Hej hopp

Goddag, goddag.

Det är mycket nu. Men snart, snaart får jag min efterlängtade semester. Vad har hänt sedan sist då? Det är sommarschema på gymmet vilket har resulterat i extrapass lite här och var. Igår instruerade jag en body pump, idag på lunchen instruerades en body pump och ikväll.. Gissa vad det blir då? En body pump såklart. Imorgon bryter jag trenden och instruerar en cykelklass. Sedan blir det även semester från passen ett tag.

Det har hunnit vara midsommar också. Och en väldigt lyckad sådan. Jag fick spendera dagen med sjukt trevliga människor, grilla, umgås, njuta och bara vara.

Nu är det strax dax att dra iväg till Sundbyberg och svettas lite mer. Jag ville mest tala om att jag lever såhär i pre-semestertider. Och snart kommer jag leva ut ännu mer. Semster med de bästa ♥Frukost

Efter några nätter på hotell och ledighet gäller det att hitta tillbaka till den vanliga frukostrutinen. Inte för att jag just nu har någon vanlig frukostrutin, men inte blir det hotellfrulle varje dag i alla fall. Tyvärr. Gårdagens frukost blev Husmanknäckemackor med avokado och paprika. Gott!


Fibrer, bra fett, vitaminer och vatten.

Idag körde jag på fiberhavregrynsgröt kokt med (före detta frysta) jordgubbar. Sedan hällde jag på honung och Keso och jisses vad gott det blev. Är man som jag en sockerjunkie så gör honungen verkligen sitt. Smarr!


Gröt med honung, Keso och jordgubbar. Omväxling förnöjer!

Nu är det ju bara lunchfrågan som återstår. Kesoplättar kanske? Eller ett hopplock av en salig blandning från kyl och frys. Brukar ofta bli så här hemma. Och så en miljon apelsiner på det. Hej C-vitaminboost och hej då tråkiga förkylning!Heey, I'm back

Och det har hunnit bli juni och allt. Och sommar! I torsdags (för en vecka sedan) åkte jag till Norge och hade det så himla härligt. Medelhavsvärme, promenerande, mys på uteserveringar, Sverigefotboll på O'Learys, parkhäng, hotellfrulle och massa mer. Jag är grymt nöjd. Oslo är en underbart mysig stad.

Men nu sitter jag hemma och jobbar med en pappersrulle vid sidan. Jag är så förkyld att det inte är sant. Halsen kliar och näsans rinnande finns ingen hejd på. Jag tackar för att nässpray finns, min bästa vän just nu. Nu ska jag koka gröt och fortsätta jobba. Matlusten är det inget fel på i alla fall. Det måste väl ändå vara ett friskhetstecken?

Kram!RSS 2.0