Borås

Jag är i Borås och har skådat en snuvad förlust mot Elfsborg och insett att det blir Elitserien i hockey nästa säsong. Men men..

Annars sitter jag på Harrys i Borås och inväntar baby back ribs. Nu är det dax för käk! Ha en trevlig kväll. Imorgon blir det bilfärd mot huvudstaden igen. Kram!


Fredagsbröst och ajaj

Idag blev det en omgång styrka för bröst och triceps, med mest fokus på bröst. Uppvärmning 2 kilometer på löpbandet och sedan härlig styrka..ända till sista övningen - tricepspress bakom huvud med hantel. När vänster sida skulle få lida blev det så, bokstavligt talat. Jag vred till på något konstigt sätt (det var ju tungt!) och fick en sträckning/klämd muskel eller något. Och nu gör det ont, ont! Hallå, naprapat någon?!

Jaja, solen sken när jag kom ut från gymmet och det är fredag! Nu ska jag iväg och fira en kompis. Kram!



Majsmål

Veckans femtioelfte majsburk intas idag som kvällsmål. Majs kan vara något av det godaste jag vet, näst efter pussar och choklad. Snart kan jag ordna bowlingspel med mina konserver..

Hur som helst. Nu är jag hemkommen från Hovet med en Djurgårdsvinst i bakfickan. Det var inte en dag för sent! Då kanske man skulle ta och knoppa då och ladda för en liten road trip till Borås i helgen! Ha en härlig kväll!


Jag älskar träning!

Jävla skit! Här har jag författat ett långt, mycket bra och fint (?) inlägg och så trilskas det med mig. Fasiken vad irriterad jag blir!! Okej. Gör om, gör rätt.



Det jag skulle säga var..

Löpningen idag gick finfint! Jag trallade ner till gymmet och ställde mig på löpbandet för två kilometers uppvämning. Dessa kilometrar var dock allt annat än fina. De var jobbiga, sega och tråkiga. Dessutom fick jag ont i mina "benhinnor" (eller ja, framsidan av vaden..även kallat smalben kanske..haha) igen. Då funderade jag seriöst på hur mina ben skulle palla löpskolning och ännu mer löpning efter det. Men jag trallade ner till aerobicsalen och körde mina vändor. Upplägget var detsamma som sist, men nu tog jag även med "tripping" där jag sprang med småsmåsmå steg.

Efter detta trallade jag (igen hehe) ner på löpbandet och brände av sex kilometer. Det skulle varit fartlek, men blev mer fem-kilometers-löpning-i-samma-tempo-och-sedan-en-snabbare-sista-kilometer-löpning. Men jag är grymt nöjd. "Benhinnorna" spökade inte alls och det var som att benen vaknade till och fick lite mer tempo i sig efter löpskolningsövningarna. Fint det! Sedan blev det en kilometers nedvarvning, stretch, dusch och lunch. 


Dagens träning - frågor på det?

Nu ska jag tokjobba fram till hockeyn ikväll. Måtte måtte fina Djurgården ta tre HELA poäng idag!



Sjukt god kyckling

Igår när jag kom hem efter att ha lämnat in min lilla tasiga Garmin var jag hungrig. Ovanligt hehe.. Så jag improviserade fram en sjukt god kycklingmiddag som dessutom var väldans smidig att få till. Men lite majs till (okej, en hel burk) och lite frukt till efterrätt kände jag mig tokmätt. Dock gick det ju ner några nötter efter det..


Serverades med en bulgurblandning med aprikoser, gojibär och pumpakärnor..


Ingredienser
3 kycklingfiléer
Salt och peppar
1 burk champinjoner
2-3 dl Creme fraiche
1-2 msk dijonsenap

Gör så här:
1. Skär kycklingfiléerna i lagom stora bitar och stek dem i olja i en stekpanna. Salta och peppra.
2. Häll på champinjornerna och stek lite till.
3. Blanda i Creme fraiche och djonsenap och koka ihop.
4. Koka ris/bulgur/couscous/whatever till och servera med en sallad eller två. Klart!

Om en stund ska jag gå ner till gymmet och köra lite löpskolning och fartlek, helt enligt mitt träningsschema inför Marathon. Ooh, jag ryser av tanken. Fyrtiotvå komma två kilometer är långt, men med lite vilja ska jag nå dit!

