Turdag med tunga ben

Idag satt jag på kontoret fram till lunch. Sedan drog jag hemåt, hämtade datorsladden och löparkläder hemma, cyklade förbi sushin och inhandlade en mellansushi och slog mig ner hos päronen för att superjobba. När jag kom hem (till päronen alltså) efter en svängig tur på hojen var sushin i en salig röra. Men det var lika gott för det.
 
Rörigt men gott
 
Efter en lång stund framför datorn drog jag ut på en löprunda. Med tunga ben trampade jag igång med uppvärmning. Sedan blev det backintervaller. Tio rundor uppför och naturligt även tio rundor neråt. Benen var som cement, men jag följde planen. Sedan blev det jogg hem. Men farten var mer som någon slags promenad. Och när jag kom hem var benen om möjligt ännu tyngre. Jösses. Summa kardemumma blev det cirka 8,5 kilometer. Och visst tusan var jag nöjd med dagens prestation.
 
Turdagen då? Jo ni, det blev vinst på Triss idag. Gissa hur mycket..? Ett hundra riksdaler. Det ni!
 
Efter god mat och en sväng till tippen och efter det ännu mer jobb ska jag nu rulla hemåt för att spana fotbollen. Trött i skallen och trött i kroppen. Hem till ett kvällsmål och en dusch. Fint så. Kram!
 
 
 

Torsdag

Igår instruerade jag en finfin Body pump på lunchen. Efter jobbet blev det en 45-minutare på cykeln. Med så söta deltagare. Sedan skulle jag käka middag med brudarna. Det blev inte så. Jag fick rejäl skallebank och drog mig hemåt och käkade youghurt, knäckemackor och cashewnötter till middag. Jag hann duscha också. Sedan däckade jag. Semifinalen i fotboll har jag bara små minnen av de gånger jag vaknat upp. Men jag vet att Spanien vann straffarna i alla fall. Eftersom jag tippat Spanien - Tyskland i final känns det fint. I morse vaknade jag nästan pigg. Utan skallebank i alla fall. Och det mina vänner, det är toppen!
 
Idag på lunchen ska jag försöka ta mig ut och inhandla diverse inte-bli-sjuk-attiraljer. Typ c-vitamin, ingefära och andra stärkande ting. Jag vill inte bli sjuk. Jag ska inte bli sjuk. Ikväll ska jag ge mig ut på backintervaller är tanken, men mina ben är just nu allt annat än pigga. Men skam den som ger sig, right?
 
Fina Sthlm ♥
 
 
 

By myself

En hemmakväll med mig själv. Det är inte alltid jag gillar dem. Men gör man något vettigt av dem blir de guld värda. Idag har jag fått till kattmys deluxe med en väldigt myssugen kisse, småfix av ditten och datten, film och löpning. Löpningen då? Hell yeah! Tunga ben, men hej vad viljan var med mig. Ooh, det gillar jag starkt! Fem kilometer blev det och nu känner jag mig lycklig igen.
 
Nu käkar jag naturell Skyr med mandlar som kvällsmål och sedan blir det dusch med hårinpackning och ansiktspeeling. Typiskt bra kväll.
 
Jättegott
 
 
 

Veckans träning vecka 25

Förra veckans träning. Det har varit mycket på jobbet och mycket annat vilket gör att det blivit lite svårt att få ihop det precis som man vill. Dessutom är jag galet rädd att uppleva några som helst överträningssymptom, så jag har tagit det piano så gott det går.
 
Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpning korta intervaller på löpband. Totalt 7 km
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpning 6 km på löpband. Instruera en (underbar!) Cykel 55 min
Fredag: Gymma. Mest fokus på rygg och mage
Lördag: VILA
Söndag: Löpning Flaten runt ca 9,3 km
 
 
 

Midsommarafton och så vidare..

