N.Y. dag fem

Hej!

Jag har missat vår dag fem ju! Sista dagen som bjöd på hemfärd på kvällen. Men under dagen hann vi promma en hel del i regnet. Nu var ju temperaturen lite högre, men då skulle det såklart regna. När jag själv prommat runt tills jackan regnade igenom och jag såg ut att ha svettats värre än en löpare i öknen var det dags att värma sig (och torka!) i hotellobbyn. Efter det tog vi bussen, som hade lite småproblem att rulla till en början, ut till flygplatsen. Där käkade jag (surprise?) en burgare med frittar. Än har jag inte tröttnat..



Hej då hotellet. Vi ses snart hoppas jag


Sedan blev det en, vad jag tyckte, läskig flygning över Atlanten. Men det var visst bara jag, för resten såg väldigt lugna ut. Efter byte på Island lyckades jag slumra en sväng och sedan var vi hemma och det var plötsligt dag. Och sommartid. Tröttmössa som jag var fick jag pussa på min alldeles egna lillsessa och slumra en stund med henne. Då blev livet komplett igen.



Dubbelmåndag

Nu var det ett tag sedan, men idag var det dags för min måndagsdubbel igen. Jag har haft en fantastisk resa och längtar redan tillbaka, men samtidigt var det väldigt skönt att landa hemma igår och pussa på lilltösen. Och idag är jag väldigt trött och i min värld är klockan 10.30 just nu. Men imorgon blir det bättre. Och med min dubbel blir allt lite lättare. Min lunchcykel idag hade flera träningsglada själar som kämpade till tusen. Och jag fick trampa på vilket jag inte gjort på två veckor. Och det kändes. Men som vanligt var det skönt efteråt. Nu ska jag lyssna igenom Body pumpen en gång innan det är dags för den. Måndagsdubbel, heja!


Glad, nytränad instruktör


Mina nya tights från Calvin Klein. 




Veckans träning vecka tolv

Måndag: Instruera Cykel och Body pump
Tisdag: Styrka överkropp 
Onsdag: Vila
Torsdag: PT-träning med nytt överkropps- och benpass
Fredag: Sjuk
Lördag: Sjuk
Söndag: Sjuk


Här kommer förra veckans träning också, icke att förglömma! Det började bra, men sedan blev jag sjuk. Fyra pass skrapade jag ihop och efter omständigheterna är jag nöjd med det. 


N.Y. dag fyra

Igår prommade vi några timmar i Central Park. Det var mycket varmare, men då började det såklart regna! Men det var inte så farligt och slutade ganska fort. Jag blev lite sugen att åka grillor både i Central Park och vid Rockerfeller Center men det sparar vi till en annan gång. 


Hej från Central Park


Efter promenerande och middag satte vi oss uppe i den snurrande baren, The View igen, käkade deras dessertbuffé och hade det allmänt bra. Men vi var så nedrans trötta så det blev ingen långkörare där. Idag är det dags att checka ut, se New York ett sista varv för denna gång och ikväll drar vi till flygplatsen. 


Dessertbuffé to die for




Dagens träning

Efter magsjuka och förkylning har jag inte tränat sedan förra torsdagen. Visserligen har vi promenerat till förbannelse här borta, så det går ingen nöd på mig. Men idag kände jag mig tillräckligt pigg för att dra på mig mina nya träningskläder och köra ett pass i hotellgymmet. Jag var inte på det klara med vad jag skulle träna och det i kombination med min okunskap om värdet av miles och pounds gjorde inte träningen lättare. Men jag fick till ett svettigt helkroppspass med löpning som uppvärmning. Så värt det!

Uppvärmingslöpning 2 miles (typ 3,2 km)

Knäböj
Utfall med hantlar
Marklyft i superset med rodd
Hantelaxelövning i superset med armhävningar
Hantelpress
Benspark med rumplyft på bänk 


Nytt linne från Nike och nya byxor från Forever 21. Båda matchar skorna!







Igår

Alltså igår hittade vi en restaurang som inte såg så mycket ut för världen. Men håll i hatten, det var världens mysigaste en trappa upp. Jag åt kött som bara smälte i munnen. Efter denna köttupplevelse gick vi, på inrådan av en vän, till en snurrande bar på 46:e våningen vid Times' square. Alltså coolaste grejen med bästa utsikten!! Dit ska vi nog försöka gå ikväll också och smaka deras dessertbuffé. Sista kvällen här i NY måste vi ju fira! Nu blir det middag, en planerad burgare. Och nu har jag tappat räkningen. 


