Torsdag

Hallå hej!

Igårkväll lyckades jag somna framför en film vilket jag rätt sällan gör. Detta tyder alltså på att jag är trött. När filmen är slut, vad tror ni händer då? Jag kan inte somna. Jag ligger och vrider och vänder på mig och inser hur jag blir mer och mer stressad för varje minut som går. Och imorse då? Hej och godmorgon typ klockan sju. Jaja, somna om kunde jag i alla fall inte. Så jag pallrade mig upp för frulle. Sedan har jag tvättat två maskiner, påbörjat diskning och lite annat fix. Och någonstans där på vägen glömde jag min tvätt i torkskåpet nere i tvättstugan. Ooops. Men ingen skada skedd i alla fall. Skönt.

Jaja.. Planerna är nu att försöka fixa naglarna, förmodligen en fransk, och börja packa inför morgondagen. Då är det dax för alla blåränder att inta Malmö och Köpenhamn! På lördag är det Malmö FF - Djurgården för hela slanten. Weii!För övrigt vill jag också, såhär lite i efterhand, sända massa stärkande kramar och fina tankar till våra grannar Norge efter terrordåden i Oslo och på Utöya.Hejsvejs.Färgning

Jösses vad det var skönt att köra en bodypump. Att armarna skakade och musklerna (typ) domnade ser jag bara som något positivt. Nu sitter jag hemma hos päronen och använder en dator med lite mer utrymme. Som sagt, jag ska rensa min stordator hemma. Någon dag.

Multitasking är ju min grej så samtidigt som jag sitter här bokar jag tågbiljetter till landet nästa vecka och färgar ögonbrynen. De måste ju matcha min nya hårfärg. Igår fick jag ett infall och var trött på mitt solblekta bruna hår så jag gav det en omgång och är för tillfället i närheten av svarthårig. Eller i alla fall välidgt mörkbrunhårig. Och det är så jag gillar det.


Helt nyfärgat


Svårt att fånga färgen på bild. Men nöjd är jag. Det är kanske det viktigaste?

Nu ska jag tvätta ögonbrynen och sedan ta cykeln hem och duscha för att sedan dra vidare för en fika i staden.

Tack och hej!Onsdag

Heey på er!

Onsdag idag och det är ju underbart med semester. Igår gjorde jag dock ett break i semestern och åkte in och jobbade undan lite. Hörde jag vuxenpoäng? Jag hann med en liten löprunda på bandet under lunchen också. Och jag blir galet lycklig för varje kilometer jag kan ta mig igenom. Igår blev det fyra kilometer löpning och en kilometer snabb gång och sedan några minuters nedvarvning och så lite stretch på det. Jag känner att jag tappat en del. Att jag sprang 17 km för drygt två månader sedan känns långt borta just nu. Men jag ska tillbaka. Men jag värnar om knät och ska se till att löparknät försvinner.

Nu har jag precis käkat frukost och laddar inför en bodypump på Hötorget klockan 12. Det var några veckor sedan jag instruerade så jag tänkte friska upp minnet (och musklerna) genom att gå på en klass själv. Det gäller ju att inte tappa allt och bli helt förslappad till jag sätter igång igen om två veckor.


Goooott! Naturell youghurt, banan, havregryn och linfrön. Ostmackor och vatten.


Ha en fin dag!Måndag

Hej och . Idag sov jag till strax efter tio vilket var välbehövligt efter helgens ickesömn. När jag vaknat blev det lite slötittande på televisionen, frukost och sedan tog jag tag i lite städande. Jag flyttade soffan också, enbart för att få lite förändring. Och sedan blev det lite garderobrensning. Eller så mycket rensning blev det kanske inte. Men någon slags organisering fick jag nog till. Och fem klänningar och två par skor har jag rensat ut. Nu ska jag bara få ändan ur och lägga upp dem på Tradera. Eller så.

Frågan är vad jag ska ta mig till nu. Kaffe och lite television kanske? Eller plöja några träningsmagasin? Vi får se. Jag börjar nog med en dusch. Ikväll ska jag i alla fall kika fotboll och imorgon kanske jag drar en sväng in till jobbet och jobbar undan en del för att slippa en eventuell chock vid återgåendet till arbetet. Men nu är det semester och underbart att vara lite planlös emellanåt.


En suddig bild över min utsikt häromkvällen. En tankerensande stund.23 juli 2011

Mitt i semestern. Två veckor avklarade, två veckor kvar. Jag har varit på roadtrip med bästa människorna, promenerat, drömt, fikat, spanat filmer, grillat, druckit drinkar, poppat musik i mängder, nått toppen och nuddat botten för ett ögonblick, fortsatt drömma och sett både en och tre ormar. Men det som inte dödar..

Vore det inte så att min dator är helt smockfull så skulle jag bjuda på ett bildregn här. Men tills jag tagit hand om min dator och lättat lite på trycket får detta duga. Och vore det inte för lite för mycket stress skulle jag svara på alla underbara kommentarer också. Men det kommer, det också. I sinom tid.

Nu ska jag kika på den sjätte Harry Potter-filmen för att se den sjunde och sista på bio imorgon. Ikväll blir det spel- och drinkkväll med en av mina bästa.

Kramar! ♥RSS 2.0