 
Det var några dagar sedan midsommar, men jag lever på det fortfarande. Härliga människor, massa mat, underbart väder, midsommarstång, bara ben, cider, socialt, musik, mys..Åh, underbart! Det blev en sen (eller tidig om man ser det så) sänggång. Dagen efter blev det bio, Men in black 3, som var grym!
 
 
Igår hade jag kanske terminens grymmaste Body pump på Sundbybergcentret och nu funtar jag på en kortare löprunda. Jag har inte känt mig på topp idag, så jag får helt oplanerat se vart benen tar mig. Annars har jag småstädat och lekt apport med Ejla som nu ligger här bredvid (på) mig och slickar mig ren på näsan när jag ber om en puss. Otroligt mysigt.
 
 
 

Yo!

Man hinner nästan inte med i svängarna. I onsdags instruerade jag Body pump, nästan fullsmockat med duktiga deltagare. Underbart. Sedan var det dax för något mindre underbart. Begravning för en kvinna i sina bästa år som lämnade världen på tok för tidigt. Man ställer sig bara frågan: Varför?!
 
Igår var det jobb för fulla muggar. Sedan blev det sex kilometers löpning på löpbandet följt av att instruera en Cykel 55. Detta kan vara den grymaste (i positiv bemärlelse såklart) cykelklassen på länge. Alla gav gärnet och det var mycket uppskattat med härlig feedback och lite snack efteråt. Att mina cykelskor blivit snodda och att jag började klassen i strumplästen lämnar vi därhän. Det är dock inget jag rekommenderar..
 
Dagens frulle
 
Idag startade jag dagen med naturell youghurt, havregryn, linfrön, russin och mandlar. Gott. Till det blev det femtioelva koppar kaffe. Jag måste ju testköra min kaffebryggare liksom..hehe. Sedan var kroppen koffeinskakande. Så jag drog till gymmet och körde ryg och mage. Typ. Ryggdrag, roddrag, armhävningar, enarmsrodd med hantel, crunches på pilatesboll och plankan.
 
Nu har jag precis duschat och smällt i mig en Skyr med blåbär (vanilj är fortfarande godast..mumma!). Nu ska jag bättra på sminket och sedan dra iväg för att fira midsommar i detta underbara väder! Ha en fantastisk midsommar och ta hand om varandra!
 
 
 
 

På senaste..intervaller

Hej hopp!
 
I förrgår blev det intervaller på löpbandet på lunchen. Och det var svettigt värre vill jag lova. Det blev 2 x (3 x 300 m) och så en extra 300-metare på slutet. Det, tillsammans med tre kilometers uppvärmning och några hundra meters nedvarvning, gav sju kilometers löpning. Skönt!
 
Sedan knatar jag hem (jaja, jag jobbade emellan och hann pyssla med lite annat, men ändå) och ska analysera min löpning lite med min Garmin. Och vad har den gjort då? Jo den har på något konstigt vänster kört ihop söndagens långpass med distansrekord med detta intervallpass. Jag har enligt den kört exakt 28,0 kilometer på omkring 40 minuter, vilket inte stämmer vill jag lova. Kartan stämmer ju där den har mätt upp vägen jag sprang på Söder, men på löpbandet använder jag ju inte gps, så min lilla Garmin har blandat ihop dessa rundor hejvilt. Åh, det är så bittert. Både eftersom jag vill analysera, jämföra och se utvecklingen per pass och eftersom jag ju faktiskt slog distansrekord i söndags och såklart vill se pulskurva och kilometertider för just det passet. Jaja, idag blir det löpning igen och då får vi se om min lille vän är med på noterna.
 
 
 

Mangofrulle



Dagens frulle. Mango med keso. Kaffe med mjölk. Vatten. Vitaminpillerutt. Så. Gott, mätt och belåten. Nu jobb fram till lunchlöpning. Intervaller. Oooh, längtar efter att svettas och ta ut mig rejält. Hoppas benen är med på noterna.

