Fruktsallad med glass

Min fina Alicia har förgyllt min kväll med att kvittra, nypa mig i ansiktet och totalvägra att sova. Det gjorde också att mina planer för kvällen krasades. Men vi låg och spanade hockeyn tillsammans, och en glad dotter är en glad mamma, så allt är frid och fröjd. Därför ska jag nu lägga mig och öva in resterande halvan av Body pumpen till på måndag. Med hjälp av världens bästa kvällsmål med hallon, blåbär, mango, banan och glass ska jag väl lyckas trycka in någon låt. Om jag inte somnar vill säga..





Dagens träning (!)

Jo, det är faktiskt sant. Jag fick till träning idag. Och inte vilken träning som helst, utan utelöpning! Det blev 5,51 kilometer som till en början var lätta som tusan till att mot slutet bli lite tyngre och långsammare. Tiden stannade på 28.47 enligt Runkeeper och det är jag väldigt nöjd med. Första utelöpningen brukar alltid vara tung och jävlig, men då har jag inte nött intervaller på detta sätt heller. Det märks att alla intervallpass börjar ge utdelning. Underbart! Nästa gång ska jag mäta med min Garmin, men idag låg den urladdad i en kartong. 


Glad tjej



Det där med flytt..

..gör man inte gärna mer än en gång på ett tag. Jag har varit helt slut sedan i tisdags kväll. Lyfta, packa, packa upp, packa in, rengöra, organisera.. Detta i samband med jobb samt en dotter som nog också känt av den nya miljön vilket gjort henne lite stirrig. Nu börjar dock sakerna hitta hem och vi kan fokusera på det som faktiskt är viktigast i livet, och vi börjar imorgon. Jag har planerat en heldag för mig och min karl som jag hoppas han blir nöjd med.

Och det här med att inte flytta mer än en gång på ett tag.. Hur långt är ett tag? Igår skrev vi avtal på en ny, större lägenhet som blir klar nästa år. Varför flytta en gång när man kan flytta två?


Och varför sova när man kan vara vaken?



Flyttdag

Vilken jäkla dag! Jag kan räkna sekunderna jag suttit på rumpan och jag är helt slut som artist. Ett pissjobbigt intervallpass - släng dig i väggen! Flytta en hel dag och du är klar med veckans alla träningar. Haha, jag som i mitt stilla sinne trodde jag skulle hinna (läs: orka) med ett träningspass idag. Men icke. Imorgon är dock tanken att ta en tur på löpbandet mellan jobb och uppackning. Men nu ska jag gå och sova och förhoppningsvis knappa in på sömnen. Natti!



Hejdå gamla lyan. Du kommer vara saknad.



Inflytt

Äntligen kom dagen som vi väntat på sedan vi bokade lägenheten 2011. Idag går flyttlasset och ingen är gladare än vi att få lite större. Nycklarna hämtade jag i morse och sedan drog jag vidare och hämtade flyttbilen. Nu väntar jag i nya lyan på att första lasset ska anlända så jag kan börja packa upp, packa in och organisera. Bra dag! 


Nya hemmet


Dagens PT-pass


Utarbetade muskler


På dagens PT-pass fick jag frågan om jag ville köra över- eller underkropp. Spontant kände jag för överkropp och så blev det. Axelpress, axelövning med hantlar, excentriska pullups, bicepsövning med hantlar, bänkpress, tricepsextension, rodd och en till ryggövning. Redan innan vi var klara var mina muskler utarbetade. Jag har en del att hämta i styrkeväg, helt klart. Nästa vecka kör vi ben!

När jag kom hem tryckte jag elva bitar sushi (jag var tvungen att äta älsklingssushin innan vi flyttar) och nu är det duschdags. Sedan ska jag plocka ner det sista i kartonger innan flyttlasset går imorgon. Ååh, spännande!


Bästa sushin i stada




Gårdagens Body pump





Gårdagens Body pump-klass var allt annat än halvfull, den var fylld till sista plats med en massa träningsglada själar. Jag körde fem låtar från den nya releasen och det gick riktigt bra både i utförande och i coachningen. Annars kan jag tycka att den ofta blir lidande de första gångerna på en ny release. Glad och pigg åkte jag sedan och hämtade lillskrutt som somnade gott på vägen hem. 



