Thaigryta

Dagens middag blev en supersmarrig och väldigt lättlagad thaigryta. Jag strimlade och stekte kycklingfilé och kryddade rejält med thailändsk röd kurry. Sedan öste jag på wokgrönsaker (morot, gul morot, vattenkastanj, minimajs, gröna bönor, röd paprika, röd lök och svamp) och avslutade med en burk kokosmjölk och lät det koka ihop ett tag. Till det körde jag vanligt jasminris och det blev mycket gott. Dessutom blev det matlådor att fylla (den redan fulla) frysen med. Toppen!


Dagens middag - morgondagens lunch.

Nu är det dax att borsta gaddarna och sedan sussa. Imorgon är det jobb innan jag drar iväg och instruerar en 45-minuters Body pump. Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0