Lakrits/sharon

Jag hittade denna sockerfria sötsak hemma, som faktiskt var riktigt god. Jag måste fått med mig den hem som test någongång. Dock gillar jag inte riktigt sockerfria prytlar som det är iproppat massa olika former av sockerersättning i. Hellre käkar jag riktigt godis och svävar på den (riktiga) kicken ett tag. Men bortsett från detta var den smarrsmarr!



Nu ska jag dra från jobbet och instruera min fredags-body pump. Efter det är det mysfredag med allt vad det innebär! Hejsvejs!



Mitt mål

Jag har ett nytt träningsmål. Jag ska, trumvirvel, springa Halvmaran den 11 september i år! 21 098 meter genom Stockholm. Jag tror det kan bli en fantastisk upplevelse. Åtminstone efteråt. Så nu gäller det att lägga upp träningen så jag får massa långpass i benen och samtidigt varva med kortare pass, intervaller och så lite styrka på det. Är det någon som är med? Tanken är att jag en dag ska springa marathon, så detta är en god början.

Nu är jag anmäld!!

Rykiel

Fredag. Det smakar riktigt gott! Nu är det jobb, sedan ska jag instruera body pump och sedan är det helg. Wiho! Den här veckan har försvunnit som..jag vet inte vad.

Nu är jag med i Rykielskaran. Igår på lunchen körde jag en megashopping och rensade H&M. Nej, inte riktigt så. Men jag blev några plagg, varav en tröja från Sonia Rykiel pour H&M, rikare. Nice säger jag!



Work, work. Sedan helg, helg! Jag tror minsann glädjen börjar återfinna sig. Hoppas den stannar. Tjingeling!



Skooor

Hej hopp!

Nu är det bara slutspurten kvar på mitt arbete om kost och träning. Eller knappt det. Jag ska bara fila på sista meningen och sedan ska det lämnas in. Hjälp vad underbart! Då ska jag se till att börja gymma igen, jag saknar mitt gymmande och den grymma glädje som kommer med det. Och så ska jag springa inför mitt nya uppsatta mål. Mer om det later.

Igår körde jag mitt vanliga spinnpulspass och efter det körde jag fys med ett killag i fotboll som för övrigt var grymma på plankan. Innan passen kikade jag runt lite och hittade, helt otroligt nog, ett par Lacosteskor som jag febrilt letat efter i sisådär två års tid. Det var liksom bara att inse att modellen inte görs längre. Men så hände något. Det blir jag och Lacoste i vår igen. Och tummen upp säger jag på det.




Nu ska jag se till att borsta gaddarna och gå och sova. Fredag imorgon och sedan helg igen. Fantastiskt och tummen upp på det också! Natti!



24

Helgen har varit toppentoppen! I lördags var jag på ett spinningkonvent i KTH-hallen. Det var mycket trevligt. På kvällen hade jag massa vänner hos mig som firade in min födelsedag. Kvällen avslutades på stan och jag var inte helt pigg igår. Men det är ju bara helhärligt! Och igår blev jag då ett år klokare (?) Så då var det middag hemma hos päronen, mycket trevligt det också! Presenterna jag har fått var mer än man kunde önska. Jag är galet tacksam för allting helt enkelt!

Så. Ny vecka. Ny ålder. Nya tag. Svinkallt ute och en tunnelbana som inte fungerar om den inte går under jord. Men vädret är ju (förutom galet kallt) jättemysigt. Vitt och soligt! Nu är det jobb och ikväll kör jag min sedvanliga body pump.

Hej så länge!



Semmeldagen

Fettisdag. Fet tisdag. Mellan fakturor, lunch och semlor slänger jag in ett hej här. Jag jobbar på att göra färdigt mitt arbete om kost i denna vecka så att jag förmodligen kommer tillbaka stark och med nya krafter i helgen eller nästa vecka. Då ska jag prioritera mig själv. Sömn. Mat. Mys.