Myspysställe en trappa upp



N.Y. dag tre

Alltså denna stad. Idag har vi åkt upp i Empire State Building. På 86:e våningen ser man en hel del. Och man hinner få både klaustrofobi i hissen och höjdrädsla på toppen. Men det är värt det. Idag har dessutom vädret varit bättre och solen har visat sig från sin bästa sida. Det här med semester är ett himla bra påfund. Efter Empire prommade vi till The High Line innan vi hittade Carries trappa, Meatpacking District och Femte avenyn hem. Nu ska vi pudra näsan och gå ut och äta.


Lite höjdrädsla 



Alltså NY..ååh


Femte avenyn - massa shopping



N.Y. dag två

Alltså det är underbart, men så nedrans sjukt jäkla apkallt. Jag tänkte att våren kanske skulle nått New York. Men istället blir det något slags "kallaste och  blåsigaste på x antal år". Jag är fortfarande kall in i benmärgen och var tvungen att skippa en snurrande bar och häng i lobbyn till förmån för att krypa ner under täcket. Men så är jag galet trött också, så jag klagar inte. Idag har vi i alla fall gått som tusan. Vi gick ner till södra Manhattan och tog sedan en båttur på Hudson river med span på Frigetsgudinnan. Sedan prommade vi halvvägs hem och tog sedan tuben sista biten. Och sedan blev det middag. Och inte vilken som helst, utan..trumvirvel.. hamburgare! Med de bästa pommes fritesen jag någonsin ätit! Men om jag ser ut som en burgare efter denna resa är det nog fullkomligt normalt..


Glad


Två gudinnor. Eller ja, en i alla fall



Där är hon!


Att de ens står kvar när det blåser lite..?



New York




Om my Lord, idag har vi satt sprätt på pengarna. Efter en lång natts sömn åkte vi ut till en outlet en bit utanför New York. Där hittade vi både det ena och det tredje. Väskor, skor, toppar, träningskläder.. Hur härligt som helst. När vi var slut i kropp och knopp tog vi bussen tillbaka till City-civilisationen, lämpade av alla kassar på hotellet och drog till en sportbar och käkade middag. Resans andra burgare.


Mmm, gott!


Nu har vi hamnat världens coolaste lobby på vårt hotell. Men nu är jag helslut. Jag lever nog kvar i Stockholmtid även om klockan bara är strax innan 23 här. Imorgon ska vi nog besöka Frihetsgudinnan. Semester, I love you!



Semester!

Jag är nog tröttast i stada efter en tids för lite sömn, men också sådär härligt glad över vetskapen att ha en hel veckas semester framför mig. Förkylningen sitter i och halsen smärtar. Men om jag vilar som en toka, tar hand om kroppen och ger den den kärlek den behöver, så är jag nog frisk väldigt snart. Tidningar är inhandlade, sudokuboken är med och pengar är växlade. Bu är det bara Starbuckskaffet som saknas. New York, here we come!


Hejdå Sverige



Bröllopslördag

När jag vaknade upp i går morse var jag superladdad för bröllop och att få klä upp sig till tänderna, leka med sminket och bara vara..jag! Och vilket bröllop det blev! Jag dansade natten lång och hade det grymt trevligt. Dock kände jag redan under middagen att allt inte stod rätt till med halsen. Och mycket riktigt. I morse kände jag mig allt annat än kry. Förkyld, varmmosig och jätteont i halsen. Blä. Man har precis blivit frisk från omgång ett innan omgång två startar. Och lagom till semestern ska börja. Jomensåatt. Men jag fick i alla fall en underbar lördag och idag har jag fokus på ColdZyme-sprut i halsen. Och jobb, så jag kan semestra med gott samvete. Men sedan, då ska jag vila!






