film, glass och choklad. Helt rätt!
Men idag blev det styrka deluxe istället. Ett helkroppspass med back squats, raka marklyft och pushpress med fem set med 6-6-4-4-6 reps samt fem avslutande set med pullups både vanliga och 20 sekunder excentriska. Och ett bra pass fick jag till där jag ökade i all övningar förutom pullups.
Ett svettigt pass

Igår fick vi äntligen lite tid över då båten lämnade hamn relativt tidigt på dagen. Då pös jag ner i gymmet på båten för ett intervallpass på löpbandet. Det blev två kilometers uppvärmning (11,1 km/h), 10x200 meter (17 km/h, den sista blev 300 meter) samt två kilometer till (11,1 km/h) innan jag hoppade av och var helt slut. Sju kilometer blev löpta på 37 minuter och jag var supernöjd. Framförallt var jag nöjd efter att ha promenerat till förbannelse i dagarna tre innan och kände mig således lite småsliten i benen. 


Igår: Helsingfors

Igår hade vi vårt sista lilla stopp på vår resa. Det var dags att göra Helsingfors. Vi knatade in till stan från båten. Sedan var vi så trötta att vi hoppade på en Hop on-hop of-buss vilket var en toppenidé tyckte alla utom Alicia som gnällde mest hela färden. Men sedan blev det mat, shopstopp och en fika innan vi gick ombord på båten igen.


Den enda turistbilden - i ett buskage


En latte på Café EkbergsIgår: St. Petersburg

Igår kom vi fram till St. Petersburg för en heldag där. Vädret var ju helt fantastiskt varmt och vi knatade omkring, shoppade, åt och njöt innan vi hoppade på båten igen.
Älska färg!
Idag: Tallinn

Goddag! Alltså, underbart att vi hann med båten igår. I morse startade vi med frukost och nu har vi klivit av i Tallinn för att se vad denna stad har att erbjuda. Vädret är ju fantastiskt och Alicia sover gott. Härliga semester!

Nästan missad båt

Alltså haha. Det är galet. Vi var en hårsmån från att missa båten idag. Vi hoppade in i bilen för att åka till terminalen och blev stoppade av Pride. Vi hoppade av, kutade till tuben. Fel linje. Vi trängdes med alla Prideare. Åkte en station. Sprang (med barnvagn, resväskor och grejer) upp på Östermalmstorg för att ragga taxi. Ingen taxi kunde ta sig förbi paraden. Typiskt. Vi kutade ner i tunnelbanan igen. En massa minuter till nästa tunnelbana. Vid det här laget har incheckningen redan stängt och stressen är total. Vi åker till Gärdet, blir upphämtade och vi gasar in på terminalen och har en förfärlig tur och får som siste män hoppa ombord, tio minuter innan båten skulle gå. Då var man lagom lycklig vill jag lova. Vid middagen kunde vi sedan komma ner i varv. Jag har aldrig varit med om liknande. Pust. För att göra en lång historia..lång! Nu sitter vi i showbaren och spanar uppträdande.Yrväder och Yrväder JR under middagen
Veckans träning vecka 30

Måndag: Tung utelöpning 8,2 km
Tisdag: Omkring en mils promenad runt Årstaviken
Onsdag: Styrka ben
Torsdag: Styrka överkropp
Fredag: 6x500-metersintervaller utomhus, totalt 7,8 km löpning med uppvärmning och nedvarvning.
Lördag: Vila
Söndag: Morgonlöpning 4,11 km


Förra veckan blev bra träningsmässigt. Den började med en supertung kvällslöpning följt av en långpromenad. Sedan blev det två pass styrka och två löppass på landet. Så underbart! Semester innebär inte semester från träningen för min del.Långlöp

Idag stack jag ut på en löprunda efter frukost. Målet var att komma över milen och helst landa kring elva-tolv kilometer. Jag sprang längs med Årstaviken, men fick gå på tid istället för distans eftersom min Garmin valde att flippa ur och inte hitta satellit precis i början. Men jag ska se till att mäta upp min runda vid ett annat tillfälle, men jag tror den hamnade någonstans kring elva-tolv kilometer till slut. Den första halvan var med lätta steg, men när jag vände kändes det tyngre. Inte flåsmässigt, men rumpan var inte med och jag kände mig trött och sliten i höften. Men känslan när jag äntligen kan springa över tio kilometer efter mitt löparknä och behandlingen av detta är underbar! Men nu får jag ta det lite lugnt med löpningen någon dag så jag inte drar på mig något igen. Men just nu är jag mest glad, tacksam och nöjd.


Gårdagens tacosafton

Vi hade en grymt trevlig afton igår. Vi åt tacos tills det sprutade ur öronen och när man tänkte att det var nog serverades glass och kall Baileyslatte. Jag var mätt ända till lunch idag. Förutom att äta fick vi även till några vändor sällskapsspel och en massa skratt. Efter en promenad hem i det varma vädret sov man gott tills en pigg donna kände för att vakna.

Några överfyllda bröd och man är överfylld själv


Idag tog vi det lugnt på morgonen och jag hann städa köket. Sedan drog vi iväg till värsta mysiga fiket med vän plus megasöt och megaliten bebbe och åt kavringmacka och satt och pratade i timmar! Hur mysigt som helst. Nu har jag hunnit laga middag, bytt sängkläder, tvättat två maskiner och vi har bokat en liten kryssningstripp. Effektivt. Nu blir det film, glass och mys.
RSS 2.0