Intervaller!

Yes, så härligt! Årets andra löppass blev intervaller. Förra veckan. Eller om det var förrförra? Haha. Veckorna rullar så snabbt. Mina härliga tvåhundringar blev det. Inget sensationellt tempo. Men en början på något.


Uppvärmning 1 km (10,1 km/h)
Intervaller 10x200 meter (15,1 km/h) med 100 meters gåvila (5,1 km/h) emellan
Nedjogg 1 km (10,1 km/h)
Totalt 5 km, 29.31


(null)


(null)
Veckans träning vecka ett

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Årets första träningsvecka innehöll mina två klasser och inte så mycket mer. Men eftersom även jobb och förskola kom igång ordentligt var detta ändå helt ok. Men jag hoppas att vårens träningsveckor har lite mer att ge. Så det får jag se till!Veckans träning vecka 48-52

Eftersom jag ligger lite efter på denna front, men ändå vill få med mina träningsveckor så smackar vi ihop årets sista här.

Vecka 48
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump
Lördag: Body pump 104 på Fitnessfestivalen

Vecka 49
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump

Vecka 50
Sjuk hela veckan så det var inte mycket att hänga i julgranen.

Vecka 51
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump

Vecka 52
Onsdag: Instruera Cykel 45
Torsdag: Instruera Body pump

Och som synes har det inte blivit så mycket mer än mina instruerade klasser. Tråkigt, men det har varit mycket med hämt/lämning och transport till nya förskolan, trötta barn, trötta föräldrar, många VAB-dagar, många migränattacker och en vardag som rullar snabbare än snabbast. Men snart kommer flytten, ljuset och det är dags att vakna upp ur dvalan. Men så länge är detta ok. Acceptera och blicka framåt. Heja!
Body pump

Igår satt tekniken, förklaringar av tekniken, coachningen, energin, lyckan, glädjen. Ja, allt! Jag hade en av de där Body pump-kvällarna när allt flyter på, man har roligt och känner sig stark. En fullpott. Det är så härligt att gå hem efter en sådan klass. Och det var länge sedan jag kände just precis så här. Body pump-eufori. Att dessutom få prata med deltagarna och ha folk som sprider positiv energi efter klassen. En guldstjärna i kanten till dem!

Nu kör vi fredag på kontoret och i eftermiddag ska jag strosa i stan (okej, jag har ärenden) och sedan gå på bio med mannen. Lite lyx denna fredag!

(null)

(null)

Årets första löpning

Idag gick jag in på Sats efter jobbet och sprang fem kilometer. Jag har inte kört löpning sedan någon gång i oktober när vi var på Mallis så jag var beredd på en jobbig stund. Men jag gick ut lugnt och sprang på omkring 10 km/h och ökade hastigheten något när jag sprungit halvvägs. Och det kändes bra och var inte alls överjobbigt så nästa gång kan vi köra pannben och vilja. Fem kilometer slutade på 29.13 idag. Nästa gång blir det nog tvåhundringar, de har jag saknat!

(null)

(null)
Nya snabba pjuck idag. De ska jag testa på bana någon gång!

2018

Hejsan! Det har hunnit bli 2018. Det är galet vad tiden går, men just nu är vi glada för det och nedräkningen till flytten har börjat. Eller börjat och börjat..den fortsätter i vanlig ordning, haha. Julen var underbar och bli ju bara mysigare för varje år. Och nyåret firade vi in med vänner hos oss. Och som varje år tycker jag nyårsdagen är lite seg. Men nu blickar vi framåt, packning i januari och februari, sedan flytt, sedan piff i nya huset och sedan sommar! Ungefär så. Och så massa mys med familjen, jobb, träning och någon resa hoppas vi få till också.


(null)
RSS 2.0