Trevlig dag!



Body pump

Nu har jag kört gärnet med grymma body pumpare i nya byxor från Nike! Långa Nike running tights som känns som ett lite löst andra skinn utan att man på något sätt känner sig naken. Bästa kombon!

Jaha, dax att entra duschen och sedan äta. Jag är hungrig!


Onsdag

Godmorgon!

Gårdagens löpning gick bra. Jag gick ner till gymmet och körde åtta kilometer på löpbandet. Efter nio minuter smärtade mina benhinnor mer än lovligt och jag vet att det brukar vara värst ungefär 17 till 22 minuter in i löpningen. Mycket riktigt. Fram till 23 minuter fick jag pinas och jobba med viljan. Sedan blev det bättre, för att få en liten dipp en stund senare. Efter det hade jag ingen smärta what so ever, men den sista kilometern var istället en pina. Jobbig som tusan. Efter det tog jag en kilometers nedvarvning och så en lång stretch och lite löparknärehab på det. Sedan mådde jag toppenbra och lunchen smakade grymt!

Idag laddar vi för body pump på lunchen och jobb fram till dess. Kanske är jordgubbar bästa uppladdningen? Dessa anlände i fruktkorgen i morse. Härligt!





Kvalserieångest

Godkväll!

Jag orkar inte författa något alldeles för vettigt ikväll. Jag är lite trött och kvalseriespelet vill inte alls gå vår väg. Det ser inte allt för ljust ut för spel i Elitserien nästa säsong. Men skam den som ger sig!!

Imorgon ska jag betätta om dagens löpning och kanske visa några av alla träningskläder jag lyckats plocka ihop på senaste. Och jag vågar färg mer än någonsin. Älska neon!


Lisa Miskowsky - Why start a fire

Men nu ska jag gå och bota min trötthet med lite sömn. Imorgon är det ju onsdag vilket innebär onsdagspump. Härligt! Natti!

Tisdag

Jag har sovit kasst i natt och några nätter innan det. Och det känns. Och syns. Fy 17! Men lite träning råder bot på det mesta. Framförallt lite svettig löpning. Idag ska jag gå och fixa min Garmin också. Och jag hoppas jag kan få en ny pronto så jag slipper vänta på att den ska lämnas in och lagas. Men vi får väl se! Det är först när man är utan den som man inser vilken nedrans löparkompis den faktiskt var. Men snart är det vi i spåret igen.



Kram och happy day!

Veckans träning vecka tolv

Goddagens!

Efter helgens alla bravader och min ickesömn känner jag mig lite trött och lite måndagsseg. Men tur att solen skiner och att jag ska få inhämta lite träningsendorfiner under dagen. Förra veckans träning blev denna.

Måndag:
Instruera Body pump
Tisdag: Löpning sammanlagt 6 kilometer samt löpskolning
Onsdag: Instruera Body pump. Gymma bröst och triceps
Torsdag: Löpning 14,68 kilometer
Fredag: Gymma rygg och biceps
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Jag hade gärna fått till ett till löppass under helgen, men utan sömn bryter min huvudvärk lätt ut så jag gav vika och vilade istället. Men jag har fått till mina två gympass jag haft som mål så det känns bra i både kropp och knopp. Det var det jag hade att förtälja just nu.

Ha en bra dag!



Söndag

Så var det söndag. Idag har jag shoppat en massa härliga träningskläder, fått till en prommis med mamma och nu ska jag hem till en vän och äta födelsedagsvåfflor. Sedan blir det filmkväll i vanlig ordning!


Lördagsmatch

Vädret ute är underbart! Jag hade tänkt få till lite löpning idag, men efter på tok för lite sömn blev det inte så. Nu är det dax att ladda för kvalserien där Djurgården tar emot Timrå. Kom igen nu!!

Trevlig lördag på er!


Hjärtklappning och gym

Efter alldeles för många koppar kaffe hoppade jag in på gymmet med skakiga ben och lite lätt hjärtklappning. Jag körde ett rygg- och bicepspass som var lite tyngre än vanligt. Och då var det inte vikterna jag ökat, utan min kropp som var lite trött. Men jag är ändå grymt nöjd!

Det blev ryggdrag, roddrag, enarmsrodd med hantel, låg rodd i maskin och ryggresningar för ryggen och bicepscurls med fria vikter samt i multimaskin för biceps.

