Vårruset 2011

Sådär, ungefär en vecka försenat. Men ändå. Vårruset sprang jag i onsdags. Eller ja, sprang och sprang. Med mitt löparknä får jag ju faktiskt inte springa. Men, jag ville testa om det skulle göra ont att springa. Dumt, jag vet. Men jag hade ett löfte till mig själv. Gör det ont så går jag..


Jag och bästa mamma pigga och glada innan loppet.

Jag var pigg i benen och så nedrans löpsugen att jag ett tag blev rädd att löparviljan skulle ta över smärtan och att jag faktiskt skulle springa ändå. Men ett löfte är ett löfte och det håller man. Hur som. Jag sprang i väg och kunde väl springa utan smärta under ungefär en kilometer. Sedan började den smyga sig på och efter två kilometer började det göra lite för ont. Jag sprang väl ungefär tre kilometer och sedan var det dax att värna om knät. Jag tog mig i mål på strax över 30 minuter, vilket inte är något jag vanligtvis alls skulle vara nöjd med. Men denna gång blev det fullt godkänt med tanke på omständigheterna och ett efter loppet smärtande knä.


Det fanns ju något att njuta av efteråt. Finaste regnbågen..


..och maat! Vaniljdrömtårtan från Frödinge var übergod!


Medaljen får hängas till samlingen. Nästa år ska jag med en stark kropp slå rekord!


Vårrusetrundan enligt min Garmin.

Dagen efter hade jag ont, ont. Men det gick över fortare än efter det sista terrängpasset jag körde där faktiskt löparknäfenomenet bröt ut. I fredags var jag hos naprapaten som fick klämma, trycka och dra lite. Imorgon ska jag tillbaka dit igen. Jag saknar löpningen så mycklet att det nästan gör ont.

Men nu är det jobb innan det blir att dra iväg till Barkarby med kollegorna för shopping!



Torsdag

Redan torsdag. Det är mycket jobb för mig just nu. Igår hann jag dock med en tvåårs garantibesiktning av min lägenhet samt att springa Vårruset. Vilket jag kanske inte borde gjort. Men mer om det senare, typ imorgon.

Nu ska jag strax rusa in till Lindex för lite frukost och morgonshopping. Sedan blir det jobb som avlöses med en utbildning som slutar sent. Ingen tid att andas alltså. Men kanske att jag slänger in en träning på lunchen?

Måste klä på mig. Happy torsdag!



Tisdag

Igår körde jag min första body pump som instruktör på Sats. Det gick väl..sisådär. Jag har varit mer nöjd när jag gått från pass än vad jag var igår. Mycket beror nog på att headsetet och musiken inte kändes toppen. När jag pratade sänktes musiken, vilket gjorde att jag inte kunde gorma (läs: Köra mitt Emma-go!) lika mycket som jag brukar. Men men. Ta in, bearbeta och gör det bättre nästa vecka! Då ska jag köra hela nya pumpreleasen.

Jahaja. Tisdag idag. Idag har jag gymmat rygg, biceps och mage med en vän och nu har jag precis tillagat denna måltid. Dock tog min kurry slut lite för fort. Men det gick ner ändå.

Nu ska jag städa min lägenhet inför tvåårsbesiktningen imorgon. Hej så länge!



Body pump

I onsdags var jag även iväg på Body pump-kvartalen vilket innebär ny musik och nya övningar. Så nu sitter jag och övar som attan för att kunna köra några nya låtar på måndag. Hur många nya det blir får vi se. Imorgon är tanken att jag ska jobba och så har jag en del andra saker jag bör klämma in. Men det går om man bara vill!



Imorse körde jag spinning och jag undrar om folk redan börjat ta sommarlov? Det var inte rusning efter platserna idag, men dock en lika svettig och härlig upplevelse! Det är alltid härligt att se deltagarna svettas och kämpa det där lilla extra. Sedan svängde jag förbi jobbet och efter det stressade jag hem för att gå ner och tvätta en maskin eller tre. Trodde jag. Nej, jag hade tagit fel på dag så där står jag med skägget i brevlådan och inser att jag bokat in en tid imorgon. Jisses. Men nu får vi se om jag kan få till det på torsdag. Nog om dagens lilla missöde. Om en stund ska jag iväg på bio, Pirates of the Caribbean i 3D. Mys!