Dagens cykelklass



Jag var inte särskilt pigg och alert i morse och inte alls sugen på måndag. Tur då att träning kan råda bot på det, även om jag var lite tröttare än vanligt på instruktörscykeln idag. Jag fick skrika lite och se den halvfulla salen svettas. De flesta verkade tagit sportlov från min cykelklass denna vecka. Efter ett träningspass är hjärnan allt som oftast lite klarare och man känner sig lite piggare. Så. Det var dagens hyllning av vad träningen gör för våra kroppar.


Dagens träning

Igår packade vi kartonger till förbannelse och kom till insikt att ju mer man packar desto mer hittar man som måste packas. Och idag fortsätter packandet. Men jag startade med lite träning tidigare idag. Helkroppsstyrka med front squats, axelpressar, armhävningar, marklyft, pullups och ett miniset lätta bicepscurls på slutet. Men känslan idag var inte alls på topp. Det var inte lika mycket pump och energi som vanligt, utan mer en sliten, trött och skakig kropp. Jag vet inte varför, mer än att sådant kan svikta från dag till dag. Trots allt så kom jag iväg. Nu är det OS-hockeyfinal för fulla muggar här hemma. Och jag är helt slut. Jag får göra som igår, lassa in en hel massa mat och godis och hoppas det gör susen.






28 (!)

Jaha, idag var alltså dagen jag tog steget från att vara 27 till att bli 28. År alltså. Jag har blivit firad av kollegorna, fått massa grattishälsningar, ätit födelsedagsmiddag med päron och svärpäron och fått några fina presenter. Och om man ser tillbaka på sitt liv så hinner man med förfärligt mycket på så många år. Och mer ska hinnas med. 


Nu är jag helt slutkörd och ska försöka få några timmars sömn innan Alicia känner att det är morgon. Tack för idag!





Veckans träning vecka sju

Måndag: Instruera Cykel45 och Bodypump
Tisdag: Vila
Onsdag: PT-pass
Torsdag: Löpbandslöpning 5 km
Fredag: Styrka (onsdagens PT-pass)
Lördag: Löpbandsintervaller, totalt 6 km
Söndag: Styrka (förra veckans PT-pass)


Godmorgon! Förra veckan fick jag till hela sju (!) träningspass av blandad karaktär. Och en vilodag. Precis som jag vill ha det. Träningen känns väldigt bra och det rullar på. Pessimisten i mig väntar på bakslaget, framför allt i löpningen. Det brukar alltid komma. Onda benhinnor, löparknä och en drös andra krämpor. Men nu känns det, peppar peppar, riktigt bra! Men eftersom det är meningen att optimisten ska ta över, så tackar jag kroppen för att den är grym och bär runt på mig varje dag. Det är inte det lättaste. 

Nu kör vi fredag!


Mellanmål



Det här med mellanmål är svårt att få till ibland. Men oj så enkelt det kan vara. Jag har just blandat kvarg och cookie dough-caseinpulver med lite vatten. Sedan hällde jag på blåbär och mango och vips så hade jag en proteinbomb med vitaminer. Mmm. Det bästa är att det fungerar att göra när stavmixern (och halva köket) är nerpackat. Men jag tycker det är lätt att tröttna på proteinpulversmaken, så ta inga mängder. Voilà!



Nytt PB på fem kilometer


Beviset 


Äntligen! Fem kilometer på (under) 25 minuter. Plötsligt händer det. Idag var jag inte supersugen på träning under lunchen och kände mig kaffeskakis och allmänt trött. Men det är då man ska gå iväg. Vilket jag gjorde. Fem kilometer med hastighet 12,1 km/h och en liten spurt de sista 200 meterna. Bam! 24.49 stannade klockan på. All denna matning av intervaller har visst gjort susen. Men nu måste jag ha nya mål att sikta mot. Och det får bli sex kilometer under 30 minuter. Och såklart fem kilometer under 24.49. Tack kroppen!


Otroligt skön stretch efteråt




Torsdag

Igår fixade jag sådan där viktigtgöra som man måste sparka sig i baken för att komma igång med. Efter att jag fixat Body pumpen på all media började jag köra en backup på bilderna från mobilen. Och det tog en liten stund, men skönt när det är fixat. 

Och i morse vaknar man till en massa snö! Vad tusan?! Det är dock varmt ute så vi får se hur länge den blir kvar. Antingen vill jag ha den kvar och kunna åka skidor eller så vill jag bara ha vår nu. Helst sistnämnda eftersom både pjäxor och skidkläder ligger nerpackade någonstans..


