Maaat

Idag har jag gjort något jag gillar - shoppat. Och inte vad som helst, utan mat i massor. Nu är alla skåp fullproppade igen. Nice. Utöver detta har jag köpt en ny vän. Jo, det är faktiskt sant. Jag återkommer om denna nya vän. Nu ska jag byta lakan i sängen och dammsuga upp alla små råttor och smulor jag har omkring mig. Konstigt det där.


Lax, kyckling, bönor, fetaost, kalkon, keso, avokado, råris, havregryn..Massa mat.

För övrigt hade jag en underbar body pump-klass imorse. Det kan vara så att jag har de sötaste och snällaste deltagarna. Och så duktiga!



Intervaller

Vilken kickstart på denna dag. Jag har varit på gymmet och kört intervaller på löpbandet. Jag började med tio minuters uppvärmning för att sedan varva varannan minut supertempo och varannan minut lite lugnare. Efter det blev det lite lugnare några minuter för att avsluta med nedvarvning och stretch. Det blev väl runt en 5,5 km. Nu är jag hemma och kokar massa pasta till lunch. Sedan ska jag tvätta varvat med skrivande av ett kostrelaterat arbete.

Inte nog med denna kickstart. Vädret är ju bara för underbart. Sol och snö. I och för sig är det galet kallt (typ minus 18) men eftersom det är vindstilla känns det inte så fasligt kallt ändå.


På väg hem fån gymmet. Myys!



Vinterchoklad

Freedag! En jobbdag kvar och sedan är det helg. Jag känner hur kroppen bara skriker efter sömn efter att jag inte sovit ordentligt på flera veckor. Så det gäller att sova ordentligt i helgen för sedan blir det massa festligheter tre helger framöver och kanske inte full dos med sömn..

Gah, jag är galet godissugen idag. Lite choklad skulle inte sitta helt fel. Men det är ju helg så man kanske skulle unna sig en påse eller två! På tal om godis så har jag smakat Vinterchokladen från Marabou. Den var lite speciell men tillslut blev den rätt god. Men är man en chokladälskare går det mesta ner. Utan problem dessutom.





Träningskläder

Shoppingkvällen med Sofis mode på Stadium var toppen. Jag fick med mig hem några träningsoutfits och jag är supernöjd. Två sport-BH:ar, två träningstoppar, två par byxor och en rosa vind/löparjacka. Ett par byxor får nog invigas på bodypumpen imorgon. Utöver detta hann jag in en sväng på Gina Tricot innan för lite reashopping och sist fick vi med oss en liten påse hem från kvällen med lite smått och gott i. Innehållet i påsarna sparar vi till en annan dag för nu ska Emma borsta gaddarna och försöka gå och sova.



För övrigt tog jag mig en sväng på löpbandet i tisdags och det var så skönt, roligt och befriande. Nu bannemig är det jag och löpbandet tills snön försvinner. Då blir det jag och asfalten. Eller skogen. Eller både och. Men tills dess, godnatt!



Boot camp

Om en stund tänkte jag dra mig från jobbet och in till staden för att spana på lite shopping. Efter det blir det Sofis modes Bootcamp på Stadium. Det ska bli hur kul som helst. Som ni kanske vet älskar jag ju shopping och träning. Varför då inte kombinera dessa? Smart drag!




Ses vi där kanske?



En award!

Jag har fått en award av übergulliga Elin. Det värmer massor i vinterkylan. Tack söta!



A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!

1) Jag är helt galen i shopping och kan (i princip) inte gå in i en butik utan att handla. Detta kan förklara min stora garderob.. Till det gillar jag att matcha, kombinera, fundera ut och inspireras av kläder och skor i massor.

2) Förutom shopping är träning mitt allra största intresse. I träningssalen får man utlopp för känslor, aggression, glädje och hopp. Svett och smärta i en härlig blandning!