Gymvantar

I onsdags när jag besökte Casall gick jag därifrån med ett par gymhandskar, eller ja, gymvantar som jag kallar dem. De stora sportkedjorna brukar ha slut på bra gymvantar i ministorlekar. Jag hade mina favoriter från Casall för ett galet massa år sedan (gammal? Jag?) men sedan gick inte samma modell att hitta. Efter det gick jag lös på Nikevantar men har inte varit helt nöjd. Mina klena fingrar behöver något rejält för att få grepp och för att slippa fula "veck" i händerna. Och nu har jag hittat dem! Yes!


Nu finns det inte en enda ursäkt att inte köra styrka. Hej muskler!

De är dock inte använda ännu så jag vet ju inte om de är så fantastiska som jag gärna vill att de är. Men inom en snar framtid vet jag!

Inne i butiken hittade jag även en chinsstång som jag blev galet sugen på. Och jag tror minsann den kommer passa i min dörrpost samtidigt som jag kan stänga toadörren. Det ni! Frågan är ju bara om dörrposten håller förstås..



Röhnisch

Efter mitt besök på House of shapes i förrgår var jag hos läkaren med mitt knä. Det konstaterades att jag i alla fall inte hade vätska i knät och jag fick böja det i en miljon olika riktningar för att säkerställa att det inte var något annat som var knas. Det var det inte, som tur var. Det är alltså fenomenet löparknä jag drabbats av och farbror doktorn bannade mig från att springa på ett tag och ska skicka iväg mig till sjukgymnast istället för naprapat. Jaha, tänker jag. Sorgligt. Jag saknar löpningen som attan, kanske mer än vad folk förstår. Skit också! Men jag kör på med spinning och bodypump och ska köra rejält med styrkeövningar och diverse annat som jag kan.

På kvällen mötte jag upp en massa härliga tjejer och gick på VIP-shopping hos Röhnisch som ToppHälsa ordnade.


Bild lånad av Elin. På bild: Jag, Emilia, Ursula, Lotta, Anna, Suzan och Carro.


Chefredaktör-Frida pratar och visar inne i butiken.

Jag shoppade två par löpartights, åt lite snacks, drack lite cider och sedan drog Carro, Elin och jag vidare via Casall till Waynes för en fika/middag. Mycket trevligt!



House of shapes

Igås morse var jag på en pressfrukost på World Class på söder som i augusti kommer byta skepnad till House of shapes. Det kommer vara ett träningsställe där du kan kombinera dansklasser och/eller kurser med traditionell gruppträning och gym. Det är Jennie Widegren och Fredrik "Benke" Rydman från Bounce som står bakom detta. Igår fick vi testa en liten dans med dem och sedan smarra frukost och höra om konceptet. För den dansfrälste träningsgsälskaren kommer detta bli en hit! Det är premiär den 22 augusti i ombyggda lokaler med flera stora dansstudios, lounge och såklart gym och spinningsal.


Jennie och "Benke".


Snygga moves!


World Class grundare Ulf Bengtsson samt Jennie och "Benke".


Lite grejjer med sig hem att äta, fixa sig med, läsa och använda.



Godmorgon

Jag är uppe med tuppen för att avverka några timmars jobb innan resten av världen vaknar. Jag har just käkat frukost nummer ett, knäckemackor med kaviar och ost. Och så var jag sugen på att piggna till med en kopp kaffe. Men utan mjölk blev det inte lika roligt..

Jag är inne i något slags shoppingflow och hittade dessa snygga linnen med snygga detaljer i ryggen på H&M. Självklart var jag tvungen att köpa två stycken. Nu vill jag springa runt i dessa, bikini och shorts. Aah, semester!!




Träpärlor och flätad ryggdekoration. Det är det lilla som gör det.

Fullspäckad dag idag så det är kanske bra om man är lite produktiv. Så nu poppar vi musik och kör. Hörs senare! 

Ha en bra onsdag!



Tisdag

Idag efter jobbet drog jag iväg på ett 55-minuters spinningpass. Det var väl ett helt ok pass, dock var mina ben lite småsega. Men gissa om lyckan blev total när Backstreet boys spelades under nedvarvningen. Haha. Efter passet drog jag hem och tillagade (nåja) middag med massa hopplock som gick fort. Min typ av snabbmat liksom.


Fast food på mitt sätt

Imorgon ska jag på en pressfrukost, gå till läkaren med mitt knä, gå på shoppingkväll och tillslut gå på kvartalsutbildningen i body pump. Det ska bli kul med lite ny musik! Utöver detta ska jag jobba också. Det blir en lång dag.