Snö



Från Body pump till..Body pump

Idag vickade jag på min gamla Body pump på lunchen. Och det började med en lätt katastrof. Jag hade inga träningstights med mig, ingen på Sats som kunde låna ut och storlekarna i shopen var..fel! Tur då att man har ett jobb nära Sats och en supergullig kollega som springer till centret med ett par. Så det slutade med en instruktör med byxor. Pjuh! 


Lånade byxor funkar riktigt bra


Klassen då? Den gick fint, utan några större missar. Jag svettades, skrek och försökte peppa som vanligt. Och lunchen smakade riktigt bra efteråt. 

Nu har jag ägnat kvällen åt att fixa med den nya Body pump-releasen. In i dator, iPod, USB, ladda hem videon, koreografin och så vidare. Nu har jag något att lära in när jag åker till jobbet. Pjuh igen!



PT-session

Igår var det dags för ett möte med min PT igen. Jag var träningssugen och galet peppad. Uppvärmningen roddade jag själv på roddmaskinen och med några kettlebellövningar. Sedan fick jag hjälp med en rejäl stretch i höftböjarna. Oh lord. Och sedan var det bara att köra. Front squat med avslutande dropset, axelpress med stång, marklyft och pullups. Och några gummibanddsövningar för ryggen. Och bicepscurls. Aj! 




Om jag är helt normal..? Eeh nej 



Gårdagens Body pump

Igår var jag (om möjligt) lite mer virrig än vanligt på min Body pump. Jag missade i koreografin på två ställen, grova missar enligt mig. Men att få vila lite tidigare än vanligt i benlåten och göra hälften så många kickbacks på ena armen i tricepslåten är ju också en sport. Eller? Haha, jag blir så frustrerad på mig själv när jag missar, men hjärnan var väl helt enkelt någon annanstans. Tur då att jag får en ny chans imorgon då jag vickar en lunchpump i Kista. Och på torsdag är det kvartalsutbildning på det nya programmet. Mycket Body pump denna vecka. Men i eftermiddag är det dags för ett möte med min PT igen. Och jag ser fram emot det som tusan!


Älska färg och mönster 



Cycling

Man blir mycket piggare av lite fysisk aktivitet. Dagens cykelklass på lunchen kändes toppen och jag hade riktigt roligt! Att alla tar i och kämpar utav bara tusan gör ju saken ännu bättre. Det är verkligen ett grymt gäng jag har äran att möta på mina måndagsklasser. Och nu drar jag vidare, från kontoret till dagens andra klass. Jag har något ont i huvudet efter helgens ickesömn, men jag hoppas det släpper. 





Styrka




Igår blev det alltså styrka. Väl på gymmet var ju tröttheten som bortblåst och det var fullt fokus. Jag körde rodd som uppvärmning och sedan blev det veckans PT-pass som nöttes. Marklyft, bänkpress, split squat och enarmsrodd. Med mera. Och idag har jag minsann träningsvärk i ryggen, skönt! Efter träningen blev det middag följt av film. Då slocknade jag och sov en timme. Väl investerad tid! 



Lördag



Gårdagens firande var hur trevligt som helst. Vi fick hemmagjorda hamburgare, snittar, snacks, godis och cake pops tills det sprutade ur öronen. Vi fick dessutom vår beskärda del av OS-hockey och Mello. Och det blev sent, för att bli ännu senare när Alicia totalvägrade att sova. Men tre timmars sömn är ju bättre än två, visst? 





Idag har vi rensat vårt förråd, åkt till tippen med diverse bråte, packat ner kökslådornas innehåll och sett Sveriges herrar ta guld i skidstafetten. Damerna igår och herrarna idag, vilken bragd! Nu ska jag ta mig till gymmet och köra igenom tisdagens PT-pass. Jag är trött men taggad och noggrann med att göra min hemläxa.



Lördagsintervaller igen



Idag stod jag på löpbandet klockan tio igen. Och körde samma upplägg som förra lördagen. Men det var med tunga steg jag gick till gymmet. Kroppen kändes trött och inte alls särskilt träningssugen. Uppvärmningen var tung och jag fick lite ont vaden. Men sedan var det bara att kötta och jobba lite med det mentala. Och tillslut lossnade det. Det blev 200-metersintervaller med hundra meters gångvila emellan. Men denna gång blev det sex stycken på 17,1 km/h, därefter 200 meters gångvila och sedan fortsatte jag resterande på 16,1 km/h. Tiden stannade på 26.21 och det kändes skönt efteråt.


