Bästa hänget

Ikväll har jag hängt med mina fina vänner och fått min födelsedagspresent. Trerätters middag och bowling med fantastiskt sällskap. Bästa energiboosten man kan tänka sig! Man kan inte vara annat än tacksam! Maten var god och bowlingen gick..trumvirvel..skitbra! Kolla bara mina grymma poäng nedan!

Energiladdad och glad ska nu jag och min lilla huvudvärk gå hem och sussa. Imorgon laddar vi för löpning! Godnatt!


Sjukt snygga pjucks


Min poängserie är den översta. Den lär vi nog inte se igen, haha.


Änglahår till förrätt. Mums!



Nya tag

Jag sov i princip hela kvällen igår. Eller låg och hyhperventilerade och kände huvudet dunka konstant mot kudden. Sådana migränanfall är..hur ska man sammanfatta det..för jävliga helt enkelt! Jag vaknade i morse och hade inte så faslig skallebank. Men det ligger och molar och jag hoppas det inte bryter ut. För ikväll ska jag ut och äta med mina tjejer. Jag vet inte alls vart vi ska så det blir en liten surprise.

Träningen igår gick helt ok. Jag körde fyra kilometers löpning och mage. Magupplägget såg ut som följer:
Crunches på pilatesboll med fötter mot vägg (20st) i superset med plankan (30 sek) x 4
Sidoplankan båda sidor
Benspark i kombination med rumplyft 10 x 3

Idag har jag min Body pump på lunchen och jag åt dubbel frukost idag för att kunna öka mina vikter. Men vi får se vad huvudet säger om det. Det finns risk för att huvudvärken säger stopp. Men jag tar några alvedon till mellis och hoppas på det bästa! Hur som helst är det ett grymt gäng med massa energi och så ny koreografi och musik till det. Det kan ju inte gå fel!

Nu har jag massor att göra, så det är bäst att sätta fart! Kram och trevlig skottdag!!



Skitdag

Ok, jag ligger hemma med en djävulsk huvudvärk. En sådan smärta man inte ens önskar sin värsta fiende!!

Det blev ingen hockey för mig. Men det kanske var tur, för Djurgården vann efter straffar. Det brukar ju gå bra när jag ändrar i rutinerna.. SHIT vad skönt!

En hel kväll till spillo för att bara ligga i sängen. Och ändå blir det inte bättre. Aaah, frustrerad! Nattinatti på er!


Löpning

Jag har haft en liten dipp de senaste dagarna. Jag har intagit lite för mycket av fel sorts föda, missat ett löppass som skulle innehållit både koordinationslopp, fartlek och lite annat och sovit lite för dåligt eller lite för lite. Inte hela världen tänker ni. Hela världen tänker jag. Kanske borde jag hamna lite mitt emellan? Det är faktiskt inte hela världen, men jag vet att jag skulle mått bättre om allt gick ihop liksom.

Idag drar jag ner till gymmet för lite löpning. Inget långt och inget speciellt. Men löpning i all sin enkelhet. Precis som jag gillar den. Därefter ska jag nog låta magen få sig en omgång med några plankor, benkast, rumplyft och crunches på pilatesboll. Gärna supersettandes med varandra.  

Ikväll blir det hockey så jag laddar för den och hoppas att kvalserien bara är ett skrämselmoment som inte kommer bli någon verklighet. Jisses vad jag kommer sakna hockeyn när säsongen är över. Men lika glad kommer jag bli när säsong 12/13 sätter igång!


Minnen.



Fruddag

Middag i form av frukost, det måste ju bli fruddag. Eller kanske midkost? Hur som haver käkar jag min middag i form av mackor, ägg, avokado och röd mjölk (godaste, helt klart!). Lycka är när det finns mjölk hemma och äggen lossnar lätt från skalet! Aah!

Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det nog film!


Jag älskar träning

Jo, jag körde min Body pump som tusan och nu känns det GRYMT skönt. Koreografin satt där den skulle och med alla dessa endorfiner i kroppen känner jag nog att jag kan öka vikterna till onsdagspasset.

