Måndagslöp

Hej!

Förra veckan bjöd på två träningspass i slutskedet av byggkaoset här hemma. Förra måndagen blev det styrka och i onsdags Strong mama. Annars har jag varit pigg på promenader istället, något som vanligtvis inte är min grej. Men jag har promenerat och visst är det något meditativt med det om man får göra det utan stress.

Denna vecka har vi förhoppningsvis sista dagarna med byggare hemma och endast finlir återstår. Jag tog mig ut på en löprunda på lunchen. Fem kilometer på 28.52. Det kändes verkligen bra de första fyra. Riktigt bra. Sedan blev det tungt sista biten. Men en väldigt skön start på veckan!

(null)
Notera kaoset här hemma..inget är där det ska vara


Intervaller

Idag blev det intervaller. Två av barnen hängde på minisats under tiden. Och mannen och minstingen fixade farsdagspresenter. Alla nöjda och glada, typ. Men tusan vad jobbigt det var. Träningen har blivit lidande under snart fyra veckor med byggnation hemma. Löpbandet (som vi införskaffat, yey!) har varit täckt av papp och jag har mest bott i soffan medan byggarna varit här. Men idag så. Mina tvåhundringar. Grisigt jobbiga och pulsen hade svårt att landa mellan de sista intervallerna. Men fokus var på att genomföra de tio. Och det gjorde jag! Då blev sista kilometern lidande. Men det är ok.

Uppvärmning 1 km (10,3 km/h)
10x200 m (15,1 km/h) med 100 m gåvila (4,7-4.0 km/h)
Löpning 500 + 300 m (10,1 km/h) varvat med gång 100 + 100 m
Totalt 5 km, strax över 32 minuter.

Sjukt skönt efteråt, i vanlig ordning. 


(null)


Hej hallå

Det var inte igår. Kanske skulle man ta upp denna tråd igen? Bloggtråden. Jag saknar att inte ha min träning dokumenterad här. Jag får leva med att sakna lite träningshistorik. Ungefär två och ett halvt år. Ett glapp i historien. För att sammanfatta tiden sedan sist: 1. Först starkt fokus på träning i kombination med mycket jobb. 2. Så mycket jobb och jobbflytt till ’fel’ sida stan att träningen blev lidande. 3. Mycket jobb och graviditet. 4. En älskad dotter född mitt i coronapandemin. 5. Läkning efter graviditet. 6. Upptagande av träning, främst löpning. 7. Här är vi nu. Lyckligare än någonsin. Nöter på med löpningen och försöker ta tag i styrkan eftersom löpningen i kombination med knasiga amningspositioner sliter på kroppen. Nu får vi se vart detta leder. Hej!


(null)


(null)




RSS 2.0