3) Jag har tidigare spelat innebandy i måånga år. Och jag saknar det som sjutton.

4) Jag gillar inte vin.

5) Jag är galet envis.

6) Jag rapar alldeles för ofta till mångas förtret. Oops.

7) Jag har en hel drös drömmar och framtidsförhoppningar inom de mest skilda ämnena som jag vill ska bli verklighet! Vissa imorgon, vissa längre fram och vissa sådär i periferin.

Mer kan jag inte rapa upp (hehe..) såhär på rak arm. Men jag är alldeles säker på att det finns fler intressanta fakta om mig som man inte kommer på rakt upp och ner.


De är många personer jag vill visa uppskattning mot, de flesta är dock blogglösa. Därför väljer jag att ge en award till alla som betyder något för mig. Det är fler än sju och kräver ingen länkning. Kram på er!



Måndag

Ny vecka igen och jobb för hela slanten. Nu är min förkylning puts väck och jag ska sätta igång med löpningen och styrketräningen igen. Det var galet länge sedan jag gjorde båda sakerna så jag ser mer än fram emot det. Men ikväll startar jag träningsveckan med body pump.

Helgen har varit skön, men kort. Garderoberna är nu uppe och likaså bokhyllan och det blev så nedrans bra. Annars har jag mest ätit, sovit och pluggat - med betoning på ätit. Mer än så har jag inte pysslat med. Jag har knappt varit utanför dörren med undantag för några rundor till affären och en tripp hem tilll mor och far.

Dax att sparka igång denna dag med lite musik.


Rihanna - Russian Roulette

Tjing på er!



Hallonremmar

Nu är jag hemkommen från jobbet och väntar på min far som ska hjälpa mig montera garderober, såga lister och annat pappagöra. I väntan på honom tuggar jag i mig hallonremmar från Renée Voltaire som låg i den innehållsrika påsen vi fick på bloggspinningen förra onsdagen. Helt okej, men visst är godisremmarna snäppet smarrigare - och energirikare! Till det har jag stoppat i mig två kiwis för att samla på mig lite energi.



Först fnul på lite ny spinningmusik till spinnpulsen imorgon och sedan ägnas resten av kvällen åt (roligt) byggarbete! Tjing!



Ett smärre kaos

Hej och god natt alla ni!

Här hemma råder ett smärre kaos. Garderober och bokhylla blev levererade idag (igår) så nu har jag (läs: pappa) flyttat på mina andra garderober vilket resulterat i kläder överallt. Kläder på sängen, kläder på köksbordet, på golvet, i gardinstången, i fåtöljen, på TV:n.. ja, ni fattar. Men det är bara att stå ut. Imorgon börjar uppbyggnaden av mina nya kompisar. Och vad gör jag uppe såhär galet sent när jag ska upp.. typ nu? Ja, bra fråga. Det är ovanligt korkat och osmart. Men man kan ju inte vara smart jämt ju. Hihi.

Här har vi en ny snygging som snart får ett nytt hem. I garderoben alltså. Från Soaked in luxury. Snygg färg och härlig modell.



Nu kanske jag ska mota bort några klädhögar från sängen och försöka få en liten dos sömn i alla fall. Det tycker jag verkar smart.

Ha en härligt stundande tisdag!



Måndag

Måndag och veckans segaste dag enligt mig. Men snart kommer jag igång!

Igår hann jag med mycket. Först bodypump, sedan en mysig lunch på stan och efter det ett besök på Ikea där jag blev med garderober och bokhylla. Allt levereras idag och det ska bli så underbart med tre meter garderob, spegeldörrar och massa massa utrymme! Nu bannemig kan jag börja organisera riktigt ordentligt. Färgordning, typ av plagg, skor.. Riktigt nice!

Nu är det jobbdax fram till min bodypump-klass ikväll. Här får ni lyssna på en skön låt så länge!



Sonic palms - On the beach

Ha en fin dag!



Frukost

Hej hopp!