Nu sitter jag på pendeln och övar in lite mer koreografi och längtar hem till kylen. Jo, jag är hungrig. Och glad!


Måndag

Hej!

Idag ska jag kötta min Body pump utav bara tusan. Jag har sovit illa i natt, jag känner mig lite urlakad på energi och har någon orolighet över mig. For no reason. Därför glömmer vi det illa kvickt och ser fram emot ett pass där jag kör härliga nya låtar från den nya releasen och får svettas ut lite frustration. Det brukar hjälpa!



23 februari 2012

Livet kommer och livet går. En prinsessa föds och jag ska på begravning och ta farväl av min lilla farfar.

Det kommer bli en tung dag. Men också en fin sådan! Jag saknar dig farfar och tänker på dig varje dag! 💙


22 februari 2012

Hej hopp!

Onsdag idag och lite sockerbakis från gårdagen. Eller kanske matbakis? Men då har jag finfina byggstenar att använda vid dagens Body Pump! Efter jobbet kanske jag får till ett gympass också och sedan ska jag dra en vända på stan innan jag är hemma och ska fira en nybliven 30-åring.





Grattis till en halv kortlek

26..en halv kortlek..vad är skillnaden? Förra året blev jag ett kvarts sekel, detta år blev jag en halv kortlek. Min far är allt fyndig han. Men nu har han press på sig, vad blir det nästa år liksom? Hehe..

Dagen har hur som haver varit hellyckad. Jag fick ett fint firande på jobbet. Semlor med ljus i. Dock bara 16 stycken. Jag måste vara väldigt ung i sinnet..? Sedan sprang jag hem och fixade två pajer, en västerbotten- och en köttfärspaj, gjorde pannacotta och fixade lite. Och sedan körde jag kvällsfirande och nu känner jag mig firad för ett tag framöver.


Födelsedags- och fettisdagsfirande.


Jo man tackar. Tant blev man på kuppen!


Pajer där en av dem blev gaanska salt. Jag gillar förvisso kryddor men..

Det är en dag imorgon också då det blir åter till gamla vanor. Lunchpump och inte lika mycket kalas. Men vi gör det till en kalasonsdag ändå! Visst?

Ha en härlig kväll! På återskrivande!



Vår

På lunchen drog jag ner till gymmet och hade sju kilometers löpning i åtanke. Men mitt skavsår på fossingen gjorde sig tillkänna och min högra benhinna (eller muskeln på smalbenet) kändes trött och lite svag så det blev fyra kilometers löpning, lite köttande av några magövningar och sedan en avslutande kilometers löpning och sedan nedvarvning, lite rehab och stretch innan duschning.

Sedan blev det semmelfirande på jobbet och nu är jag på väg hemåt. Och det är bannemig vår ute! Eller alltså, vårväder i alla fall. Hur underbart som helst!


21 februari 2012

Godmorgon!

Jag sitter och avnjuter en frallefrulle med lite musik. Om en stund är det dax att klä på sig och dra iväg till jobbet. Idag blir det tidig hemgång eftersom jag måste fixa pajer, pannacotta och lite annat mys. Ikväll blir det lite kalas eftersom jag idag blir halvvägs till femtiotvå (som någon minsann var tvungen att påpeka i lördags..hehe) Men jag ska ändå se till att hinna med löpning på gymmet. Och jobb såklart.

Hörni, det är inte bara födelsedag idag, det är även fettisdagen (FET tisdag eller fettis-dag?). Så glöm inte att trycka en semla eller tre!


Chris Brown - Beautiful people

Nu blev det visst lite brottom. Jag hoppas ni får en bra dag. Det ska jag se till att få!

Kram!



Tortellinigratäng

Sådär. Nyss hemkommen från min härliga Body pump. Med kyckling i magen orkar jag nu picka på tangenterna och ge er receptet på tortellinigratängen jag gjorde här om dagen. Och smarrig blev den vill jag lova! Och järnrik för oss som kämpar med ett envist blodvärde. Enjoy!

