Äntligen träning

Idag har jag instruerat min cykelklass efter att varit krasslig i två veckor. Och med handen på hjärtat är det lite rossel i halsen fortfarande. Men klassen gick superbra, det var många härliga deltagare där och jag fick massa fina ord efteråt. Så det var en glad instruktör som hoppade från centret och hämtade ut några julklappar på posten. Det närmar sig, bara fyra dagar kvar till julafton. Galet! Imorgon blir det Body pump 104 för första gången, så håll en tumme att koreografin sitter!


(null)


(null)


Veckans träning vecka 47

Måndag: Cycling HIT och 3 km löpning
Tisdag: Vila
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Detta är första veckan på väldigt länge som jag fick till mer träning än mina egna pass. Det har varit mycket halsont, förkylning och migrän. Men också ett val som gjorts. Att umgås mer med familjen de tiderna barnen faktiskt är vakna har varit självklart. Men förhoppningsvis kommer detta bli så mycket bättre när vi flyttat.Bloggsemester?

Hejsan, jag har visst tagit bloggsemester (?) på äldre dagar. Jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen, men inte har jag lagt den här. Men vad har hänt sedan sist? Jag fick till en bra träningsvecka (kommer upp strax) och sedan blev det väldigt mycket VAB (Melvin en vecka med ögoninflammation och efter det Alicia en vecka med feber. Och sedan en vecka för mig.) Och det är ungefär här vi är nu. Så jag hoppas bli frisk för att kunna hämta energi från träningen och jag hoppas innerligt det vänder snart och börjar ljusna. För så mörkt som det är på dagarna brukar det väl aldrig vara. Eller?


(null)RSS 2.0