Lax med fetaosttäcke

Sådär. En liten sväng ute har jag hunnit med. Och så har jag lagat mat för framtida behov. Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig in till stan.
 
 
 
Ingredienser, 4 port
Fyra tinade laxfiléer
2 dl Crème fraiche
150 gram fetaost
salt, peppar, örtkrydda. Jag tog rosmarin.
 
1. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form.
2. Mixa Crème fraiche, fetaost och kryddor till en smet som du brer över laxen.
3. In i ugnen på 200° i cirka 15-20 minuter.
4. Servera med valfria tillbehör. Jag kör på ris och sallad. Klart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0