Ingredienser
500 g tortellini
Två burkar krossade tomater
1 lök
Olja till stekning
250 gram frusen spenat
Grönsaksbuljongtärning eller pulver
Oregano
Salt och peppar
Lite grädde eller Creme fraiche efter eget tycke
Riven mozzarella (ca 125 gram, men ta gärna mer!)

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°
2. Koka pastan
3. Tina spenaten och pressa ur vattnet
4. Skiva löken och stek den i oljan. Tillsätt krossade tomater, buljong och kryddorna
5. Häll i spenat och grädde/Creme fraiche. Låt koka några minuter
6. Lägg pastan i en ugnsäker form. Häll över såsen och strö över mozzarellan
7. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter. Klart!


Pasta..Jag älskar mina kolhydrater (även om det mest är allt det andra som syns..)


Nu ska jag laga matpaj, duscha och så lite sömn på det kanske? Det är ju en dag imorgon också. En fullspäckad sådan. Precis som vanligt alltså. Happy night!



Veckans träning vecka sju

Det har hänt så mycket att jag inte har haft tid för cybervärlden. Efter föreläsningen i fredags (som jag berättar mer om ikväll, om jag hinner) fick jag till ett rygg- och bicepspass på gymmet. Jag fick inte till det lika bra som bröstpasset i onsdags, men det kändes helt ok! I fredags blev det lugnt för att på lördagen dra ut och köra 16 km löpning. Milen gick bra och sedan fick jag en rejäl motivationsdipp när de slutliga 6 km skulle köras. Men jag bet ihop och känslan efteråt är ju fantastisk. Sedan skulle jag gå och handla och den lilla turen till affären var nästan jobbigare än löprundan. Sedan blev det städ och dunderfest hos mig. Hur mycket folk som helst på liten yta. Men fasiken vad grymt det blev! Min vila igår motiverades av lördagen. Jag gick och la mig klockan nio (ja, på morgonen!) och sov till klockan ett. Sedan samlade jag brukar, flaskor och skärp och sanerade min lägenhet. Sedan blev det film, pizza, godis och mys. Bästa avslutningen på helgen!

Och här är då förra veckans träning.

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpning 7 km
Onsdag: Instruera Body pump. Gymma bröst och triceps
Torsdag: Löpning ca 8 km
Fredag: Gymma rygg och biceps
Lördag: Löpning 16 km
Söndag: VILA

På lunchen ska jag ner i gymmet och ikväll blir det intruerande av Body pump. Jag hade tänkt köra en lunchlöpning idag, men mina skavsår under fötterna från i lördags är inte nådiga! Jag kan knappt gå och drömde till och med att jag hängde på Sös för att jag hade så ont. Så löpning är inte ett alternativ idag. Men imorgon, då ska de bannemig vara fit fot fight igen (fötterna alltså..) för då är det löpning som står på schemat.

Mycket text. Och senare blir det mer. Se till att få ut det bästa av denna måndag nu! Tjing!



Hälsoföreläsning med Paulo Roberto

Nu har jag varit och lyssnat på en lunchföreläsning med Paulo Roberto. Det var ett skönt avbrott i vardagen och han var bra på det han gjorde. Men mer om det senare. Nu är det lunch och sedan jobb igen!


Fredag

Att behöva springa till tuben på morgonen, eller anytime, är det VÄRSTA jag vet! Men att ta nästa är inte ett alternativ.. Aah, snöigt, blött och äckligt!! Så, morgonens gnäll är över. Punkt.

Underbara fredag är här! Tur att jag lyckades passa in rätt strumpor idag.. Hehe.



Tortellinigratäng

Sådär. Nyss hemkommen från min härliga Body pump. Nu har jag kyckling i magen och orkar nu picka på tangenterna och ge er receptet på tortellinigratängen jag gjorde här om dagen. Och smarrig blev den vill jag lova! Och järnrik för oss som kämpar med ett envist blodvärde. Enjoy!