Happy day. ♥


Veckornas träning, vecka 21, 22, 23 och 24

Ojoj, tiden bara springer iväg. Men här kommer de senaste fyra (!) veckornas träning (och icke träning). Jag lyckades ju bli sjuk en stund vilket ledde till lite (ganska mycket!) icke träning. Min förkylning satt dessutom i ett tag, så löpningen blev väligt lidande av detta. Jag tror dock det var bra för min kropp, eftersom jag veckan innan det kände mig galet sliten och i princip fick mjölksyra av att ligga still.

Vecka 21
Måndag: VILA/Sjuk
Tisdag: VILA/Sjuk
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: VILA
Fredag: Teama Body pump med en kollega
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Vecka 22
Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Instruera Cycling 55
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: VILA
Fredag: VILA
Lördag: VILA
Söndag: Löpning 16,2 km

Vecka 23
Måndag: VILA
Tisdag: Instruera Cycling 55 min
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpning på löpband som knappt räknas. Några få kilometer på bandet plus löpskolning.
Fredag: VILA/London
Lördag: VILA/London
Söndag: VILA/London

Vecka 24 (förra veckan)
Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpning löpband, stegintervaller 3x(100-200-300 meter). Totalt ca 7 km löpning.
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpning löpband, totalt 7 km blandad kompott. Instruera Cycling 55.
Fredag: VILA
Lördag: Löpning ca 22 km, gång ca 6 km. Totalt över 28 km.
Söndag: VILA



Vilken pers. Nu är jag up to date i alla fall. Det känns fint. Hejpåer.


Långlöp

I lördags var jag ute på en löptur. Benen var väldigt pigga och pinnade på med rätt mycket energi. Målet var att komma över två mil. Och så blev det. Jag höll mig på Söder, hittade Hälsans stig och följde den in till Slussen och fortsatte sedan in mot staden. Sedan vände jag och tog samma väg tilbaka. Vädret var blött kan man minst sagt säga. Jag stannade på en pizzeria på Söder och en thai i Enskede och snyltade vatten. Aldrig har det smakat så gott. När jag kom hem var jag inte torr någonstans och tröjan gick nästan att vrida ur. Jag sprang väl runt 22 kilometer och sedan gick jag omkring sex kilometer till som en lite längre nedvarvning. Nöjd och blöt, efter mer än 28 kilometer, kom jag hem med hål på båda strumporna. Och distansrekord. Hejja!


Byxor och skor blöta som attan.


Bra kvalitet?



Träning med guldkant



Denna snygging spanade jag in på H&M för ett tag sedan. Bara ett svart träningslinne över och detta gör hela träningsoutfiten. Sjukt snyggt. Träning med guldkant helt enkelt!



Tidig fredag

Det hör inte till vanligheterna att vara på kontoret klockan 06.30 på morgonen. Inte att gå upp strax efter fem heller. Men jag har en del att ta itu med så det är lika bra att köra igång tidigt. Dessutom är det ju härligt att få gå hem tidigt och liksom göra helgen lite längre. Idag taggar vi till inför Sverige-Englandmatchen ikväll. Oooh, jag är nervös! Nu ska jag käka min ciabatta till frukost och sedan får vi se vad denna dag har att erbjuda. Tjing!

Spring- och cykeltorsdag

När man har mycket att göra är det fina firren med ett träningsbreak på lunchen. Idag blev det sex kilometers löpning på löpband plus en kilometers nedvarvning, plankan 3x1 minut samt stretch. Efter dusch och mat var jag som en ny människa. Eller i alla fall en piggare variant av mig själv.

Nu ska jag fortsätta i träningsspåret, denna gång blir det dock att instruera en Cykel 55 på Medis. Jag ser fram emot träningstaggade deltagare!


Onsdag

I morse var jag allt lite seg i benen efter gårdagens intervaller. Men ooh, vad jag gillar den känslan. På lunchen idag instruerade jag Body pump i Kista och det är så himla härligt med så duktiga deltagare. Och idag satt koreografin mitt i prick vilket gör att man kan lägga allt sitt fokus på coaching och peppning. Det i samband med grymt träningsvilliga deltagare är drömmen för en instruktör!