Sjukling

Igår var jag tvungen att springa hem från jobbet då jag kände mig jättedålig. Sedan blev jag sängliggande till i morse med ett break på två timmars jobb igårkväll. Det var nog de mest krävande timmarna någonsin. Jisses vad jag kände mig dålig. Imorse vaknade jag strax efter fem med bankande huvud, smärta i kroppen och jag frös som tusan. Men jag hoppade upp och körde ett trettontimmarspass med jobb hemifrån. Men det får man väl ta när man ska dra iväg på äventyr om några dagar.. Jag hade heller inte ätit sedan igår morse och har idag fått i mig en macka, mjölk med müsli och kvällens mål, Keso, banan, solrosfrön och kanel. Men det smakade inget vidare. Jag hoppas på en piggare dag imorgon då det vankas bröllop för hela slanten. 


Kvällens ickesmakande mål



Morgon-PT

Det här med morgonträning har aldrig riktigt varit min grej. Har jag sprungit tidigt får jag alltid sämre tid och är mycket tröttare än om kroppen får vakna till lite. Men med styrka känns det lite annorlunda. Nu har jag faktiskt kört två morgonpass inom loppet av två månader. Ett bra facit med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare. Idag var det möte med PT igen och eftersom vi inte ses på allt för många veckor gick vi igenom två nya upplägg idag, ett överkroppspass och ett för benen. Det går framåt och känns riktigt roligt. Jag har ett varv kvar på det gamla benupplägget och sedan blir det det nya. Bu är jag på väg till kontoret för ytterligare en arbetsdag. Torsdag idag, snart fredag och semester!





Veckans träning vecka elva

Måndag: Instruera Cykel 45 och Body pump
Tisdag: PT styrka överkropp 
Onsdag: Löpbandslöpning och PB på 5 km 
Torsdag: Vila
Fredag: Styrka ben 
Lördag: BBC - fyra tuffa klasser
Söndag: Vila


Förra veckan kan man kanske inte kalla en normalvecka. Jag kom upp i sammanlagt nio träningspass! Nära hälften av dem skrapade jag ihop under en och samma dag, på BBC i lördags. Utöver det fick jag ihop två vilodagar, två styrkepass, ett intervallpass på bandet (med personbästa på fem kilometer!!) samt min dubbelmåndag där jag instruerade två pass. Bra vecka, men jag har varit lite sliten efter den. 



Min tisdag




Hej och hå! Idag blev det underbar lunchträning. Tanken på lunchträning var var dock inte så underbar eftersom jag kände mig allmänt trött och segstartad. Även på gymmet kände jag mig svag. Men efteråt, bästa känslan! Sådär skönt trött i musklerna, allert i skallen och allmänt pigg på livet. Efter lite proteintilskott och lax till lunch kunde jag vara effektiv till hemgång och sedan åka direkt och storhandla. Med betoning på stor. Jag som just fått stor kyl och frys kände att ännu större inte vore fel. Och vi är bara tre i familjen. Hur gör alla andra? I alla fall. Nu har jag rensat skor och plockat bort en hel drös 14-centimeters klackar. Hur tusan kunde jag gå i dem tidigare? Nu ska jag Birsta tänder och sedan försöka sova. Jag ska bara..






Måndagsdubbel

Jag hade ju en andra del på min dubbel igår. Min älskade måndags-Body pump. Det var rätt segt att ta sig iväg från kontoret igår, men det var värt det. Igår var det ta mig tusan extra roligt. Kanske berodde det på att mikrofonen och ljudet var lite högre och var i en fin symbios? Eller att jag tog en fokusminut innan klassen och bara visualiserade hur jag ville att det skulle bli? Jag vet inte, men allt detta tillsammans med grymma deltagare, leenden, svett och träningsglädje blev det full pott. Hoppas de kände detsamma!






Cykelklass




Woho, idag var det dubbelmåndag igen och lite roligare än vanligt, i alla fall andra halvan. På lunchen blev det Cykel 45 med ett härligt gäng! Och det var som vanligt skönt att starta veckan med lunchträning, det gör eftermiddagen lite bättre. Efter min klass åt jag lax stekt i créme fraiche med potatis och grönsaker. Men jag kunde nog dubblat portionen, hungrig tjej! Nu måste jag kuta för att hinna hem till hockeyn. Kvalserien, hej hej. Pepp! Andra halvan av min dubbelmåndag kommer..senare!