Efteråt blev det lite rull som tack till kroppen


Nu ska jag pudra näsan och dra iväg och fira min fantastiska vän som fyller år. Och spana OS-hockeyn och Mello. Och så är jag glad över skidstafettguldet och Djurgårdens tre poäng. Bra dag!!




Alla hjärtans-träning



Idag fick jag i princip inte in träning i schemat, men jag pressade in det ändå. Och vilken tur, för det ger ju en massa energi i retur. På lunchen stack jag iväg och körde ett av mina PT-pass. Helkropp med front squat, axelpress, marklyft och pullups. Och lite andra småövningar mellan seten. Och idag kändes det bra och jag fick till mina pullups och kan nu hoppa upp och jobba excentriskt ner. Heja kroppen!



Puss på er!



Veckans träning vecka sex

Måndag: Instruera Cykel 45 och Body pump
Tisdag: PT-pass
Onsdag: Löpning 5 km på löpband
Torsdag: Vila
Fredag: PT-passet från i tisdags
Lördag: Intervallöp på bandet, 10x200 meter
Söndag: Vila


Då var det dags för förra veckans träning. Det blev varierat med mina egna klasser, löpning och styrka samt två hela vilodagar. Så här ser jag gärna att mina träningsveckor ser ut. Det är varierat och det finns vila med i bilden. Nu kör vi fredag!


En j*%^a sekund




Idag skulle jag lunchträna - vilket jag inte hann. Sedan skulle jag träna efter jobbet. Vilket jag hann, men mycket senare än tänkt. Men det är träningen som blir av som räknas. Idag blev det löpning och fokus var fem kilometer så nära målet på 25 minuter som möjligt. Och klockan stannar på 25:01 (!). Alltså den där jäkla sekunden, haha. Men oj så bra det kändes. Jag sprang på 12 km/h hela vägen med en spurt mot slutet för att hinna ikapp klockan. Det är tydligen strax över tolvan man ska springa på för att klara målet. Nu har jag slängt i mig lite energi och ska ta mig hemåt. Lite lyckligare och med en lite rödare nyans i nyllet. Kram!


En massa tummar upp på denna dag



Gårdagens PT-timme

Igår var jag i stort behov av träning och hade sett fram emot den hela dagen. På gymmet värmde jag upp med rodd och sedan satte vi igång med marklyft, bänkpress, utfall och enarmsrodd som de stora basövningarna. Däremellan blev det lite övningar för alla småmusklerna som är med i varje övning. Med gummiband och egen kroppsvikt. Det är konstigt, jag krälar ju liksom inte därifrån, men ändå har jag en jäkla träningsvärk dagen efter. Det gillas!



Inte från igår, men från ett annat pass



Onsdag

Igår blev det en ofrivillig vilodag. Jag hann helt enkelt inte pressa in träning i schemat. Då är det bara att tänka om och göra det bästa av det ändå. Och det gjorde jag. Jag fick ju mysa med min Alicia. Eller ja, mysa och mysa.. Jag fick vara hemma med henne i alla fall. Haha. Sedan packade jag en del inför flytten, staplade kartonger och skapade någon slags ordning. Sedan var det läggdags. Något hemmaspa eller någon mysstund med kaffe och träningsläsning blev det inget av. Som vanligt när jag är hemma och grejar alltså. Nu har jag köpt världens största frukostmacka och ska slå mig ner på kontoret. Och ladda inför eftermiddagens PT-dejt.





Gårdagens Bodypump-klass

Vilken klass det blev igår! Allting stämde. Det var helt klart den roligaste klassen på terminen och nu har jag äntligen hittat tillbaka till vem jag är som instruktör i Bodypump-salen. Det tog sin lilla tid, men skam den som ger sig. Det var svettigt, det var tungt (ajaj axlar!), det var roligt och det var härligt! Nu påbörjar vi denna tisdag och hoppas den har en massa bra att bjuda på.