Ingredienser
500 g tortellini
Två burkar krossade tomater
1 lök
Olja till stekning
250 gram frusen spenat
Grönsaksbuljongtärning eller pulver
Oregano
Salt och peppar
Lite grädde eller Creme fraiche efter eget tycke
Riven mozzarella (ca 125 gram, men ta gärna mer!)

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°
2. Koka pastan
3. Tina spenaten och pressa ur vattnet
4. Skiva löken och stek den i oljan. Tillsätt krossade tomater, buljong och kryddorna
5. Häll i spenat och grädde/Creme fraiche. Låt koka några minuter
6. Lägg pastan i en ugnsäker form. Häll över såsen och strö över mozzarellan
7. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter. Klart!


Pasta..Jag älskar mina kolhydrater!


Nu ska jag laga matpaj, duscha och så lite sömn på det kanske? Det är ju en dag imorgon också. En fullspäckad sådan. Precis som vanligt alltså. Happy night!



Sweet hearts

Trots lite för lite motivation drog jag ner och ställde mig på löpbandet. Och vilken nedra tur det då! Det kändes relativt lätt och motivationen återfanns igen. Det blev cirkus åtta kilometers löpning och så lite nedvarvning på det. Sedan drog jag förbi päronen en snabbis för att tanka över en massa foton. Och hur underbart är det inte då, när man kommer där hungrig, stressad och småirriterad och får denna lilla hjärtliga och goda gullepresent? Då smälter man lite och färden hemåt gick lite lättare..
Nu har jag precis lagat tortellinigratäng (recept imorgon om det blir ätbart) och fått i mig en rejäl dos godis. Nu ska jag besöka duschen och gråta en tår över att derbyt går åt fanders. Vad tusan händer?!



Torsdag

Idag skulle det blivit lunchlöpning, men hungrig och med ett lätt blodsockerfall i kombination med mycket på jobbet förflyttar jag den till efter jobbet. Istället käkar jag en bulle för att stilla sockerbehovet efter lunchen och känner min träningsvärk från gårdagens gympass kännas mer och mer. Härliga känsla! Dock är känslan för att träna idag inte helt med mig. Men jag ska ta mig ner och köra några kilometer på bandet. Idag får det nog bli intervaller eller så, för att få upp snabbflåset lite. Och kanske få till ett grymt magpass efteråt? Pepp pepp!



Onsdag

Hej svejs!

Gårdagens träning var det ja.. Det blev sju kilometers löpbandslöpning och jag var väl nöjd till de sista fem minuterna. Där svek mitt lilla psyke. Men jag jobbar på det!

Idag blev det att instruera min Body pump på lunchen och efter jobbet gick jag ner till gymmet igen och körde bröst och triceps. Jag försökte öka vikterna och bibehålla en snygg teknik. Det gick inte hela vägen, men ett steg vaje gång gör tillslut helheten! Jag var ju minst sagt vältankad från gårdagens vrakmiddag och dagens bullkavalkad på jobbet så det måste vara därför det gick så fint idag. Gilla!

Annars har jag ju helt missat (nja okej, orsaken är nog tidsbrist) att visa mina kläder jag köpte från Casall här om veckan. Finfina löpartights och sköna och funktionella toppar!


Tights. Ett par kortare och ett par låånga löpartights.


Träningslinnen och t-shirt att springa, gymma, Body pumpa..och sova (?) i.

Nu blir det televisionen innan det är dax att sussa. Det är ju en dag imorgon också. Hejs!



Bio

Först MYCKET mat, sedan en härlig rulle med mycket skratt på bio! Jag är helnöjd!

Mer om dagens träning imorgon. Nu är det mjukisar och sängläge som gäller!


Skor och ♥

De snyggaste pjucksen kan jag ha hittat på Skopunkten! Jag gick ett varv på lunchen här om dagen (okej, det är typ några veckor sedan nu. Time flies..) och föll som en fura (?) De passar till det mesta och till de flesta tillfällena (förutom till träning kanske..)


De har redan fått en given plats på jobbet. Och på fötterna såklart. 