Nu ska jag ut och äta och bowla med min man. Trevlig kväll!



Morgonshopping

Med frukost och kaffe i magen och lite shopping kan denna dag inte gå fel. Dessutom är vädret top notch och det är fredag. Bästa! Helgen är dessutom fullsmockad med härligheter och socialt häng så den lär vara över på ett kick.


Love it! Nu ska jag bara hem och prova också..

Tillbaka till jobbet. Tjing!



Fredag

Fredag! Jag har ont i hela kroppen från gårdagens löpning och i triceps från i förrgår. Men det är bara skönt. Nu ska jag dra in till stan för frukost och kanske lite shopping och sedan blir det jobb dagen lång. Jag ska försöka få till ett rygg- och bicepspass på gymmet också.

Och så lite härlig morgonmusik på det.


Chris Brown feat. Benny Benassi - Beautiful people


Löpning 15 km

Sådär. Nu ska jag förtälja om dagens löppass. 15 kilometer var målet, men redan efter sisådär en kilometer kände jag hur jobbigt det var. Stela ben och en andning som inte alls var i fas. Sedan gick det lite upp och ner. Ena stunden var det apjobbigt och andra stunden flöt det väl på. Men sista varvet (körde en femkilometerssträcka tre varv) var en pina. Min högra vad kändes lite för hård och stel än vad som är bekvämt och jag hade trötthets- och stelhetskänslor i hela kroppen! Sista varvet, och framförallt de sista kanske 200 metrarna gick på ren vilja. Och fort gick det inte. Men jag tog mig runt och målet blev uppnått. Men halsen är med och spökar på ett hörn fortfarande. Men jag är på G upp igen.


Innan jag drog iväg..ovetandes om mina tunga ben

Sedan kom jag hem och cyklade iväg och handlade massa gott! Sedan for jag hem och lagade thaikyckling med wokgrönsaker i kokosmjölk. Och så jasminris. Yummy! Och sedan kollade jag hockeyn och det var ju mindre roligt. Förlust i straffläggningen mot Örebro. Aaaaaahhh! Vinst på lördag, tack!

Nu blir det sängen, kram kram!



Megadag

Idag har jag fått gjort det jag skulle och samtidigt hängt i tvättstugan och minimerat min megahög med smutstvätt. Dessutom käkade jag en megalunch som jag fortfarande är mätt på. Megamassa tonfisk, ägg, kikärtor och majs. Och så knäckebröd med ost och smör. Och så apelsin på det. Jisses alltså. Mätt som attan.


Numer ett minne blott. Eller numer ren tvätt i alla fall


Nu är jag precis hemkommen från en löptur. Långpass som var jobbigare än jobbigast! Men mer om det alldeles strax (typ). För nu ska jag och mina möra ben ta cykeln till affären och handla en massa mat som min kropp kan tänkas behöva.

Hörs!



Torsdag

Trots en halvdålig start med värsta mardrömmen om min lilla Ejla känner jag något halvt lyckorus i kroppen. Jag har precis ätit min frukost och sitter och funderar på om jag ska köra lunchlöpning eller middagslöpning. Träningsvärken från igår är inte nådig och jag känner mig aningen sliten i kroppen. Men det brukar jag i och för sig alltid göra på morgonen. Men nu blir det jobb så får vi se vad jag gör med denna dag. Att det är bra väder är något som är säkert! Och det är underbart!



Happy day, people!



Bröst och triceps

Det blev gymmet efter jobbet och jag fick till ett riktigt bra pass. Dock var det lite för mycket folk där, men då fick jag göra småändringar för att slippa vänta. Fyra bröstövningar och fyra tricepsövningar blev resultatet. Hantelpress, bänkpress, bröstpress i maskin och "pectoral machine" blev det för bröstet och dips, tricepspress (med en arm i taget och med båda samtidigt) samt press med stång i multimaskin blev det för lilla triceps.

Nu är jag på väg hem och har precis fått i mig lite snabb energi i form av banan. När jag kommer hem blir det middag!