Den där Lady Gaga är rätt bra. Lite kvällsmusik kan ju inte skada, säger en musikgalen tös som jag. Natti!


Lady Gaga - The edge of glory



Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Det är så mycket man ska göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till.

Det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan. Och mitt i allt så ska man vara sann.

Man kämpar för en plats som passar både här och där. Och snart har man glömt vem man är.

Det är så sant. Fin låt som sätter huvudet på spiken. Man har ofta en tendens att glömma bort det som är bra med sig själv. Och det ter sig ju rätt dumt att man gör så. Så hey, vi är bäst, i alla fall på något!



Helgen

Helgen var kort och intensiv. Men väldigt skön förstås. Efter min multitasking-session i lördags drog jag iväg till en vän och spanade Eurovision. Och en tredjeplats får väl vara mer än godkänd för Saade, även om det var lite bittert att Italien gick om i sista röstningsomgången. Vad säger vi om vinnaren då? Hmm. Saade var ju bättre i alla fall. Men vinnarlåten sätter sig nog snart. Som så många andra.

Igår var jag på träningsträff på Sats för att visa upp body pump. Förra gången jag var på träningsträffen gick det ju toppen och så gjorde det även nu. Jag gick därifrån med bra feedback och en härlig magkänsla.

Helgen avslutades sedan med hockeyfinalen där Finland utklassade oss i tredje perioden och lyckades smälla in fem mål för mycket. Men nu ser vi fram emot både 2011 och 2012 då Sverige och Finland samarrangerar VM. Revansch tack! Och innan dess hinner vi med en hockeysäsong i Elitserien. Aah, saknar den.

Nu har jag för övrigt även smakat den nya Caribbean-chokladen med smak av kokos och banan. Och den var väl..okej. Men jag föredrar fortfarande originalet utan krimskrams eller den med Daimbitar. Mmm..


Men choklad är alltid choklad. Och lite farlig!


Nu ska jag försöka bli av med min (snart kroniska) huvudvärk och fixa med lite saker.



Go' och glad

Kexchoklad! Jag har testat de nya kexchokladsmakerna och de var godare än jag trodde. De har liksom bara en liten liten smak av banan, hallon eller blåbär. Bara en liten hint om att det är något annat än originalet man stoppar i sig. Så det är ingen frukt- eller bärchock man får, vilket jag gillar i detta fall.


Mmm, godis..

För övrigt är det lördag idag, vilket är underbart! I morse instruerade jag min spinning och det var härligt och svettigt som vanligt. Nu är det multitasking som gäller. Jag tvättar, lyssnar på musik och fixar ett träningsupplägg åt min kusin. Och så laddar jag inför Eurovision såklart. Jag håller mina tummar och tår för Eric Saade ikväll.

För övrigt igen. Är det inte fantastiskt att Sverige och Tre Kronor är i VM-final i hockeyn? Weii, imorgon är det final så ja, vi får väl säga att jag laddar inför den också! Och så har jag en fullspäckad dag att ladda för imorgon också.

Nu ska jag ladda vidare. Tjing!



Saade till final

Är det någon som missat det? Jag var ju galet nervös ända in i det sista och trodde för en millisekund att det inte skulle bli någon Saade i Eurovisionfinal detta år. Men jag blev inte besviken och som sista artist fick han en plats. Pust. Nu laddar vi inför lördag. Yeeey!



Nu ska jag jobba och ikväll är det VM-semifinal i hockey, Tjeckien-Sverige. Och så är det fredag! Happy, happy fredag!



Indiska

Nu på morgonen har jag varit på en frukost som Elle ordnade på Indiska där man fick spana in designsamarbetet med Jade Jagger och käka croissanter. Det blev några klädesköp, dock ej ur Jade Jagger-kollektionen, och två muggköp. Nu är det jobb och senare lunch i solen. Hoppas jag!





Body pump

På lunchen blev det Body pump och jisses, det kändes! Träningsvärken från måndagens pass fanns med, men jag ökade ändå lite vikter och försökte fila på min teknik. Denna vecka blir det prioritering av body pump och så hoppas vi att veckan slutar på ett bra sätt! Sedan blev det lunch, typ ett kilo bulgur med kyckling, sallad och tzatziki. Men smarrigt var det! Efter jobbet blir det fika och ikväll hockeykvartsfinal.


Vår! Fast nu är det nästan sommar, i alla fall på min termometer..



Dress

Skönt material. Långa. Luftiga. Mina nya långklänningar från H&M. Ge mig ledighet, semester och lata dagar. Nu! Ge mig en fika på stan, en cider på en uteservering eller en prommis i staden..