Redan söndag. Jag sitter och äter frukost, bovetegröt, två ägg och en banan. Om ett tag ska jag iväg och instruera en Body pump och efter det ska jag möta en vän i stan för lunch. Och i eftermiddag ska jag ta en sväng till Ikea. Jag är i desperat (typ) behov av garderober och en bokhylla och nu har jag hittat några godingar. Jag vill ha garderober med spegelsvängdörrar och mycket utrymme.

Var är solen idag då? Helmulen himmel och grått. Jag skulle inte tacka nej till lite sol. Allt blir liksom så mycket roligare då!


Solnedgång över Stockholm i somras


Ha en bra söndag!


Lördag

Nu sitter jag och äter bovetegröt och ska strax klä på mig och dra ut på vägarna. Så det är bara att klä på sig och borsta gaddarna.

Måste bara visa mitt reafynd från Nelly. Väldigt snygga och egentligen kanske lite obehövliga med tanke på de skor som redan finns här hemma. Men inga riktigt liknande förstås.. Hihi.



Ha en riktigt bra lördag!


Fix och trix

Jag har suttit och pillat lite med designen och försökt fixa lite bilder. Det går väl lite upp och ner, men ju mer man pillar desto mer lär man sig. Men nu går ögonen snart i kors efter en vecka med en stor (men kort!) förkylning, tidiga mornar och lite annat stort som smått.. Imorgon ska jag iväg och hälsa på min farfar och morfar och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Tills dess: Sleep well!


Min kurva

I onsdags vad jag på träningsbloggträff med massa mysigt frälsta träningsintresserade. Vi körde ett spinningpass med Activio och efteråt kunde man logga in på myactivio och genom pulsbandet och en liten söt manick kunde man se sin pulskurva online. Smart och roligt. Passet bjöd på två pulstoppar, en upp i det gula (80-90% av maxpuls) och en med snudd på det röda (94% nådde jag som max!)

Och här har vi beviset:



Jag har instruerat Activio tidigare, men nu instruerar jag spinning med ett annat pulssystem. Man kan få ut rätt mycket genom att arbeta med pulsen.



Matigt

Ikväll har jag instruerat en body pump 45 minuter och det var massor av träningsglada själar där. Fantastiskt! När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag slängde ihop en matig sallad.


Fetaost, salami, avokado, champinjoner, soltorkade tomater, keso och lite olja.

Efter detta körde jag på en sallad till - i fruktform. Nu ska jag strax hoppa in i duschen sedan ska jag varva plugg, Let's Dance och göra ett nytt spinningpass till veckan. Jo, det går att vara effektiv med flera saker samtidigt!

Nu är det helg! Se till att njuta!



Thaigryta

Dagens middag blev en supersmarrig och väldigt lättlagad thaigryta. Jag strimlade och stekte kycklingfilé och kryddade rejält med thailändsk röd kurry. Sedan öste jag på wokgrönsaker (morot, gul morot, vattenkastanj, minimajs, gröna bönor, röd paprika, röd lök och svamp) och avslutade med en burk kokosmjölk och lät det koka ihop ett tag. Till det körde jag vanligt jasminris och det blev mycket gott. Dessutom blev det matlådor att fylla (den redan fulla) frysen med. Toppen!


Dagens middag - morgondagens lunch.

Nu är det dax att borsta gaddarna och sedan sussa. Imorgon är det jobb innan jag drar iväg och instruerar en 45-minuters Body pump. Godnatt!



Fashion and Wellness

var det dax. Ut med det gamla och in med det nya! Här är det fokus på det som gör livet värt att leva. Och vad är då det? Jo, för mig är det träning, shopping, mat, instruerande, mode, musik, hälsa, vänner, välbefinnande, nya spännande kontakter och positiv energi i massor!

FaW - Fashion and Wellness är just allt detta - och lite till. Varmt välkommen.





RSS 2.0