Nike-tips

Efter min lunchpump idag, som för övrigt gick prima bortsett från en något sliten kropp, försökte jag ånga på som tusan på jobbet. Sedan drog jag iväg till Outletbutiken och köpte några sporttoppar från Nike som säljer kläder där fram till lördag. Det fanns en massa fint i alla storlekar. Om du vill dit, åk till Öregrundsgatan 3 vid Gärdet. Hett tips! Nu ska jag möta en vän för middag och prat. Hmm, jag är sugen på pommes..


29 oktober 2012

Vad ska man säga? Sundbybergspumparna var inte dåliga idag alltså. Grymt kämpande och en del härliga och plågade leenden gav en glad instruktör. Igen. Det satt fint med lite energi på vägen hem i form av proteindryck från Valio. Den var ok, och det är super att kunna bära med sig för snabb energi. Men vanlig mat kommer i första hand. Så nu ska jag hem och äta lite vanlig mat. Vad det blir är dock oklart.

Nu ska jag fortsätta sprida lite leenden på min färd hemåt. Tjingeling!


Slutkörd på cykel

Jag var så svettig, hes och slutkörd efter min Cykel idag att jag inte ens orkade känna någon hunger! Och det betyder att man haft en grym klass. Alla kämpade så svetten sprutade och det var en fröjd att vara instruktör en dag som denna. Nu ska jag ta mig an dagens andra klass, en Body Pump i Sumpan. Jag hoppas den bidrar med lika många endorfiner!


Mmm..helg

Underbara helg! I fredags såg vi Paranormal Activity 4. Den var ok. Ingen sensation och inte den bästa av Paranormal-filmerna, men helt klart ett värt fredagsnöje! Igår blev det middag med fina brudar och sedan en sväng till Söder. Mycket trevligt!

Idag tjänade man en timme med tanke på vintertiden vilket satt fint på mitt sömnkonto. Jag startade denna dag med banan och jordgubbar och idag blir det träningsplugg dejt med en vän!

Tjing!


Under Armour

Dagen startade med shoppingmorgon på H&M och nu har jag precis besökt Under Armours utförsäljning och införskaffat lite träningskläder. Mycket härlig fredag. Om du vill dit finns utförsäljningen på Tvålpalatset/Sankt Paulsgatan 29 vid Mariatorget. Nu är jag snart hemma (!) och ska antasta tvättstugan en stund. Om jag hinner innan jag slår ner rumpan på bion och spanar Paranormal Activity 4. Bra start på helgen!

Tjing!


Första snön

Jösses. Inte trodde jag att snön skulle komma så här helt plötsligt i oktober. Men så har jag inte följt väderrapporten heller. Men man brukar ju liksom varnas redan innan sommaren.. Men det är väl trevligt. Då kankske man kan snöra på sig längdskidorna ganska snart? Bara jag slipper slask och isbana så är jag nöjd.
 
Utanför dörren just nu
 
Annars har jag inte varit på hockeyn idag. Men så slapp jag se förlusten mot Troja också. Usch alltså. Godnatt.
 
 
 

Paj

Hej på er!

 

Torsdag idag vilket innebär att jag redan är färdig med veckans klasser. En cykel och en Body pump i måndags, en TdF-cykel i tisdags och så onsdagspumpen igår. Fina firren alltså. Igår tänkte jag att jag minsann skulle laga mat. Sagt och gjort. Iväg till affären för att handla, konka hem tunga varor och så ställa sig vid spisen. Men innan var jag bara tvungen att landa en minut i soffan.

 

Sedan blev det paj. Och jag är ju lite svag för pajbottnen så middagvalet var ju givet. Och så här gjorde jag (typ).

 

Pajdeg

3 dl vetemjöl

125 gram smör eller margarin

2-3 msk vatten

 

Innehåll

Köttfärs, ca 400 gram

En lök

En burk champinjoner, eller två handfulla färska

Bladspenat, lagom mycket

Kryddor, jag tog salt, peppar, chilipeppar och paprikapulver

Äggstanning, tre ägg och tre skvättar mjölk..typ

En tomat

Fetaost att smula över, ca 100 gram

 

Jag degade ihop ingredienserna till pajdegen, tryckte ut den i en pajform och gräddade den på 225° i ca 10 minuter.