Musik

Jag springer mellan televisionen (Eurovosion 2011, semifinal ett), badrummet (tandborstning) och datorn (allt möjligt) men får inget riktigt gjort. Så därför slänger jag in två låtar som jag diggar just nu, sedan ser jag till att borsta klart gaddarna, stretcha ben/baksida lår/säte, landa framför Eurovision för att sedan sussa min skönhetssömn.

Aah, jag älskar musik! Vad vore livet utan den?


Chris Brown och Pitbull - Where do we go


Chris Brown och Pitbull - International love

Natti!

Update: Haha, inlägget publicerades kl. 19.24 enligt klockslaget nedan. Då hade Eurovision inte ens börjat. Härligt att man är lite före sin tid..



Go' och glad

Kexchoklad! Jag har testat de nya kexchokladsmakerna och de var godare än jag trodde. De har liksom bara en liten liten smak av banan, hallon eller blåbär. Bara en liten hint om att det är något annat än originalet man stoppar i sig. Så det är ingen frukt- eller bärchock man får.


Mmm, godis..

För övrigt är det lördag idag, vilket är underbart! I morse instruerade jag min spinning och det var härligt och svettigt som vanligt. Nu är det multitasking som gäller. Jag tvättar, lyssnar på musik och fixar ett träningsupplägg åt min kusin. Och så laddar jag inför Eurovision såklart. Jag håller mina tummar och tår för Eric Saade ikväll. För övrigt igen, är det inte fantastiskt att Sverige och Tre Kronor är i VM-final i hockeyn? Weii, imorgon är det final så ja, vi får väl säga att jag laddar inför den också! Och så har jag en fullspäckad dag att ladda för imorgon också.

Nu ska jag ladda vidare. Tjing!



100

Grattis morfar ♥

Idag hade du fyllt 100 år om du levt. Du har varit borta 14 månader för mycket. Jag saknar dig.



Ballerinor på

Gårdagens naprapatbehandling har satt sina spår. Jag har blåmärken längs med hela låret och en ömmande smärta. Men bortsett från det känner jag mig rätt rörlig så nu ska jag se till att göra mina stretchövningar och inte utföra något som irriterar det inflammerade, det vill säga ingen löpning! Det är bäst att  jag lovar det här, så jag inte löper (höhö) någon risk att råka springa en liten tur..  Hur som helst. Igår körde jag på body pump vilket mitt knä verkade godkänna. Och idag känns det i kroppen vill jag lova. Det var ju ett antal veckor sedan jag instruerade min pump-klass så det var skönt att köra ett pass igen. Snart får jag nog insturera det igen, hoppas jag!

Kvällen igår efter träningen var supertrevlig. Vi firade en vän och åt mat på Wagamama, pratade, skrattade, och hade det allmänt trevligt. Sedan drog jag hem och kikade hockeyn som Sverige förlorade med 3-2 mot Kanada. Men lika bra var väl kanske det, för nu möter vi Tyskland i kvartsfinalen på onsdag och slipper Ryssland. 


Varmt redan klockan sju imorse. Ballerinor på - check!

Här om dagen hämtade jag ner alla vår/sommarskor och plockade bort vinterjackor, skor, halsdukar, vantar och all den där vinterbonaden. Jag har hängt fram alla vårjackor i färordning (såklart!) så nu börjar jag få fason på ordningen igen. Nu ska jag bara få en överblick över vad jag har och med andra ord se vad som behöver shoppas. Inte såå trist..

Men nu är det jobb, sedan lunch i solen och sedan får vi se vad eftermiddagen har att bjuda på.



Måndag

Ny vecka. Igen! Jösses. Jag har fått göra lite ändringar i mina träningsplaner eftersom löpning inte är ett alternativ på ett (förhopningsvis litet) tag. Nu har jag käkat lunch och om en stund ska jag tillbaka till naprapaten och se vad han har att säga.

Senare blir det body pump som jag hoppas går finfint och sedan ska jag ut och käka födesedagsmiddag och fira en vän! Och så skulle jag vilja shoppa också. Imorgon kanske?

För övrigt var Thor som jag såg på bio i lördags faktiskt grymt bra. Jag var ju lite skeptisk till en början, men for no reason. Och det är ju alltid trevligt!

Tjing!