Cykel

Alltså dagens förmiddag har varit den tröttaste på länge. Det var tur att jag körde min klass på lunchen och var tvungen att rulla till gymmet. Annars hade jag nog ansett mig för trött för att träna. Och efter klassen och en chèvrepastasallad var jag en helt annan människa och kunde prestera lite hjärnkapacitet igen. Man ser vilken energi träning ger, därför ska jag nu göra om samma grej och instruera klass nummer två. Just nu är jag trött som attan, men efteråt lär det vara andra bullar.


Energi!



Helgen

I lördags var vi på middag som var sjukt trevlig. Kvällen blev inte så tidig som tänkt, men det är ett bra betyg på den. Melodifestivalen hann vi med också. Jag tycker det var bättre än förra veckan, men inte mer än så.

Igår startade vi dagen lugnt framför OS och sedan stack jag iväg på brunch med några vänner på Clarion Stockholm. Och det var en inte så liten variant. Man rullade praktiskt taget därifrån och på kvällen var jag fortfarande mätt, så jag skippade middagen. Och det händer i princip aldrig. Efter brunchen var det en sväng med jobb som gällde. Och sedan var dagen slut.


EN av deserttallrikarna



Dagens löp




Nu när man har barn startar dagen ofta lite tidigare än den brukar på helgerna. I morse steg jag in på gymmet strax efter halv tio. Och då blev det intervaller. 5x200 meter på 17,1 km/h och 5x200 meter på 16,1 km/h med gångvila mellan. Det var riktigt jobbigt idag. Efter fem kilometer stannade klockan på 26.40 och jag var jättenöjd. Och svettig som tusan. Nu ligger jag och slappar framför OS i Sotji med en liten sovande dotter bredvid mig. Strax är det dags att röra sig mot badrummet och klä på sig lite anständiga kläder och sedan dra iväg på middag.



Dagens träning

Idag har jag tränat styrka och det blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Det fanns ingen bra pullups-stång som passade mina behov och det gav en alldeles för lång vila där jag blev kall och irriterad. Dessutom lyckades jag sträcka mig så nu har jag ont i överarmen. Bläää. Nu har jag dessutom huvudvärk på ingång efter en vecka med på tok för lite sömn. Och som parentes tokregnade det när jag skulle hem också. Men man ska ju se saker från den ljusa sidan, så here we go. Jag har haft en effektiv dag på jobbet. Jag har tränat. Jag tränade i peppbrallorna nummer ett, heja mönster och färg! Och ja, nu är det fredag och hela helgen ligger framför oss.


Ajaj, dumma sträckning



Veckans träning vecka fem

Måndag: Instruera Cykel 45 och Body pump
Tisdag: Styrka bröst/triceps
Onsdag: Egen cirkelträning
Torsdag: Vila
Fredag: PT-pass
Lördag: Intervallöp på löpband 5 km
Söndag: Vila


Förra veckan blev det sex pass och två vilodagar. Gladast är jag över löpningen där det börjar hända grejer och över att få till varierade pass. Och såklart att äntligen fått ändan ur och skaffat PT. Igår beställde jag hem lite proteinpulver som jag kan ta direkt efter ett pass för snabb återhämtning. Och som mellanmål om det krisar. Men idag blir det varken träning eller proteinpulver. Idag ska jag försöka vara sjukt effektiv på jobbet så jag kan undvika att plocka med mig datorn hem.



Löpning nära målet

Efter en hektisk dag på jobbet fick jag till lite träning trots allt. Och vilken tur att jag fick det! Jag tog en sväng på löpbandet och idag snuddade jag vid målet att springa fem kilometer på 25 minuter. Eller jag sprang faktiskt på 24.55 (halleluja!) men med två pauser på mina fem kilometer. Jag sprang tre kilometer på 12.1 km/h, sedan stoppade jag och vilade strax över minuten. Och sedan blev det en kilometer till på 12.2 km/h och en vila till. Sedan var det bara att kötta sista kilometern på 12.3 km/h med en spurt de sista 200 meterna. Jag har aldrig varit så nära att spy någonsin. Men oj så värt det i efterhand! Nästa gång tar jag fyra kilometer innan vila och efter det sitter det! Woho!