Sen ankomst

Ojojoj. Jag satt på ett möte idag som skulle slutat en timme innan min Body pump-klass börjar. Fyra minuter innan klassen ska starta - jag upprepar - FYRA MINUTER INNAN (!) ramlar jag ut från konferensrummet och får panik. Herrejösses. Jag kutar ner till Sats, ber om hjälp att plocka fram lite vikter så jag kan få igång klassen och springer och byter om. Cirkus fem över kör vi så det ryker. Men hela timmen kändes konstig på grund av min lilla sena ankomst. Jag ogillar verkligen att vara sen. Det känns oansvarigt. Jag vill hinna byta om, plocka fram vikter och förbereda mig i lugn och ro. Men efter min sena pers var deltagarna som vanligt grymma och salen var fullsmockad med endorfiner!

Och nu, med mat i magen och lite distans till mitt lilla snedsteg, känns det rätt bra trots allt. Jag hoppas inte deltagarna blev allt för griniga på mig. Men det tror jag inte.

Nu ska jag superjobba ett tag till, sedan får vi se om jag entrar gymmet eller om jag tar en sväg förbi Gina Tricot och spanar in deras tränings- och beautylinje. Eller om jag drar direkt hem.

Kram!



Löpning och löpskolning

Idag på gymmet körde jag tre kilometers uppvärmning på löpbandet följt av löpskolning. Jag ockuperade aerobicsalen och körde fram och tillbaka, fram och tillbaka. Back-kicks: Jogging på tå med kickar i rumpan, hög skipping/höga knän, springa baklänges samt indianhopp. Jag körde en salslängd löpskolning, sedan jogging tillbaka. Varje övning gjordes tre gånger innan jag bytte till nästa och detta körde jag två varv. Alltså 12 vändor löpskolning x 2. Det tog cirka tio minuter så nästa gång kan jag med fördel köra ett varv till. Eller kanske lägga till utfallsgång eller kanske lite tå- och hälgång?

Sedan hoppade jag upp på bandet igen och brände av tre kilometers intervaller i massa olika tempon. Sist blev det en kilometers gång och nedvarvning följt av stretch och lite rehab för mitt löparknä.

Summa summarum: Sex kilometers löpning, löpskolning i cirka tio minuter och en kilometers nedvarvning och stretch. Jag är nöjd och kroppen kändes härligt mör efteråt även om jag kan pressa mig liiite till i intervallöpningen framöver.


Detta gav jag mig på till mellis, men hittade bara typ tre pumpakärnor och två gojibär i..



Tisdag 20 mars 2012

Godmorgon!

Det blev ett härligt avslut på gårdagen. Först en superkul Body pump följt av Djurgårdsvinst mot Leksand. Nu är vi med i matchen igen. Denna dag börjar med lätt snöväder men jag är galet laddad för träning. Jag vill köra hårt och jag vill svettas massor! Idag blir det löpning. Jag tänkte köra utomhus, eftersom jag ska köra löpskolning och backlöpning. Men med tanke på vädret tar jag mig en sväng på löpbandet istället och anpassar löpningen för inomhusbruk. Hur mitt upplägg ser ut får vi se.

Nu ska jag jobba och superladda inför träningen! Hej bästa formen!



Veckans träning vecka elva

Godmorgon måndag!

Jag hade inte haft något emot att sova en stund till när klockan ringde i morse. Men det var bara att pallra sig upp och dra till jobbet. Men jisses, nu snöar det. Jag som trodde stenhårt på över tiograderssträcket och sol. Men det ska komma till helgen tydligen.. Hur som helst. Här kommer förra veckans träning.

Måndag:
Instruera Body Pump
Tisdag: Löpning 5 km
Onsdag: Instruera Body Pump
Torsdag: Gymma bröst och triceps och lite intervallspring
Fredag: Gymma rygg och bicpes
Lördag: Löpning ca 6 km och lite mage
Söndag: VILA

Fortfarande med hosta och lite snuva har jag inte vågat mig på, eller orkat, något långpass. Men jag har fått till två gympass och kört lite coreövningar. Så jag är väl nöjd med tanke på förutsättningarna. Idag hoppas vi att min röst håller under hela min Body pump och imorgon ska jag ge mig på löpning igen. Detta ska bli en grym träningsvecka!

Tjo!



Tröttsöndag

Hej hopp!