Lördag

Efter gårdagens sockerchock i form av kanelbulle med gult klegg och godis kände jag mig laddad inför morgonens spinning. Ny musik och nytt upplägg. Men jag var så rädd att mitt knä skulle strejka. Men när jag rörde på det imorse kändes det mycket bättre så jag levde på hoppet. Och tur var väl det. För det gick som tåget att cykla och svetten nästintill sprutade! Härliga deltagare, härlig inställning och kul kul kul!

Sedan var det duschning för att efter det dra iväg på fotboll. Och en trepoängare satt mer än bra för Djurgården efter en inte alltför imponerande inledning på säsongen. 2-0 mot Halmstad blev slutresultatet. Efter det var det bara att dra hem och käka mackor- och youghurtmiddag och nu ska jag strax iväg på bio. Jag ska se Thor och hoppas att det kan vara något. Happy lördag!

Tjing!



Löparknä

Efter mitt besök hos naprapaten kan det konstateras att jag drabbats av löparknä. Nejnejnej! Det är ju jag och löpningen. Den är min vän när det är mycket att tänka på. Den håller mig i handen när det regnar. Löpningen och jag har mål uppsatta tillsammans. Och nu måste jag svika den.

Men. Jag ska inte göra något dumdristigt nu. Jag ska vila. Jag ska stretcha. Jag ska värna om mina kära ben och ge dem all kärlek jag kan (och lite till). Och jag ska börja lugnt och lyssna på naprapaten. Och på kroppen. Men jag måste erkänna att det kommer bli jobbigt. Men jag får köra på med det som inte ger smärta. Kanske spinning, styrketräning eller bodypump? Jag får känna efter helt enkelt.


De har varit med om mycket. Men nu blir det vila. Hur länge då?

Nu ska jag göra en sista check på morgondagens nya spinningpass och bränna ner den. Sedan blir det att kolla hockey, film och köra över mina dumma känslor med en sockerchock. En helt okej fredag ändå.

Kram!



Naprapat

Nu har jag irrat omkring och googlat lite på min smärta på utsidan av knät. Inte för att jag hittade så mycket mer information än "Gå till doktorn", "Sök upp en sjukgymnast""Kontakta en naprapat". Sagt och gjort. Nu har jag fixat en naprapattid till i eftermiddag. Jag hoppas verkligen det blir lite kläm och tryck och vips så är smärtan borta. Nejmen skämt åsido, detta är troligtvis verkligen något jag behöver. Kanske är det en överansträngning? Kanske är det någonting som hamnat i kläm? Det ska hur som helst bli skönt att någon tittar på det så jag kan få ett utlåtande. Jag är annars den som drar mig för att hålla på att springa till doktorn och liknande och tror att kroppen är oövervinnlig (nåja) och kan läka sig själv. Men man kanske ska tänka steget längre och inse att kroppen faktiskt kan ta en del stryk bara genom att man sitter konstigt eller går/springer med en felaktig teknik. Om man dessutom sitter en stor del av dagen och dessutom springer en del kan det ju leda till ännu mer stryk. För kroppen alltså. Höhö!

Nu blir det strax asiatisk lunch. Mmm, som jag saknat mitt vita ris.



Underbara fredag

Det är fredag och det är sol. Dock får jag skrota eftermiddagens plan på att köra ett body pump-pass. Mitt knä/ben ilar som attan i en viss position så jag känner att det är läge för vila. Imorgon är det ju dax att instruera spinning igen med lite ny musik, så då får jag se till att benet är med på noterna (höhö, fyndigt!). Men någon löpning blir det inte förrän tidigast på tisdag. Tror jag. Och i nästa vecka ska jag lägga mitt fokus på body pump, både koreografi och teknik. Japp, nu kör vi!


Fina lodjuret från Skansen i lördags

Dagens mission blir att gå på jakt efter en sjukgymnast. Det känns som att något (en nerv?) kommit i kläm i benet och det känns inte skönt. Usch, hemska känsla. Försvinn! Men som sagt, det är fredag och det är fantastiskt!



Löpning

Jisses, vilket nederlag. Jag fick sådan nedrans smärta i utsidan/baksidan på knät under min kära löptur att jag nästan trodde jag skulle tuppa av. Okej, inte riktigt. Men ont gjorde det. Eller snarare ilade. Men jag gick på vilja och lyckades springa (jaja, halvjogga typ) runt min vanliga terrängrunda. Så nu nio kilometer senare är jag såklart glad att jag sprang hela runt, men tycker lätt synd om mitt knä. Men nog babblat om detta. Imorgon är det säkerligen bättre! Såklart!