 

Samtidigt stekte jag lök, köttfärs, champisar, bladspenat och hällde på kryddor jag tyckte passade till. När pajskalet var färdigt la jag i köttfärsmassan, hällde över äggstanningen, skar en tomat och la överst och avslutade med smulad fetaost. In i ugnen på 175-200° i ca 35 minuter.

 

Färdig att landa i skalet

 

Färdig att gräddas i ugnen

 

Och ja, pajbotten kommer alltid vara pajbotten. Om den inte var så näringsfattig skulle jag grädda en sats pajdeg och äta till middag. Men nu fick jag ju det och en näringsrik måltid. Inte fy skam.

 

 

 


Nytränad och hur helig som helst

Alltid lite piggare och mycket gladare efter en klass. Idag var det lunchpumpen i Kista som levererade teknik som aldrig förr. Att dessutom dansa ut från salen till Gangnam style satte liksom pricken över i. Nu blir det dusch, lurre och sedan jobb innan date med en vän.

Tjo!

 

Endorfiner till tusen

 


Man tror inte det är sant

Sverige hämtar in ett 4-0-underläge till 4-4!! Mot Tyskland på bortaplan. Detta är lite av en bragd, jisses så glad man blir. Vi satte på TV:n precis i rättan tid och missade den där första halvleken ingen vill prata om. Så man kan säga att det är tack vare oss vi vann. Men äh, ni behöver inte tacka.. Hehe. Nu kan man sova gott. Heja Sverige!

Inte den bästa bild som skapats. Den är mest symbolisk..

 

 


Måndag

Jag skulle kunna upprepa senaste inlägget. Helgen har spenderats på landet med svampplockning, släktbesök, mat och sömn. Mycket skönt. Och denna dag har haft mycket svett inblandat. På lunchen med en fullsmockad rolig cykelklass och just precis med en svettig Body pump. Skönt mör i kroppen ska jag rulla hemåt för mat, dusch och mys med kisse och karl. Härliga måndag!!


Måndagssvett

Hela helgen har jag spenderat på landet. Jag har sovit, plockat svamp, pluggat och annat som tydligen klassas som pensionärsgöra i mina kollegors öron. Igår tog jag en löptur på fem kilometer i långsamt tempo. Skönt som tusan även om pulsen säkert snuddade 250 några gånger (ja, nära maxpuls i alla fall..).

Idag har jag kickstartat denna vecka med en fullsmockad lunchcykel som var så underbart härlig med deltagare som gav allt och lite till. Och nu är jag på väg hem från min måndagspump med en något rödare nyans i fejset än jag normalt har. Åh, Jag kan ha valt världens roligaste jobb!!


Fredag

Vilken härlig torsdag jag fick ihop igår! Efter jobbet hade jag en dejt med min mor. En sko- och pizzadejt. Först gick vi och spanade höst/vinterskor och jag fick med mig tre par. Efter att ha ägnat en stund bland skorna var våra magar hungriga så vi slog ner våra rumpor på Pizza Hut. Och åt en god pizza med soltorkade tomater, ruccola och beasås och en massa annan pizzajox.

Sedan drog jag mig hemåt. Kom hem. Öppnade postfacket. Hade fått ett brev. Öppnade det. Oh, lite svettigt.. Yes! JAG HAR KLARAT TENTAN jag skrev i söndags. Steg ett på PT-utbildningen avklarad alltså. Härliga torsdag.

Sedan var det minst lika härligt att komma hem till min fina man.

Kram på er!!


Torsdag..redan

Ojoj, tiden flyger iväg. Men det bästa med det är att jag är frisk (bortsett från diverse nysningar dagligen) och kör mina klasser igen. Wohoo! I måndags var det lunchcykel och Body pump för hela slanten. Det var inte så tungt som jag hade trott efter tre veckors bortavaro..förrän dagen efter. Gött mos, helt klart! I tisdags var det Tour de France-cykel, en slät etapp som kändes bra. Och efter den bröt pumpens träningsvärk ut. Igår var det dax att mosa kroppen på min onsdagspump. Den var något tyngre än i måndags, men jisses så kul det var. Emma är tillbaka!

I helgen var jag på möte på Sats också och var förbi och spanade in det nya centret i Kista, det kommer bli GRYMT!

Nu är det torsdag, och inte vilken torsdag som helst. Det är ju kanelbullens dag! Nu ska jag köpa bullar till hela kontoret (jaa, de som jobbar på kontoret..). Glöm inte att göra det du också!

Happy day!


RSS 2.0