Gårdagen blev grym. Men det kan knappt bli annat med en massa härliga och snygga brudar. Vi käkade egengjord pizza, drinkade mojitos och pratade om allt mellan himmel och jord. Sjukt trevligt. Sedan dansade vi utav bara tusan innan det blev hemgång till bästa grannarna och en tripp till Donken. Idag är jag trött och sugen på glass.


Jag älskar att prova brillor. Det är skönt att få se lite bright ut ibland!


Spex tackar man ju inte nej till..hehe


Har man inget att göra får man skaffa sig något att göra. Enkelt.



Dagens middag och den fjärde (?) sushin för veckan.


Nu blir det filmkväll. Kanske med glass då. Imorgon är det måndag igen så man får väl ladda om för en ny vecka. Och jag ska göra den till en grym sådan! Mycket härlig träning och så hoppas vi på kvalserievinster för Djurgården.

Happy Sunday!



Ut, ut, uuut

Nu har jag haft flera timmar på mig att duscha, sminka mig och piffa. Jag har fixat naglarna röda också. Det passar finfint till min i övrigt svarta/silvriga utstyrsel. Nu är jag taggad!



Och så lite partymusik från Melodifestivalen. Låten är grym och jag kan absolut tänka mig att svänga mina lurviga till den både en och tre gånger.


David Lindgren - Shout it out



Lördagslöpning

Jag sov ända till strax efter halv elva idag. Helt otroligt skönt! Det har jag inte gjort på länge. Trots detta kändes hela kroppen galet trött när jag vaknade. Men lite mackor och skidor på televisionen gjorde susen. Jag stod i valet och kvalet om jag skulle köra en löpning idag eller inte. Men jag tog mig en liten tripp på omkring sex kilometer. Eftersom min Garmin har gett upp just nu använde jag mig av Run keeper i luren idag. Men tror ni den följde min runda? Svar nej. I alla fall. Efter min runda gick jag hem och körde några magövningar från mitt corepass. Sneda och raka crunches, plankan, rumplyft och lite benspark.


En blåsig tur, men skönt att komma ut en stund.

Min lilla sjukvecka förra veckan har verkligen tagit all min forna form. Visserligen känner jag mig fortfarande lite rosslig i halsen. Men ändå. Nästa vecka ska jag verkligen försöka få till ett långpass och hitta tillbaka till den rätta formen. Nu ska jag äta och hoppa in i duschen. Dock inte samtidigt. Och sedan ska jag dunka musik utav bara tusan. Sedan blir det kompishäng och utgång. Bästa! 

Trevlig kväll!!



Rygg och biceps

Dagens lunch blev en stor sushi. Jag kommer snart se ut som en sushi myself.. Utöver det har jag tryckt kanelbullar och cupcakes idag. Så jag hade en del energi att förbruka när jag drog till gymmet.


Gott, men inte den bästa magen smakat på.

Nu är jag hemkommen från gymmet. Det blev rygg med ryggdrag, låg rodd, roddrag och ryggresningar och biceps curls i multimaskin och med stång. På gymmet såg jag en lite (mycket?) äldre man som tydligen brukar hänga där. Är det inte underbart? Jag blir glad i själen av sådant. Nu sitter jag med cashewnötter och ska strax hoppa in i duschen. Sedan blir det filmkväll med godis i högsta hugg. Men snart är det nog dax för sockersanering. Min kropp blir trött av att bryta ner alla sockermolekyler.


Gott!

Imorgon har jag en helt ledig dag. Okej, jag har en miljoner saker jag skulle kunna (okej, kanske borde) göra. Men ändå, inga riktiga planer förutom träning och en utgång med vännerna. Aahh så nice!



Förlåt mig

Alltså jisses! Träningsvärken är underbar! Framförallt känns det i bröstet och jag älskar't! Idag ska jag köra rygg och biceps och se om jag kan klämma in lite mage/core också. Jag tror för övrig att jag ska komponera ett nytt coreprogram. Det jag har nu har hängt med ett tag och jag ska finurla på ett nytt med lite funktionella inslag.

Jag har suttit och spanat igenom de delfinaler jag inte hunnit se av Melodifestivalen och har fastnat för denna låten. Inte alls en Emma-låt egentligen, men jag gillar den verkligen! Den har något härligt sound som liksom får ett flow. Ja, svårt att förklara. Men hur som helst. För övrigt var det ju grymt att Loreen och Euphoria vann Melodifestivalen i lördags. Så rätt! Nu hoppas vi på storslam i Azerbajan.