Jaha. Alla hjärtans dag idag. Och väldigt värt att fira tycker jag. En extra dag och en extra anledning att fira säger man väl inte nej till? Sedan ska man absolut göra vardagsfirande till en större grej och visa uppskattning även resten av året. Såklart!

♥ ♥ ♥

Om en stund ska jag ner och göra gymmet osäkert och hoppas att min träningsvärk från löpningen i lördags, skidåkningen i söndags och Body pumpen igår inte gör sig påmind mer än behövligt. Just nu smärtar mina höftböjare en del men det råder nog lite löpning bot på.

Ta hand om dina nära och kära nu! Kram!



Veckans träning vecka sex

Måndag med sol! Hoppas solen fortsätter lysa så framöver så man kan inhämta lite D-vitamin och extra energi. Förra veckans träning blev så här.

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpning 6 km
Onsdag: VILA
Torsdag: Löpning/gång 5 km + gymma mage
Fredag: VILA
Lördag: Löpning 15 km
Söndag: Längdskidåkning 14 km

Inget gympass (förutom magpasset i onsdags) och löpningen hade en liten dipp under veckans första dagar. Men för varje dag som går blir det lite bättre. Idag är det Body pump och imorgon är det åter till löpningen. Och så är det alla ♥ dag imorgon också. En enledning att mysa lite extra med någon man tycker om. Det blir nog en bra vecka det här!

Kram!




Skidåkning

Det var grymt trevligt igår och jag tror jag fick i mig en sisådär fem-sex cup cakes och hur mycket paj som helst! Dock blev ju inte sömnen den bästa. Men jag börjar ju bli van nu. 

Idag var det sol och jag plockade på skidorna och skidade ihop 14 härliga kilometrar. Hur underbart och skönt som helst! Efter det drog jag hem och fick ett ryck och har nu rensat i mina garderober och försökt styra upp någon form av ordning. Men det är bara att inse, kläderna är för många för att på något som helst sätt kunna få plats. Men jag lyckades ändå rensa bort några plagg.


Ge mig fler av dessa vinterdagar

Haha, notera mina grymt snygga shorts. Enligt mamma var det inte alls snyggt och framför allt poängterade hon att färgerna skar sig. Men äh, praktiskt att inte frysa såå mycket om rumpestumpen säger jag! Men till nästa gång ska jag försöka få till en bättre matchning. Och skippa rosa! Nu ska jag steka blodpudding för att stilla min mastodonthunger. Sedan blir det nog filmsöndag. Imorgon är en ny vecka igen med nya tag!



Från 15 km till party

Det blev 15 härliga kilometrar idag och nu känns det i benen. Det blev en sån där härlig tur som man liksom vill ha varenda gång. Men så har jag hört att man måste ha lite motgångar för att kunna växa. Så lite av allt är nog ett motto att ta fasta på!

Jag är duschad, sminkad och påklädd och har lunchen i magen. Nu ska jag hem till min vän och fira att hon snart blir halvvägs till femtio. Jag får träffa mina underbara vänner och inhämta en massa energi! Nu sitter jag här och lyssnar på en massa gammal musik som det finns en triljon minnen till. Härligt! Nu är bara frågan vilja skor jag ska ha..? Och jacka? Ja, sen kan jag gå.


Glad tjej, jag lovar!


Trevlig kväll!



Lördag

Nu är det dax för min lördagslöpning som ska bli 15 kilometer lång är tanken. Men med tanke på min senaste veckas dipp med löpningen är det lika bra att inte ha några som helst förväntningar. Men hoppas kan man ju alltid! Jag drar på mig mina fotbollsstrumpor, som fårt mig att minnas min innebandytid. Åh, jag saknar!


Bra material och låånga så de värmer upp på benen!


Igår laddade jag med sushi, godis och film och det brukar ju vara ett vinnande koncept. Vi såg för övrigt Apflickorna och det var väl inte den bästa film jag sett. Hur kommer det sig att alla (enligt mitt tycke såklart) konstiga och märkliga filmer kammar hem alla pris och nomineringar? Jag skulle bli filmkritiker och sitta i juryn. Då skulle det bli andra bullar..