PT-träning

Igår hade jag alltså PT-session nummer två. Efter uppvärmning körde vi ett test i stillastående längdhopp. Det är kanske inte min starkaste gren, men det ska bli roligt och se hur jag kan förbättra den. Sedan var det frontsquat med stång och kettlebel, raka marklyft, excentriska pullups, kettlebellpress på knä samt avslut med suitcase walk. Dessutom körde vi lite gummibandsträning mellan seten för att komma åt småmusklerna. Och det kändes ju inte förfärligt jobbigt igår (bortsett från pullupsen, ajaj). Men godmorgon träningsvärk idag. Mest i rygg och biceps från pullupsen, men även lite i mage. Vi får se om min kropp orkar med lite lunchlöpning. Just nu känner kroppen sig lite sliten, trött och hungrig. Men det är ju bara tidig morgon.





Härlig Body pump

Body pumpen gick helt enligt plan igår. Mycket energi, glad instruktör, helt okej ljud och inga hack i musiken eftersom jag körde med USB. Det var roligt svettigt och alldeles, alldeles underbart! Jag tror jag börjar hitta tillbaka. Under slutet av klassen började jag dock få huvudvärk som sedan eskalerade på väg hem. När jag sedan kom hem slängde jag i mig mat, duschade och gick sedan och la mig mörkt och svalt. Och mådde illa, usch. Nu har jag dock vaknat pigg och kry och har bara en aning huvudvärk. Jag hoppas jag jobbar bort den under dagen för i eftermiddag ska jag träffa min PT igen. Men nu blir det jobb för fulla muggar.






Cykel



Dagens lunchcykel gick bra och även denna vecka blev mina deltagare svettsuddiga mot slutet. Det är ett bevis på att man kämpat ordentligt. Klassen gjorde mig pigg också. Tills det att jag blev trött igen. Haha. Nu ska jag iväg på dagens andra klass. Jag hoppas den också stoppar ner lite energi som jag kan använda mig av när jag kommer hem. Och så hoppas jag att musiken fungerar som den ska utan hack och annat strul. 


Måndag

Ny vecka med mycket på jobbfrobten. Men idag bryter jag av med mina dubbelpass. Igår satt jag och jobbade och sedan lagade jag mat och härjade i köket halva kvällen. Helgen avslutades med film och glass och när jag sedan skulle sova gick det inte. Typiskt. 

För övrigt var det ju Mello i lördags. Och vad ska man säga..? Jag vill ha mer glamour och mer show än vad det var. Låtarna var inget som heller riktigt fastnade efter första lyssningen. Men det brukar ju bli rätt bra till slut ändå. Så. Nu kör vi måndag!





Fyra sekunder



Jo, det stämmer. Känslan är fabulous efteråt. Speciellt när man kämpar och slår sitt personliga rekord på fem kilometer med hela fyra sekunder på 25.47. Upplägget var ungefär detsamma som förra gången jag körde intervaller. Men idag fuskvilade jag inte.

Uppvärmning 12 minuter, 11,1 km/h
1 min 12 km/h
1 min 13 km/h
1 min 14 km/h
1 min 13 km/h
1 min 12 km/h
11,1 km/h upp till 4 km
Sista kilometern på 12 km/h, med en spurt sista 200 meterna. Pust.


Nu känner jag mig mest som om jag har solat för länge. Ett rött och stramande fejs. Men det ser jag bara som någonting gott. Nu blir det återhämtningsbar on the run, sedan dusch följt av middag, snacks och Mello med vänner!





Färgglada naglar




Snygga naglar blev det också på Nike Tour igår. Man fick välja färg och sedan bli filad och lackad. Det gillade mina korta och torra stackars vinternaglar. Dessutom fick jag med mig en hel drös lack hem. Nu är det bara att sitta hemma och experimentera. 

Nu ska jag pallra mig iväg till gymmet för några löpintervaller efter en dag med jobb. Jag trodde verkligen inte jag skulle komma iväg, men det är bara att bestämma sig. Och känslan efteråt: Fabulous! Hoppas jag.





NTC Tour Stockholm

Humle, Dumle, Piff och Puff


Igår var det alltså dags för Nike Tour Stockholm i Globen som var utrustad med träning (och lite annat) från golv till tak. Jag mötte upp brudarna ovan och vi inspekterade spektaklet. Nike-shopen, nagelbaren, fotostudion och den enorma träningsytan. Dock ska erkännas att jag aldrig tränat så lite på ett träningsevent tidigare. Det var så mycket som skulle undersökas. Men oj så kul vi hade, så magen har fått sin beskärda del av träning i alla fall.


Scenen och träningsytan


Framför scenen redo för träningspepp


Middag: Kycklingwrap



Bondbrudarna



RSS 2.0