Lax med senap och spenat



Snabbt, lätt och gott och kräver nästan ingen tid alls. Det är receptet på en bra middag. Idag blev det lax i ugn. Gott och sjukt enkelt! Here you go!


Ingredienser
Lax, 8 st bitar á 150 gram
2 dl créme fraiche
2 msk senap
Salt, peppar, örtkrydda
Spenat efter tycke

Gör så här
1. Lägg laxen i en ugnssäker form.
2. Blanda ihop créme fraiche, senap och kryddor och smeta på det på laxen.
3. Häll över spenat (jag tog fryst bladspenat) och sätt in i ugnen på 200 grader i cirka 15-20 minuter. Servera med typ kokt potatis och sallad. Klart!






Mycket mat



Färdig matlåda, hur smutt som helst




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0