Mattias Andréasson - Förlåt mig

Annars nämner jag inget mer om förlusten mot Rögle igår. Vad är det som händer?! Katastrof. Nya tag på bortais imorgon om vi ska hålla kvar greppet om Elitserien till nästa säsong.. Heja!



Bröst och lite spring

Egentligen skulle jag kört löpning idag, men jag känner mig inte helt hundra så jag körde lite uppvärmningsspring, två kilometer på löpband och sedan gymmade jag tre bröstövningar och en tricepsövning. Jag avslutade med lite intervallspring i två kilometer och stretch. Efter det kände jag mig nöjd. Jag kan ju inte riktigt kalla det för löpning så därför säger vi spring istället.

Nu ska jag iväg på hockey. Ooh, kvalserien ger mig små rysningar. Men det ska nog gå fint det här!


Utbildning

Dagens lunchpass med Body pump gick grymt trots att min röst ville ge vika även idag. Men deltagarna var duktiga och jag var endorfinfylld till tusen efteråt. Det är bra det där!

Nu är jag på väg hem till päronen för blomvattning efter att ha varit på utbildning, träning och graviditet. Det var kunskap jag kände jag saknade så nu har jag lite mer kött på benen.

Annars känns min röst lite sliten så jag ber till alla gudar, högre makter och allt sånt där att jag inte får halsont igen! Jag vill ju springa långpass!



Lätt löpning och galenskaper

Först ska jag börja med att tala om jag är arg och lite frustrerad. Min älskade, fantastiska, underbara, fina, lilla Garmin ville inte samarbeta med mig innan dagens löprunda. Jag tror det är något kajko med en av knapparna så jag fick helt enkelt springa utan. Det kändes nästan som att springa utan skor, eller att äta utan bestick, eller sova utan huvudkudde, eller...ja, ni hajjar! Men en runda blev det, om än en liten sådan. Fem kilometer skrapade jag ihop i blåsten. Jag hade tankar om en mil först, men jag insåg att min hals och forna förkylning inte riktigt var med på noterna så jag plockade bort tankarna och halverade rundan. Jag vill inte bli sjuk igen.

Och så villa jag visa premiäranvändandet av mina nya Casall-byxor. Långa och helt ok. Men varför gör man sömmar över rumpan så det känns som att byxorna halkat ner eller att trosorna knölat sig till tusen? Gillar icke.


En påminnelse om en liten spegelsanering kanske?


Nu ska jag jobba på lite till innan det är dax för dusch, middag och styrelsemöte. Och by the way, tandläkarbesöket gick ju finemang och det var ju himla trevligt. Och by the way igen. Jag nämnde ju att jag var galen i helgen. Och det kan man minst sagt säga. Jag är nu anmäld till Vasaloppet (okej då, Öppet spår, men same same) 2013! Det kallar jag galenskaper. Så nu hoppas jag på snö i höst och vinter och att den ligger kvar ungefär till den 26 februari nästa år. Deal? Haha..

Ha det!



Tisdag

Godmorgon!

Min klass igår gick fint rent träningsmässigt för mig. Men, jag lyckades tappa rösten ibland och jag blir så irriterad. Man vill skrika, heja, puscha och peppa i oändlighet och så sviker rösten. Man vill ju inte visa sig svag där framme så att säga. Men det gick och idag har jag nog lite härlig träningsvärk både här och där. Idag ska jag ut och köra löpning. Jag vet att jag varit sjuk så man får väl hejda sig och ta det lite lugnt, men ut ska jag och jag längtar. Men innan dess ska jag hinna med jobb och en sväng till tandläkaren. Och så ska jag berätta hur galen jag var i helgen..

Hoppas vädret bli lika underbart som det var igår. Här är två pics från min lilla lunchprommis igår för att rensa hjärnan en smula. Tusan vad bra man mår när solen visar sig och man får röra på sig!







Måndag

Mitt lilla lördagsdepp övergick i friskare tag och en übertrevlig inflyttningsfest. Tänk vad en dusch, smink och en massa härliga människor kan göra! Igår gjorde jag mest ingenting känns det som, men sådana dagar ska man ju också ha.