När jag kom hem drog jag igång två tvättmaskiner och fortsatte min mastodontrensning av kläder. Nu har jag en bautakasse jag ska lämna till någon inslamling och en till som jag tar med till kollegorna för att se om något kan passa. Och sedan ska jag testa mina vingar på Blocket med resten av alla kläder och skor, eftersom jag tycker Tradera är så nedrans tidskrävande.

Över till något roligare. Shopping, hehe. Det finns en anledning att min lägenhet svämmar över av kläder, skor och skönhetsattiraljer. Och man vill ju inte vara sämre bara för att man är i London. Liksom. Nu ska jag duscha och sedan köra på nagellacken nedan. En färg på varje finger kanske?


Mitt utökade skönhetsförråd efter London




London - del två

Självklart var vi lite turistiga och såg must see-grejer på vår lilla tripp. Vi började med att traska genom Hyde park en bit på väg mot Oxford street för shopping. Sedan fortsatte vi och bockade av turistsevärdheterna.


Två av mina töser, och jag


Piccadilly Circus. Såklart.

Trafalgar square och jag i mina nya brillor för 1£, lite lagom sådär.


Big ben


London eye



Löpning

Yeah! Löpning blev det idag efter jobbet. Intervaller med upplägget 3x(100-200-300 meter). Och det var jobbigt vill jag lova. Förmodligen beror det inte på att det är så jobbigt egentligen, utan mest för att jag varit utan mina intervaller och min löpning hur länge som helst. Efter andra omgången var jag spyfärdig. Och efter tredje omgången var jag logiskt sett ännu mer spyfärdig. Jag fick till och med lite panik att jag faktiskt skulle spy, och hade således lokaliserat närmsta papperskorg. Men jag slapp en sådan pers och avslutade senare med plankan 3x1 minut (nästan..) och stretch. Nöjd och glad.

Nu ska jag fortsätta spana fotboll och försöka varva ner. Kram och nattinatt!



Sovmorgon

En liten sovmorgon och en lång frukost fick jag till idag. Skönt. Nu ska jag iväg på ett möte och sedan blir det jobb och senare intervaller. Jag måste trappa upp min löpning nu. Kroppen har inte varit med på noterna den senaste tiden. Det, tillsammans med förkylning har gjort att min uppladdning varit allt annat än tillfredsställd. Men nu hoppas jag att kroppen är med på noterna och viljan lika så. Mindre än fem veckor kvar..

Ååh, jag saknar att bara driva omkring på Londons gator, hoppa in på Starbucks när andan faller på och bara vara. Men nu är det snart (nåja) semester och jag kan driva runt bäst sjutton jag vill. Härligt så.


Träning och fotboll

Efter en träningsfri helg med en inte helt optimal kosthållning var det grymt att komma iväg och instruera min Body pump i Sumpan idag. Och svettigt som tusan var det och strumporna kunde man i princip vrida ur. Mycket trevligt vill jag lova.

Nu ska jag hem till dusch, mat och FOTBOLL. Hur länge har man inte taggat för Sveriges premiär i detta VM?! Nu ser vi till att börja grymt och ta Ukraina på deras hemmaplan.


London - del ett


Helgen känns sjukt lång när man drar iväg på en liten minitripp. Vi åkte från Skavsta i fredags kväll och var framme i London runt midnatt. Därifrån tog vi taxi med en liten indian guy till hotellet och gick och knoppade direkt. Sedan var det bara att hoppa upp (typ fem timmar senare) och käka frulle och knata iväg till Primark så man var där innan anstormningen. Där lyckades jag shoppa upp mig på typ två nya garderober (inte själva garderoberna då..aaa ni hajjar) och gick nöjd och glad därifrån.