Nu ska jag hoppa in i duschen, käka middag och sedan varva spinningpassgöra med lite televisionstittande. Kanske blir det detta nedan som får förgylla min tallrik? Med lite majs, kanske en macka och ägg såklart!


Gröna bönor, broccoli, avokado, soltorkade tomater, Keso, fetaost m.m.

Weii, imorgon är det fredag. Kanske bästa dagen på veckan delad med lördagar? In i duschen, tjing!



Torsdag

Torsdag och fortfarande ganska grått och trist väder. Men trots detta ska jag trotsa vädret idag igen och dra ut på en löprunda. Beroende på hur min kropp känns under dagen kanske jag tar mig en liten längre runda idag. Nu har jag harvat runt min niokilometare ett tag så jag kanske kör den i kombination med någon annan runda idag. Eller kör något helt randomVi får se.

Igår var det ju dax för Sverige att möta USA i hockey-VM i Slovakien. Efter en strafförlust mot Norge (!) och en 3-0-vinst mot Österrike var det igår mycket bättre spel från Sverige och en vinst med 6-2 satt fint. Imorgon möter vi Frankrike. Hoppas vi fortsätter spela som vi gjorde igår.

När vädret är grått får man ju hjälpa det på traven genom att våga färg! Jag skulle kanske börja med färgtema, en färg om dagen. Eller något annat tema. Eller bara öppna garderoben och gå från vänster till höger. Det är ju lätt att glömma det som hänger längst in. Shoppingen går liksom fortare än användandet av kläder..



Nu har jag käkat min ciabatta-och cappuccinofrulle och ska fortsätta jobba. Hej produktiva dag, nu kör vi! Nästa stopp bli lunchen. Aah, längtar redan. Mat! ♥



Spinning

Sådärja. Lillördag igen. Och snart helg. Gött!

Dagens träning blev en 45-minuters spinning på lunchen och nu är jag hemma och sitter och finurlar på ett nytt spinningpass jag lovat mina deltagare till på lördag. Så jag vill gärna ha tips på bra spinningmusik. Rock, pop, techno, schlager, tungt, tempo, whatever. Vad tycker du passar i spinningsalen? Hit me!

Denna kanske? Den är rätt skön på löprundan och likaså i spinningsalen.


Alexandra Stan . Mr Saxobeat



Blöt löpning

Sådär. Medan mina ägg kokar kan jag stolt meddela att det blev en löptur, en kall och blöt sådan på nio kilometer. Det var lite fram och tillbaka innan vi väl kom iväg. Men känslan efteråt slår ju allting! Jag invigde en ny jacka från Reebok som visst var lite tight på överkroppen. Men äh, det gick ju finfint att springa trots allt. Jag hade lite känningar i höger benhinna i början och lite håll efter ungefär fem-sex kilometer. Men skam den som ger sig.


Jag är ju egentligen mer blå av mig. Men vem vill inte lysa upp denna dag?

Nu ska jag skala ägg och äta middag. Sedan blir det varm dusch för att tina upp min stela kropp, lite jobb och film. Tjing!



Majvinter

Hej på er!

Så är det maj. Och vinter? Imorse när jag skulle knata till bussen började det snöa. Och inte lite heller. Jaha, tänkte jag och började fundera på vad man nu klär på sig när man ska ut och kuta. Hej mössa och vantar liksom! Och nu är jag hemkommen från jobbet, frussen och hungrig och har egentligen noll lust till löpning. Tur att man har sällskap som man lovat ut sig med, annars skulle nog soffan få allt för mycket sällskap denna kväll. Det blir den rundan jag kört i några veckor nu, nio kilometers terräng. Jag känner mig lite tung i kroppen och motivationen är inte på topp. Med andra ord är det mesta emot mig idag och vad är bästa medicinen mot det? Weiii, endorfingivande träning såklart! Men så var det det där med hungern då. Jag har just käkat mellanmål nummer två, en Reztart mango/apelsin som jag fick med mig från ToppHälsas frukost förra veckan. Och den var väl helt okej. Men jag föredrar ju saker (ätbara alltså) att tugga på. Men detta blir perfekt som innan-träning-energi som tar bort lite hunger, men utan att ge någon tung känsla.


Drickbart mellis. Ingen favorit, men helt klart värt det inför löpning.

Nu ska jag byta om och försöka mig på någon gymnastisk övning eller två. Bara tanken på att gå ut får mig att frysa lilltån av mig. Typ. Så varför inte värma lite innan? Burr..



RSS 2.0