Och så över till årets mest spännande träningsvecka. Eller kanske inte. Det hann ju inte hända så mycket på veckans enda friska dag. Fast jag fick ju ihop två pass och det är ju inte fy skam.

Måndag: Sats Cycling 45 min. Instruera Body Pump
Tisdag: Sjuklingvila
Onsdag: Sjuklingsvila
Torsdag: Sjuklingsvila
Fredag: Sjuklingsvila
Lördag: Sjuklingsvila
Söndag: Sjuklingsvila

Jag fick tyvärr vicka bort min onsdagspump. Jag hade inte alls kunna köra den som jag mådde. Men idag är det på det igen. Det är dax för min måndagspump och jag får väl ta det halvförsiktigt i början även om jag vet att jag förmodligen kommer köra på med mina vanliga vikter. Men tanken räknas väl också? Eller? Imorgon blir det åter till löpningen så vi hoppas på lika finfint väder som det är idag. Saknaden har varit stor under mina elva (!) dagar utan. Och nu känner jag för en liten prommis. Hejdå!



Lördag

Min sjuka onsdag följdes av en ännu sjukare torsdag, en något friskare fredag och nu är det äntligen helg och jag ligger och plöjer Sex and the city-boxen!

Jag har inte så mycket energi och vet inte hur jag ska få dagen att gå. Med lock för öronen blir all världens ljud så mycket konstigare och jag går i min egna lilla osociala bubbla. Men vi får se. Jag ligger här och kurerar mig och mår nog tipptopp om en stund. Om man ändå kunde energiboosta med lite träning..


Sjuk onsdag

Läget är inte mycket bättre idag. Jag sitter och jobbar, men det känns lite tyngre än vanligt. Kroppen värker och huvudet smådunkar. Dessutom har min näsa täppnat igen också. Snart får det bli en paus så jag kan pallra mig ner till Apoteket och inhandla mer alvedon. Men startsträckan för att ta sig ut genom dörren är lång. Någon Body pump blev det inte heller idag av förklarliga själ. Usch, vad detta är trist!

Äh, nu ska jag ägna all min energi till att bli återställd. Ha en bra onsdag!



Vårtecken

Jag måste bara klaga lite. Jag ligger nerbäddad, är öm i hela kroppen och hostar som en gnu. Huvudet bankar och jag känner mig kort och gott sjuk! Jag hade längtat efter löpning idag och att få köra min grymt härliga Body Pump imorgon. Men nu ser det inte roligare ut än att jag får bli hemma istället.

Det positiva med det hela är att jag hann undan det jag skulle på jobbet idag och att jag är sugen på choklad. Det måste ju innebära att man nästan är frisk..eller? Eller så får jag helt enkelt leva med att jag ALLTID är sugen på choklad. Hehe. Men det kunde vara värre. Och så såg jag ett säkert vårtecken idag. Så härligt!


Veckans träning vecka nio

Igår när jag var på väg hem började jag känna små kittlingar i halsen. Det blev värre framåt kvällen och sedan var hostan ett faktum. Nu har jag ont i bröstet och hostar på som tusan. Visst, att vara sjuk kommer aldrig lägligt. Men jag är ju tokladdad för löpning idag! Men någon sådan blir det inte så länge halsen krånglar. Men om den nu skulle kännas bättre framåt eftermiddagen, då är det jag som kör löpning. I så fall en lugnt sådan, men ändå!

I brist på annat kul får ni här förra veckans träning. Det blev vilodagar hela helgen och det är nog bra för kroppen. I vanliga fall. Men för min kropp verkar det ju blivit en chock eftersom den svarar med att bli sjuk?! Vad tusan..

Måndag: Instruera Body Pump
Tisdag: Löpbandslöpning 4 km och mage
Onsdag: Instruera Body Pump. Och så bowlingen förstås.
Torsdag: Löpning 17,65 km
Fredag: VILA
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Ikväll är det sista hockeymatchen för säsongen (hoppas vi) när Djurgården drar iväg och möter HV71. Annars blir det rätt lugnt. Kanske färga ögonbrynen, laga någon god mat och hinna med sådant man ibland prioriterar bort.

Ha en härlig frisk tisdag kära ni!



Måndag 5 mars 2012

Efter en helt träningsfri helg körde jag idag en spinning på lunchen. Jag har inte kört någon cykelklass sedan jag (tillfälligt) slutade instruera cykelklasser efter höstschemats slut i december. Och jag saknar det som attan!