Träningsvärk

Igår var jag lagom träningsbakis. Galen träningsvärk i benen och lite huvudvärk efter att ha sovit för lite. En kylskåpskänsla som gjorde det svårt att komma upp ur sängen. Jag kände då att kroppen nog skulle bli glad av en vilodag, så den planerade gymträningen ställdes in till förmån för lek med Alicia och fix i lyan. Jag hann med två promenader, en gungstund, att fixa en arbetshörna, packa upp lite fler skor, sjalar och vantar och laga mat. Till slut blev det en bra dag. Och idag snöar det igen.. Men jag har min dubbelmåndag och är glad för det!


Jag blir så lycklig av dig! Vårväder igår..



..vinterväder idag



#bbc2014 resten av dagen

Efter intervallerna i morse mådde jag superbra och var taggad att fortsätta. Då blev det en timmes Casall HIT, cirkelträning med Casalls redskap samt egen kroppsvikt. Och varför sluta där? Efter det blev det Lofsans pass Walking bad, cirkelträning med fokus på ben med styrka och explosivitet. Intervallerna hon avslutade med var inte att leka med. 3x3 minuter med sprint och grodhopp/utfallshopp/baklängesgrodhopp. Utan vila. Hua


Intensify with Casall HIT


Breaking bad med Lofsan


En galen zombie


Som fjärde pass var det dags för löpning utomhus igen, denna gång med Runacademy. Det liknade i stort sett morgonens upplägg med löpskolning och intervaller. Dock var intervallerna mer teknikfokuserade än snabba, vilket var bra, för då var benen mer än slut. Jag avslutade dagen med två föreläsningar. En som avhandlade specificitet och syfte med träning för att nå mål och den andra om fitness som träningsform. Intressanta båda två. Nu är jag på väg hem efter mingel och prisutdelning och längtar mer till sängen än någonsin!



#bbc2014

Vilken dag, jag är helt slut! Idag var det dags för årets upplaga av Blogger Boot Camp. Efter tidigt uppgång och frukost drog jag iväg till KTH-hallen och startade dagen med löpning med Malin Ewerlöf-Krepp. Det blev först uppvärmning i kylan följt av löpskolning (tripping, skipping, spark i rumpan samt någon form av galopp/hästlöpning) och sist mördarintervaller. Hjälp vad jag tryckte på. 3x1 minut med en minuts vila emellan, sedan 3x45 sekunder med 45 sekunders vila samt 3x30 sekunder med 30 sekunders vila. Efter detta och min benträning igår var jag lagom mör vill jag lova. Sedan var det bara på't igen.


Malin



UTElöpning


Elin, Malin och jag



Ben, ben, ben


Yes!


Vilket pass! Benen är tröttare än någonsin och jag är slut som artist. För stunden. Det blev ben idag efter jobbet. Och i vissa övningar kände jag mig stark som tusan medan jag i andra undrade om det över huvud taget fanns några muskler i kroppen. Men jag gjorde det, och som vanligt är känslan efter oslagbar! Nu ska jag hem ich pussa på Alicia, laga mat med sambon och invänta bästa sällskapet! 



Lite av mitt arbetsunderlag



Backstreet Boys Stockholm

Igår var en bra dag. Jag mötte upp tre toppenbrudar, käkade en hamburgertallrik, laddade lite, pratade lite och sedan..såg Backstreet Boys på Hovet!! Alltså konserten var så bra. De är så nedrans bra. Det var länge sedan jag dansade loss som igår. Jösses vilka minnen som poppade upp. De firar visst 21 år i år, galet att de varit med under nästan hela min uppväxt. Och de kommer aldrig bli dåliga i mina öron. Punkt.










Nu är det äntligen fredag. Det blir jobb följt av träning följt av middag med våra kompisar. Följt av sömn följt av årets upplaga av BBC imorgon.



Veckans träning vecka tio

Måndag: Instruera Cykel 45
Tisdag: Styrka överkropp 
Onsdag: Intervaller 10x200 meter
Torsdag: PT-träning ben
Fredag: Styrka överkropp 
Lördag: Vila
Söndag: Styrka ben


Förra måndagen blev det ingen dubbelmåndag. Däremot tog jag igen det sedan och smackade på med fem pass till under veckan. Ett möte med PT som blivit standard varje vecka nu och dessutom tre styrkepass till. Vad hände där? Det där har gått mig förbi, haha. Jag är nöjd även om mina intervallpass och min löpning får hållas tillbaka lite till förmån för styrkan. Men det måste ju betyda att jag är på väg att bli starkare..?



