Veckans träning vecka 46

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Instryera Cykel
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Det blev inte mycket mer träning än mina egna klasser denna vecka heller. Lagom till helgen fick jag världens migrän. Puh.
Body pump

I torsdags instruerade jag Body pump som vanligt. Det gick bra och är ju så himla kul när man är mitt i det. Och känslan efteråt är ännu bättre! Och dessutom startskottet på helgen. 

(null)


(null)


(null)Gårdagens cykelklass

Igår instruerade jag en härlig cykelklass med många härliga deltagare. Så härligt, haha! Nu måste jag börja fnula på ett nytt cykelupplägg och inspirationen känns inte på topp och har inte gjort på ett tag. Men på något sätt ska vi väl försöka lösa det. Nu är det snart läggdags. Imorgon ska jag till tandläkaren på förmiddagen och så är det ju fredag!

(null)


(null)


(null)Veckans träning vecka 45

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Instruera Cycling 45
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Jag har inte känt mig helt kry på några veckor. Men i fredags bröt det ut ordentligt. Feber och superförkyld. Segt. Men det var kanske bättre att något bröt ut så man kan bli av med det.
Cycling HIT och lite löpning

Idag sprang jag iväg på en cykelklass efter jobbet. Det är sällan jag hinner gå på klasser, eller snarare prioriterar att gå på andra klasser än mina egna. Men jag ska eventuellt börja köra Cycling HIT till våren så det var lite business i det hela också. Jag tog i som tusan och var lagom stum i benen efter 30 minuters 30-20-10-intervaller. Men jag hoppade ändå upp på löpbandet efteråt. Jag ville så gärna se hur kroppen skulle svara på lite löpning efter att ha varit krasslig i fem-sex veckor nu. Och håll i hatten, det kändes grymt bra. Jag körde tre kilometer men var helt klart sugen på mer. Kul!

(null)


(null)

Helgen

Helgen var toppen och underbar och samtidigt kantad av migrän. Rejäl migrän. Vi började fredagen med middag hos vänner. Sedan bröt den ut lagom tills vi skulle gå hem. Och sedan släppte den aldrig riktigt. Men jag kunde ändå klämma in världens mysigaste lördag med Alicia. Lunch, bio och shopping i Mall of Scandinavia. Så himla mysigt. Resten av helgen låg jag mest i sängen och längtade bort från bultande huvud och illamående. Men idag vaknade jag och mådde mycket bättre!

(null)
Min älskade tjej

Veckans träning vecka 44

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Instruera Cycling 45
Torsdag: Instruera Body pump
Fredag: Vila
Lördag: Styrka ben
Söndag: Vila

Tre pass i alla fall. Det är ju minst ett mer än jag fått till de senaste veckorna. Och så blev det ett styrkepass, härligt! 


Äntligen lite träning

Igår kände jag mig så pass pigg att jag kunde köra min cykelklass. Och tur det, för det kändes superbra och var precis det jag behövde. Endorfiner. Mmm, i klass med choklad!

(null)


(null)Tisdag

Hejsan! Dagarna rullar på. I morse kände jag mig i princip frisk från förkylningen och efter lunch var det som att sätta på en kran och jag kände mig dunderförkyld. Nu är det dock under kontroll igen och jag räknar med att köra min cykelklass imorgon, men bara om jag är helt hundra förstås. Nu ska jag sova eftersom lilleman har börjat vakna supertidigt (alltså vi pratar typ mitt i natten). Då får han lägga sig i vår säng och vill då ligga nära. Väldigt nära. Praktiskt taget PÅ mig. Jättemysigt med närhet men en smärre katastrof för sömnen.

(null)


(null)


(null)Från Body pump till förkylning

Jag körde min fantastiska Body pump i torsdags. Det gick toppenbra förutom att jag försökte lura alla att köra triceps i bröstlåten. Det var ett par förvirrade blickar. Jag hann gå igenom tricepsarmhävningarna väldigt noga. Haha.

Men i fredags vaknade jag och kände mig så risig. Febrig, förkyld och allmänt loj. Åh, suck. Jag har inte varit helt frisk på typ fem veckor. Men om jag får det ur mig nu så får jag kanske vara frisk sedan?


(null)


(null)


(null)
Apropå träning..

I lördags drog jag faktiskt med barnen till MiniSats och körde själv ett tungt benpass. Mannen var borta under helgen och ska barnen rastas kan lika gärna mamman rastas samtidigt. Win win så att säga. 

(null)

(null)

Upplägget blev 

Superset knäböj 5x5 // utfall 4x7
Superset front squat 5x5 // step-ups 5x7
Marklyft 3x5

Och tusan, jag gillar ju styrkan. Det gick bra, det var skönt och nu är jag sugen på mer!

Cykel igår

Jodå, trots att jag ligger lite efter här inne kör jag på med mina klasser. Men mer träning än det blir det inte riktigt eftersom jag varannan dag vaknar med torr hals och varannan dag har rinnig näsa. Så himla trist! Men med handen på hjärtat, träningen är inte det jag är mest sugen på för tillfället. Kanske är hjärnan i symbios med kroppen och talar om att jag ska sakta ner? Vem vet? Men jag har lyssnat och gått hem och myst lite extra med familjen istället. Men klasserna har funkat så bra i alla fall. Tacksamt! Igår körde jag min cykel med många härliga deltagare. Precis så som man vill ha det!

(null)


(null)


(null)


Body pump

I torsdags var jag även tillbaka i Body pump-salen efter en veckas semester och en halv evighet med halsont. Jag var lite smånervig innan, jag kände mig lite nybörjarovan på något sätt. Jag vet inte riktigt, men det gick fint och glad och nöjd var jag efteråt!


(null)


(null)


(null)
RSS 2.0