Efter några timmars shopping tog vi ett pit stop på Starbucks för kaffe och socker. Sedan fortsatte vi för att leta upp några vänner för att turista oss så mycket det bara går på en dag. Och man hinner ju en hel del kan man lugnt säga.



Hemma!

Några intensiva timmar i London är över. För denna gång. Tänk vad kul man kan ha med härliga brudar och roliga herrar. Något som kan konstateras är att man hinner VÄLDIGT mycket på ett dygn i London. Shopping deluxe inne på Primark, Starbucks, mat, Starbucks igen, sevärdheter, massa sol, promenader och tusen saker till.

Nu ska jag hämta krafter efter en totalt (nästan) sömnlös natt. Nu sitter jag på flygbussen och längtar mest hem till sängen. Trött men lycklig, precis som det ska vara!


London baby!

Så var det dax att lämna Stockholm för en helg i London med bästa brudarna. Security och passkontroll har vi passerat, så nu ska vi strax boarda. Shoppingnerverna är laddade till tusen och jag hoppas vi får det grymt. Håll ställningarna och träna lite för mig tills jag kommer hem!


Fredag!!

Äntligen fredag. Dagen på kontoret har varit allt annat än lugn. Men det är bra, då kommer man upp i tempo. Först nu kan jag slappna av. Nästan. Men först ska jag packa, se till att inte glömma något och sedan möta upp mina brudar för en tripp till Skavsta och sedan vidare till London över helgen. Underbart!!

Det hanns inte med någon träning idag. Jag hann inte ens vända huvudet mot gymmet. Men jag kolhydratladdar ändå. Kött och potatissallad och en massa sallad!


Life

Idag är ingen bra dag. Det är aldrig en bra dag när träningen går åt skogen. Hade jag inte haft Jubileumsmarathon som ligger och stressar så hade det varit lugnt. Hade jag inte varit borta från löpningen flera veckor hade det ändå känts okej. Well, well. Tur att det finns andra värden i livet och att man har det rätt bra trots sina krämpor och stressmoment. Och tur att Pågen var så vänliga och delade ut mjukbröd till mig vid Gullmarsplan.

Nu ska jag hem och packa lite inför en helg i London med mina brudar. Jag åker med en näst intill tom väska för att göra plats för shopping, så någon stor packning ska jag inte ägna mig åt.


Nationaldagen

Idag, på självaste Nationaldagen, har jag suttit inne på kontoret och jobbat. Men efter några dagar borta har man lite att ta igen, så det känns fint. Jag hann med att instruera min Body pump på lunchen också. Nu ska jag dra mig hemåt och försöka piffa till mitt hem. Det förfaller ju när man knappt är hemma och jag måste ha lite ordning omkring mig. Annars hoppas jag på en lugn kväll och mycket sömn!!

Vid centralen var det helt öde imorse när jag skulle in och jobba. INTE vad man är van vid, men grymt skönt!


Träningspaket

Jag landade hemma i några minuter innan det var dax att förflytta sig igen. Men jag hann med att hämta upp ett paket på vägen hem. Nya träningskläder i alla möjliga storlekar. Jag hann bara flukta på dem så jag får väl ta en närmare kik en vacker dag. Typ snart. Nu ska jag iväg och instruera Cykel. Jisses, jag känner mig helt väck i pallet. Det tar på krafterna att hänga på konferenser och inte direkt behöva tänka..


Breakfast

Hotellfrukost kan ju vara en av de bästa saker som finns. Tillsammans med lunch, middag och mellanmål förstås. Nu kör vi ett konferensrejs till innan lunch och sedan drar vi oss tillbaka mot stan. Jag är trött, så ett Cykelpass ikväll kommer sitta fint. Och lite reseplanering med vänner efter det.

Ha en härlig tisdag!