Personbästa


Titta, titta!


Efter en jobb-session till tolv igår, en tidig morgon idag och en effektiv jobbdag var jag både trött och hungrig. Men jag knallade till gymmet och ställde mig på bandet. 24 minuter och 36 sekunder senare hade jag slagit personbästa på fem kilometer. Tjoho! Jag började med tio minuters uppvärmning (12 km/h) och sedan

1 min - 12 km/h
1 min - 13 km/h
1 min - 14 km/h
1 min - 13 km/h
1 min - 12 km/h

Efter detta fortsatte jag på tolvan tills jag sprungit fem kilometer. Då var jag nära att spy, men tog två minuter och hämtade mig lite innan jag sprang en sista kilometer och stannade på 30.31 på sex kilometer. Då var jag nöjd och färdig.





Glad!


För övrigt är det fortfarande ljust ute och klockan är inte ens 18, jag är strax hemma, utan jobbdator, ska käka middag, duscha och sedan bara vara. Underbart!!




Styrka överkropp igår

Igår hade jag möte med min PT igen. På schemat stod styrka för överkroppen och jag var laddad till tusen att köra. Och vi körde. Och jag kände mig inte alls stark, pigg och alert. Det kan i och för sig ha att göra att vi ökade vikterna på sina ställen. Men jag borde ändå orkat mer. Vid första setet av en axelövning med hantlar, lyckades jag dessutom sträcka mig i nacken alternativt få något i kläm. Det kändes inte jättemycket och jag fortsatte. Men nu, ajajaj! Det känns som nackspärr ungefär. Inte alls angenämt. 


Jag nästan igår, fast en annan gång.



Nummer två

Haha, jag drömde att jag skulle vicka på en Body pump. Det var Sats Liljeholmen, men det låt i Södertälje. Väl där var det fullproppat MEN jag hade ingen musik. Jag frågade i receptionen men alla var bara sjukt otrevliga. Tillslut hittade jag musik, men då hade halva klassen gått hem och hela nöjet var borta. Tur då att min dubbelmåndag igår inte var så här. Gårdagens Body pump gick snarare riktigt bra. En full klass med träningsglada själar. Det var första gången jag körde hela 89:an och det gick bra, dock försökte jag snuva dem på armhävningarna i axellåten. Men jag kom på mig i sista stund, haha.





Dubbelmåndag

Förra veckan blev det ingen dubbelmåndag eftersom jag satt fast med jobb. Men denna måndag blev det en dubbel minsann. På lunchen körde jag Cykel för en fullsmockad klass. Energin flödade, svetten rann och det var riktigt roligt. Träning ger så mycket att det nog skulle kunna väcka mig från de döda. Nu måste jag hem och slänga i mig käk. Utan mat, inga muskler. Kram!







Benstyrka




Igår gav jag benen en omgång. Jag var inte alls pepp på det innan, men eftersom jag var tvungen att göra min PT-läxa var det bara att kravla sig dit. Och det blev ju väldigt bra när jag väl var där. Känslan från senaste PT-passet var borta och det kändes topp! När jag sedan kom hem var jag som förbytt. Full med energi, glädje och tempo. Jag gjorde renskav till middag, jobbade undan en del, hängde in tvätt och lyssnade in Body pumpen inför idag. Och trots detta somnade jag innan elva. Hur bra som helst. Nu kör vi en ny temposdag idag!


Drillade ben





Våren?

Bortsett från blåsten var det vårväder deluxe igår. Jag och Alicia tog en promenad till Skanstull och handlade lite förnödenheter. Jackan åkte av, D-vitaminet flödade och humöret var på topp. Totalt blev det en promenad på strax över fem kilometer. Precis lagom.



Att sedan få komma hem, käka mellanmål, ta en powernap med Alicia och avsluta med Mellon satte ju guldkant på min lördag. Helt klart! Och att Sanna Nielsen vann med sin Undo var helt rätt i mina öron.



