Lucia 2010

Happy Lucia! Ha en bra dag och ta hand om varandra! ♥Kilklack, glitter och svart

Jag har en passion för skor om någon missat det. Och nu har jag hittat (alltså inte köpt) ett par som är så förbenat snygga. Från H&M. Jag var ute och lunchshoppade igår och då sprang jag på dessa. Dock fanns endast ett par kvar och såklart inte i min size. Så nu är frågan; beställa från nätet i en storlek som kan vara för stor? Eller inte köpa alls? Jag har ju ett par kilklackar hemma i helsvart som är apsnygga. Och inte så välanvända eftersom jag förmodligen skulle brutit både det en och det andra om jag pulsat runt med dem i vintervädret. Men jag har använt dem och de är stabilare än vad man tror. Hmm, vilket dilemma.Svart funkar till allt. Och glitterklacken gör dem extra klämkäcka.. Nyår kanske?Veckans träning

Denna veckan har rullat iväg galet fort. I måndgs körde jag releasen på body pump 76 och det gick toppen. Jag kan meddela att träningsvärken fanns där några dagar efteråt. Men då känner man att man gjort något. I onsdags vickade jag en spinningklass och en MRB-klass (mage, rumpa och ben). Spiningen körde jag ganska tung med många backar och några intervaller på slutet. Och när jag skulle köra min MRB var skivan spårlöst försvunnen så jag fick mixtra lite med stereon och köra via mp3:n istället. Det gick bra, tills jag skulle använda CD:n igen och den inte gick igång.. Hmm, jag skulle inte kalla mig oteknisk men jag testade nog sladdarna i alla ingångar som fanns utan framgång. Tur att man har någon på gymmet som kan fixa det. Till nästa onsdag ska jag minsann leta fram skivan (eller bränna en ny..). Igårkväll var pappa och jag ute och skidade igen. Vi körde två varv på elljusspåret 6 km. Jag måste verkligen träna på tekniken så jag kan spara lite på krafterna när jag tar mig fram. Men shit vad mysigt det är att köra när det är mörkt.

Nu är det fredag och det är fantastiskt! Idolfinal ikväll som man kanske borde se. Och kanske lite shopping i helgen? Yes!Skidor och Cycle corner

Igår körde jag en premiärtur på skidor. En mil på Ågesta golfbana och det var riktigt härligt. Dock gjorde jag en praktvurpa (typ) som resulterade i ett blått ben och en ond ljumske. Men det är ju bara härligt som jag skulle säga.

Idag har jag varit på ett tjejevent på Cycle corner i Hammarby sjöstad som gulliga Åsa varit med och ordnat. Det var superkul att komma dit och lyssna på cykelfantaster, få lite tips och råd, klämma lite på spinningskor och träffa Caroline som också var där. Kul! Man kände sig mer än välkommen vilket var toppen när jag känner att cykling är ett område jag inte har full koll på. Med oss hem fick vi en påse med lite spännande grejer.


Cykling nästa?

Presentkort på en kroppsscanning från Herbalife, Holistic proteinpulver och shaker, bok om gravidträning, tidningar och framförallt en social eftermiddag. Tack!

Nu ska jag öva in det sista på Body pump 76 som jag kör release på imorgon. Wish me luck!RSS 2.0