Men tills dess: Trevlig vecka och framförallt - trevlig semmeldag! Ät en, eller kanske två, smarriga bullar!

Kram!



New friend

Här är min nya vän som jag nämnde här om dagen. En alldeles underbar liten 10-tumsdator. Den är söt och väger nästan ingenting. Den är inte bara min vän, utan jag får dela den med min stora vän..


Vi kommer ha en fin framtid tillsammans, alla tre.

Fredag idag vilket känns fantastiskt. Snart ska jag bege mig ut på lunchjakt. Ikväll kör jag bodypump och sedan ska jag nog hem till mor & far och käka något smarrigt.

Ha en fin fredag!



The shoes

Här är mina nya tillskott i klackfamiljen. De svarta har jag likadana fast i marinblått och jag bara älskar modellen. Nu väntar jag som sagt bara på lite mildare väder utan snö, is, slask och annat icke skovänligt väder.



Nu är det väl strax dax att gå och sussa. Upp i ottan imorgon för sista arbetsdagen innan helgen. Sedan blir det min bodypumpklass och sedan är det helg!



Löpning

Nu är jag hemkommen från träningen och har precis käkat en blandning av avokado, fetaost och keso som ett efter-middagen-mål. Det blev 5 kilometer på löpbandet idag och några intervaller med tempoökningar och sedan en kilometers nedvarvning. Jag är mycket nöjd med det med tanke på att jag trodde jag skulle somna stående på vägen till gymmet. Nu ska jag hoppa in i duschen och komma ut som en fräsching!

På lunchen idag lyckades jag shoppa på mig två par skor med härliga klackar. Hoppsan! Hallå, när försvinner snön så jag kan strutta omkring i andra skor? I och för sig kanske rätt snart med tanke på att det är rätt varmt och tö ute. Hur som helst är skorna galet fina.

Och så lite musik. Vad vore livet utan detta?


DJ Lee - Xperience



Dränkt i lyx

Toorsdag, vilket betyder snart freedag! Idag blev det ingen sovmorgon utan jag satsar på att gå hem tidigare och ta en tur på löpbandet. Det är verkligen avkopplande och mental vila att bara springa på. Nu satsar jag på en okej tid till Vårruset och senare Tjejmilen. Det blir mina mål för denna säsong. Utöver detta ska jag börja gymma igen när skolan är ett minne blott. Men tills dess är jag en busy woman med näsan i mitt projektarbete om kost & träning.

Och så över till något annat. Nämligen en ny tunika i en wonderful färg från Soaked in luxury. Den är lång och oanvänd. Så förhoppningsvis inser jag att den är skön också inom en snar framtid.



Happy torsdag!



Nattblogg

..Eller kanske morgonblogg? Nu är jag uppdaterad om allt som hänt i Paradise hotell-världen, med ett helt okej slut enligt moi. Så nu kan jag sova gott. Om jag ens hinner somna innan det är dax att kliva upp och jobba. Gaah, jag behöver sömn. Men den tar jag igen i helgen. Eller kanske nästa. Eller nästa efter det.. Hur som helst. Sova var det.

Godnatt på er!



Tisdag

Så var det tisdag och imorse fick jag en liten sovmorgon. Jag njöt av frullen framför morgontidningen och Nyhetsmorgon. Så nice att slippa stressa. Men till slut blev det galet stressigt i alla fall. Konstigt att när man har som mest tid blir man som mest stressad!


Gröt på havregryn och fiberhavregryn med äpple, keso, kanel och mjölk.

Nu är det jobb fram till att jag ska ta mig en sväng på löpbandet. Idag blir det lite av det jag känner för. Kanske intervaller, kanske ett långt pass, kanske inget av det. Det får fötterna på löpbandet avgöra. Sedan ska jag hem och laga något med kyckling. Men vad är ganska oklart just nu.

Ta hand om er!



RSS 2.0