Natti

Nu har vi lirat biljard, poppat musik och varit allmänt härliga. Nu ska jag krypa ner i sängen för några timmars skönhetssömn innan frukosten imorgon. Jag hoppas innerligt på en fräsch frukost mer än äppelkaka och grädde. Och så några koppar kaffe på det så man blir sådär härligt konferensskakig i benen.

Och så blir det åter till träningen imorgon igen. Cykel klockan 17 på Sats Medis. Vi ses där!


Vinprovning

Nu är jag precis tillbaka från vinprovning. Jag som INTE gillar vin över huvud taget fick kämpa en del. Och det är tydligen bara jag som tycker att alla sorter smakar lika. Hur som helst var det en mycket trevlig erfarenhet! Nu blir det middag.

Tyvärr var jag tvungen att vicka bort min Body pump i Sumpan idag. Men jag tror och hoppas att mina deltagare kämpade som tusan. Nästa vecka är jag tillbaka starkare än någonsin!


Sigtuna

Vi kom fram till slut, efter stillastående vid akut vägskada och lite klagan på hunger och kissnödighet. Till frukost serverades äppelkaka med grädde. Inte min normala frukost. Men hungern har ingen lag, right? Jag sköljde ner det hela med kaffe, vindruvor och nötter.

Rummet är mysigt och solen vågar minsann visa sig såhär efter en liten paus under helgen. Det blir nog en fin dag detta.


Måndag

Måndag igen då och det känns nästan som kortvecka. Nu är jag på väg för att möta några kollegor för att åka på konferens och på onsdag är vi lediga. Jag lyckades böka ner mina saker och nu hoppas jag vi hinner fram till frukosten. Jag är hungrig!

Benen känns bra från gårdagens löpning. Idag blir det vilodag för att köra på imorgon igen. Ha en bra start på veckan!


Löpning 16,2 km

Det blev transportlöpning hem från stan idag. Från Fridhemsplan till Sköndal blev det 11,3 kilometer. Sedan tog jag en femkilometersrunda till och landade på 16,2 kilometer. Jag är nöjd med distansen men känner att det är en bit kvar till Maradistansen. Men just nu är jag mest lycklig över att min förkylning är över och att jag faktiskt fick ihop 16 kilometer och lite till. Löpningen då? Den flöt på rätt bra den första biten och jag lyckades undvika regnet. Tills jag kom till Globen. Då kom det en liten dutt regn, men det kunde jag överleva. När jag sedan påbörjade mina sista fem kilometer kände regnet att det var dax. Blött och jäkligt, men det gick fint ändå. Den sista kilometern var tung som attan och där var det ren vilja som tog mig hem. Nu har jag ätit middag hos päronen, knatat hemåt, duschat och nu packar jag inför konferens imorgon. Visst behövs minst tre outfits för ett dygn borta? Tänk om man spiller liksom..?


En halvtaskig mobilbild. Men en dålig bild är väl bättre än ingen?


Nu ska jag strax ge mig för idag. Med en lätt huvudvärk känner jag att sömn är mest prioriterad på min lista just nu. Jag hoppas ni får en härlig söndag! Take care!



Skyr

Igår när jag var och handlade köpte jag hem Skyr för första gången. Jag tog den med vaniljsmak och herreje vad god den var. Det känns fint med 16 gram protein per förpackning och med fem procent socker blir den ju söt, men det är ju tusen gånger bättre än den godispåse jag var och tallade på från början. Idag till lunch gjorde jag en favorit i repris och tog en med hallon/granatäppelsmak. Den var också god även om den inte slog vanilj på långa vägar. Och så blev det en ciabatta med ost/kalkon och lite mörk choklad på det.

Sedan har jag sprungit idag också och jag är nöjd med distansen. Jag återkommer om det. Nu ska jag knalla hem från mina päron efter middag och prat.