Dinkelpannkakor med banankvarg



I torsdags blev det ju självklart ärtsoppa, som sig bör på en torsdag. Och inte kan man äta ärtsoppa på en torsdag utan pannkakor. Jag gjorde en variant på pannkakan, med dinkelmjöl och massa ägg för att komma upp i proteinmängd. Såhär gjorde jag:


Ingredienser

1 dl vetemjöl
2 dl gullkornsdinkelmjöl
1 tsk salt 
1 krm pakpulver
6 dl mjölk
6 ägg
Kanel
Olja/smör till stekningen


Gör så här

1. Blanda ihop alla torrvaror.
2. Vispa ner det i mjölken till en slät smet
3. Vispa i äggen och blanda i lite kanel
4. Stek pannkakorna på medelvärme och vänd dem när du är redo. Klart!



Till dem mixade jag kvarg, banan och kanel och det gifte sig rätt bra med de nygräddade pannkisarna. 


Styrka överkropp



Idag efter jobbet hoppade jag in på gymmet för överkroppsstyrka. Jag gillar verkligen upplägget vi kör nu, dock med undantaget att jag måste ockupera halva gymmet för att kunna utföra allting enligt plan. Men idag funkade det riktigt bra!

Axelpress - axelövning med hantlar
Pullups - bicepsövning med hantlar

Bänkpress - tricepsextension
Rodd med skivstång - ryggövning med hantel 


Det känns i överkroppen nu vill jag lova. Jag knäckte en proteinshake på vägen hem och nu ska jag strax äta middag. Kanske mina dinkelpannkakor jag gjorde igår. Recept kommer snart! Åh, fredag!


Fredagsfeeling!



Veckans träning vecka nio

Måndag: Instruera Cykel 45 samt Body pump
Tisdag: PT-pass överkropp
Onsdag: Flyttvila (?)
Torsdag: Vila
Fredag: Utelöpning 5,51 km
Lördag: Spavila
Söndag: Styrka ben

Förra veckan fick jag ihop fem varierade pass och dessutom massa (?) träning genom flytten. Aldrig har jag burit, konkat och grejat så mycket!. Flera träningspass bara det. Det enda som saknades, om man ska vara sådan, var ett intervallpass. Men å andra sidan fick jag till utelöpning. Energi!





Igår: Ben

Igår efter jobbet stack jag till Sats för benträning med min PT. Halvt om halvt med träningsvärk från intervallerna i förrgår och halvt om halvt med en trötthet i kroppen som gav mig rysningar bara jag tänkte benträning. Men när man väl är där är alla oroskänslor borta och det är bara att kötta. Supersets. Frontsquats. Sugande knäböj med hantlar. Baksida lår. Marklyft. Inåtgående knän. Muskler som inte hittades. Lårcurl. Detta sammanfattar bra gårdagens pass. Och visst känns det en del idag, framförallt i rumpa och framsida lår. Men jag har en del att hämta vad gäller benträning, så det ska bli kul att se hur kroppen utvecklas och kan åstadkomma.



Middag från här om dagen. Kvargen och avokadon gjorde hela måltiden!




Middag

Jag gjorde en god kycklingrätt igår som var klar på nolltid. Jag fick tipset från min kollega och sedan freestylade jag till det lite och fick fram ett bra resultat.

Ingredienser
1 kg kycklingfilé
1 msk soja
1 msk honung
stor vitlöksklyfta (eller kanske två?!)
Saften från en apelsin
Sparris
Chilikrydda

Gör så här
1. Skär upp kycklingfilén i lagom stora bitar och stek den i lite olja/smör.
2. Blanda ihop soja, honung, pressad vitlök och apelsinsaft och häll det över den nästan färdiga kycklingen.
3. Skär sparrisen och tillsätt den.
4. Krydda med chili eller annan krydda
5. Servera till valfritt tillbehör. Klart!


Kyckling och ris - bra kombo!



Intervaller



Efter nästan obefintlig sömn i natt var det tungt att sitta på utbildning och bara lyssna idag. Jag tackar kaffepauserna att jag fortfarande stod på benen (eller ja, satt på rumpan) vid tre. Efter jobbet drog jag till gymmet och körde löpintervaller. Med mitt trötta sinne och avsaknaden av intervaller på ett litet tag visste jag inte alls hur kroppen skulle svara. Men det gick hur bra som helst! Uppvärmning två kilometer (11 km/h) och sedan mina tvåhundringar. 10x200 meter på 17,1 km/h och 100 meters gåvila mellan. Det är första gången jag tar alla tio med den hastigheten. Då måste jag försöka öka lite till nästa gång. Men det var en fight för att plocka hem de snabba meterna och jag kände mig lite tung efter två dagars konferensfika. Men jag gjorde det och den positiva känslan som slänger sig över en efteråt är obeskrivlig. Fem kilometer på 26.22 och efter en kilometers nedjogg stannade klockan på 32.24 för sex kilometer. Bra så!