Nu befinner jag mig på Sats Sumpan för att instruera en Body pump. Idag kör vi hela nya releasen! Det ska bli grymt kul och jag är riktigt taggad!! Jag har precis lyssnat och gått igenom koreografin.

Ha en fin kväll så länge!


Change of plans

Jag har suttit och jobbat tills nu så nu är det dax att dra hem. Jag hann inte med gymmet idag tyvärr, men fick jobba undan en hel drös med saker på jobbet istället. Nästan lika skön känsla som den efter ett grymt träningspass.

Mina två portioner marängsviss, min stora kycklingpastalunch och mitt kaffe får bli min kolhydratsladdning inför min eventuella löpning imorgon. Det är frågan om jag hinner innan jag ska iväg på galenskap som uppladdning inför morgondagens hockeymöte där kära Djurgården tar emot Modo. Vi får la se.


Fredag!

Underbara dag med hela helgen framför sig. Jag har små känningar i mina vader från gårdagens löprunda vilket är sjukt skönt! Idag blir det till att gymma en sväng efter jobbet. Jag ska kötta bröst och triceps och ta i som attan! Jag är laddad till tusen för en runda på gymmet! Jag är laddad till tusen i största allmänhet faktiskt. Grymt!

Men nu är det full rulle fram till fredagsfika, lunch och så vidare.

Ha en fantastisk dag!



Förra veckans träning (vecka åtta)

Men hej och hå. Har jag missat att redovisa förra veckans träning? Det var ju nedrans dumt. Så därför kommer den här. Enjoy, people!

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpbandslöpning 4 + 1 km med lite mage däremellan
Onsdag: Instruera Body Pump
Torsdag: Löpning 15 km
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

För en vecka som innehöll vitt skilda känslostormar i form av två födelsedagar och en begravning, en kryssning och helgjobb var det ändå okej. Men gymmandet stoltserar med sin frånvaro.



Skön löpning

Jag drog hem tidigt från jobbet för att kunna få till en löprunda innan det blev mörkt. Hem, byta om och jogga iväg med tunga ben och en behinna på höger sida som ville protestera lite. Men bara lite. Sedan kom jag igång och det kändes bra. Inget tempo att skryta med, men en skön löprunda där jag inte hade några krämpor att tala om. Efter cirkus åtta kilometer kom pappa åkandes förbi och vi försökte väl få till någon slags löpdate mellan mina andetag och mina va? Vad säger du? En gång till? eftersom min musik i lurarna liksom stal min hörsel. Men jag fortsatte springa och sedan sprang jag förbi päronen och bekräftade löpdaten. Så de sista kilometrarna fick jag sällskap och någon som drog upp tempot lite. Det gillas! Summa kardemumma blev det ungefär 17 och en halv (17,65 för att vara exakt) kilometers löpning och det är faktiskt distansrekord för mig. Jag tänkte spränga tvåmilsgränsen idag, men jag sparar det till en annan dag. Men det finns i benen i alla fall. Helt klart!


Laddad för att hoppa i löppjucksen


Sedan blev det köttfärspaj med några extra ägg och avokado till middag. Och så lite mjölk på det. Nu sitter jag och käkar choklad och kollar på Timrå-Djurgården. Nu får Djurgården allt ta och rycka upp sig. Sista perioden kvar och gärna lite mål i den. Tack!

Trevlig torsdagskväll. Imorgon är det fredag! ♥



1 mars

Sådär, då var vi inne i mars. En vårmånad, visst? Nu ska jag vara effektiv som tusan för att dra hemåt och hinna med en lite längre löprunda innan hockeyn ikväll. Om inte huvudet trilskas mer med mig. Men vi håller tummarna för att så inte är fallet.

För övrigt var jag på kryssning i helgen för att fira min lilla man. Och jag kan ju inte låta bli att gå lös i Taxfreen. Det blev en mascara och så dessa lack nedan. Nästa steg blir att pyssla om mig själv och faktiskt använda dem.


Fint för en fransk manikyr. Och så April-rött som funkar till det mesta!


Premiär för det röda


Nu jobb jobb, innan lunch lunch. kanske sushi? Mmm.. Happy day på er!

RSS 2.0