Söndag

Det är mulet, dock verkar det vara uppehåll just nu. Strax ska jag in till stan och sedan tänkte jag springa hem därifrån. Det är ju långpassdag idag. Dock blir det inget långpass enligt schemat, utan jag tar det som en transportsträcka hem och hoppas jag och mina lungor pallar med minst en mil idag. Förkylningen är puts väck, men halsen är med och spökar på ett litet hörn. Så nu ska jag ta på mig löpoutfiten som jag ska försöka göra så vardagsklädd som möjligt.

Kaffet är i magen och mackorna och testet av nya Special K likaså. Väldigt sött och väldigt sällsynt med de där hasselnötterna som utlovas. Men nu är jag mätt! Måste springa! Happy day!





Det där med sömn

En vilsen själ ligger och drömmer om löpning. När man inte kan sova börjar man fundera. Eller så är det omvänt? När man börjar fundera kan man inte sova. Hur som helst. Jag har haft en okomplicerad filmkväll. En Mission Impossible och en maffiafilm, där nog Mission Impossible tog hem priset trots ett bra slut på maffiafilmen. Nu ska jag drömma vidare om löpning. Och lite chins.

Godnatt alla ni!


Billigt och bra

H&M har verkligen lyckats med sina träningskläder, speciellt sportbharna. Jag köpte några fler här om dagen och ska nu även testa de med smala band. Och så ett linne med likadana band som passar prima ihop med dem. Och så vågar jag färg, sjukt snyggt under. Eller över.


Jubileumsmarathon 2012

Jag har startat min lördag med en sovmorgon (hoppsan, jag lyckades somna om!), ägg-och ostmacksfrukost och mango med keso samt televisionen med Stockholm Marathon 2012 i bakgrunden. Vädret är ju inte till sin fördel, men jisses vad sugen man blir på att ta sig runt sitt första Marathon. Och när detta damp ner i brevboxen blev det verkligen på riktigt. Jubileumsmarathon 2012. Och då känns det halvbra med den förkylning och ickelöpning jag ägnat mig åt de senaste två veckorna. Trist. Men, jag körde löpning igår och får lyssna på kroppen och köra kvalitetsträning till tusen. Jag ska ta mig i mål på mitt första Marathon någonsin.

Löpning 9,38 km

Det var kallt och regnigt, jag var trött och seg och inte alls sugen på att köra löpning. Men jag drog ut ändå och det ångrar man sällan efteråt. Benen var dock tunga som bly, men viljan fanns där så jag tog mig runt Flaten vilket innebar att strax över nio kilometers löpning lades till historien. Fint så!



Efter en brakmiddag (tonfisk såklart..hehe) och en sväng ner i tvättstugan ska jag nu hoppa in i duschen och sedan blir det filmkväll för hela slanten. Påminn mig för övrigt att rengöra speglarna..hmm.. Happy friday!



Tonfiskdille

Jag har fått dille på tonfisk, och de tomma konserverna börjar erövra mitt hem. Det är ju sjukt gott att göra en röra och blanda tonfisken med Creme fraiche och lite salt och peppar. Desutom går det sjukt snabbt att få till. Och det är ju tur för en hungrig kvinna som jag. Här är gårdagens middag. Jag missade dock att matcha maten i olika färger. Jag körde mest på vitt och grönt. Hade jag fått bestämma hade den såklart blivit blå, röd och gul. Well, well..

Regnig fredag



Regnet håller i sig. Men vad gör det när det är fredag? Okej, det hade varit härligt med solsken så man kunde strosa runt på stan, spana in Smaka på Stockholm, hänga vid Marathonbanan, ta en skön ickeregnig löprunda och bara vara. Men äh, att hänga inne på gymmet, ta en filmkväll och bara vara inomhus funkar det också. Det blir ju vad man gör det till.

Åh, jag såg en massa snygga studenter på tuben. Vita klänningar, höga klackar, studentmössor och lyckliga leenden. Jag skulle inte tacka nej till att vara 19 och ta stundenten igen. Härliga tid!

Nu ska jag jobba på så jag kommer hem någon gång. Take care!



RSS 2.0