Dagens träning


Dagens fikautsikt


Efter en hel dags stillasittande har man myror i brallan alltså. Men just idag var det mest trötta myror påverkade av mängder med kaffe. Vad gör man om man är osugen på gymmet och känner sig trött som attan? Man går och tränar, vilket jag gjorde. Det blev förra veckans PT-pass med fokus på överkroppen. Och det kändes som vanligt mycket bättre efteråt. När jag kom hem blev det röj (som i städa), jobb och hockeyvinst som ledde oss till kvalserien. Helt okej dag med andra ord.





Måndag




Hejsan! Igår körde jag min lunchcykel precis som vanligt. Det var svettigt, det var jobbigt och det var tungt. Med all rätt eftersom jag sa innan klassen att jag var sugen på att köra hårt. Och vilken effektiv eftermiddag det blev sedan. Och det behövdes. Fem tummar upp på det. Sedan skulle jag kört min Body pump, precis som vanligt på måndagar. Men jag var tvungen att vicka bort den för att jobba. Det tar emot att vicka bort och det ska krävas mycket för att det ska ske. Så jag jobbade, och mina fantastiska deltagare fick träna. Hoppas de saknade mig, för jag saknade dem! När jag sedan kom ifrån jobbet blev det måndagstacos och sedan en massa plock i lyan innan jag slocknade på tok för sent. Nu kör vi tisdag och heldagsmöte.


Tack för idag 


Veckans träning vecka åtta

Ojoj, jag ligger efter i schemat. Här kommer förra veckans träning där jag fick till sju härliga kvalitetspass och en vilodag. Det enda minuset var väl fredagens födelsedagspass där jag inte hann allt jag hade velat. Men så blir det ibland. Bäst var ju helt klart löpningen!


Måndag:
 Instruera Cykel 45 och Body pump
Tisdag: PT-pass
Onsdag: Vicka BP
Torsdag: Löpning 6 km och PB på 5 km!
Fredag: Styrka helkropp (marklyft, bänkpress, splitsquat, enarmsrodd
Lördag: Vila
Söndag: Helkroppsstyrka



Bra start på denna dag

Igår kväll skulle jag gå och sova relativt tidigt tänkte jag. Jo, tjena. Jag skulle bara plugga lite Body pump som jag somnade ifrån natten innan. Sedan började jag planera dagen, planera träning och vips var klockan halv två. Men då är det guld värt när man har en sambo som låter en fortsätta sova trots att Alicia vaknar tidigt. Efter lite mer sömn hoppade jag upp, jobbade lite, frukosterade, övade in en till Body pump-låt och slutligen hoppade jag iväg till Sats Medis för ett tungt benpass. Det blev följande:

Frontsquats 4x6 (+ backsquat 1x8 på sista setet för att trötta ut musklerna) - Upphopp 4x10
Traditionelka marklyft 4x8 - Burpees 4x8
Marklyft 4x8 - Saxhopp 4x20
Split squat höger 4x8 - Split squat vänster 4x8




Efter det skakade kroppen rejält och nu längtar jag hem. Resten av dagen ska ägnas åt jobb, lägenhetspyssel och lite matlagning. Det gäller att vara effektiv!







Skön dag

Vilken grymt skön lördag det varit idag. Det behövdes för att stressa ner och lugna sinnet lite. Vi började med avslappnande spa följt av en enorm jättebrunch. När vi var nära gränsen för att spricka stack vi iväg och såg American Hustler på bio. Den var väldigt bra, men lite seg på sina ställen. Den kunde varit en halvtimme kortare. När vi sedan kom hem landade vi i soffan, för trötta och för mätta för att göra middag, och såg Andra chansen.


Skönt


Lass nummer ett



Lass nummer..4?



RSS 2.0