Så, nu är tights, shorts, underställ och mössa på. Nu är det bara pulsband, skor och jacka som saknas. Nu kör vi. Hejrå!



Kallt!

Alltså jag fick en chock när jag gick ut imorse! Såhär kallt skulle det väl ändå inte bli? Vi får se om det blir någon utelöpning imorgon. Men det är ju fredag i alla fall.

Löpningen igår gick inte bra alls så istället för att bli frustrerad hoppade jag av bandet efter sju sega kilometrar med löpning, gång och nedvarvning och körde mage istället. Och träningsvärken är underbar! Idag ska jag gymma på lunchen och nu ska jag jobba!





Torsdag

Jag har sovit så kasst denna vecka att det inte är sant! Men då betyder det ju att det bara blir bättre! Det tror jag med all säkerhet. Och som man tänker så blir det. Punkt.

Ojoj, länge sedan sist. I måndags var det fullt ös med Body pump. I tisdags körde jag löpning på löpband där tiden går mycket långsammare än min pulsklocka även om jag startar dem samtidigt! Så konstigt. Jag springer ju mycket snabbare om jag går på löpbandstiden. Men jag litar mer på min Garmin. Igår skulle jag Body pumpat på lunchen, men jag var på utbildning hela dagen och var tvungen att vicka bort den klassen. Tyvärr. Idag är jag galet trött och ska egentligen köra koordinationslopp och lite snabbdistans. Men jag ska inte pressa mig för hårt just idag, så jag går ner och pressar mig litegrann.. Haha.

Nu är det jobb, har så mycket att göra så resten av tiden ska jag begrava mig i det. Ha en fin dag och ta hand om varandra! ♥



Veckans träning vecka fem

Snurrig helg med på tok för lite sömn. Men nu är det på det igen. Nu vecka och väldigt nya tag! Här kommer förra veckans träning.

Måndag: Intruera Body pump
Tisdag: Löpbandslöpning 6 km
Onsdag: Instruera Body pump. Gymma rygg och biceps.
Torsdag: Löpbandslöpning Fartlek 8 km
Fredag: VILA
Lördag: Löpning/gång 14 km
Söndag: VILA

Det blev en ofrivillig vila igår. Jag hade tänkt dra iväg och gymma. Men annars är väl veckan okej förutom det halvt misslyckade passet i lördags. Men det som inte dödar..Ja, ni vet! Nästa helg är det ett nytt långpass med nya löptag. Idag blir det instruerande av Body pump och sedan hem till sömn..hoppas jag. Tydligen är ju fullmånen på väg och jag vet ju hur det går ihop med sömnen. Men det kanske bli annorlunda just i natt?

Ha en fin dag!




Härlig vinst

Sådär, hemkommen från en vinst på Hovet (6-3 mot Brynäs) och med en kebabsallad i magen är jag nu laddad för Melodifestivalens första deltävling! Aah, årets höjdpunkt..typ! Det ska bli spännande att lyssna på Sean Banan och Dead By April. Och Afro-dite såklart. Och alla de andra. Såklart igen! Nu är det bara godiset som saknas. Imorgon kanske?


My own worst enemy..


Update:
Loreen och Dead By April direkt till final. Helt i min smak. Fint. Nu ska jag se Music and Lyrics och om den är dålig blir det något att somna till. Jag. Är. Trött.



Kroppen som varumärke

Löpningen blev inte alls så romantisk som jag tänkt mig. Varken psyke, kropp eller andning var särskilt med på noterna och jobbade absolut inte i takt. Jag tog mig igenom 14 kilometer, men det blev gång varvat med löpning. Vaderna gjorde ont och snömoddet var i vägen på de oplogade vägarna. Ja, det var tungt helt enkelt. Nu sitter jag här frussen och hoppas det inte är något virus som är på väg och att det var det som gjorde mig klen idag. På slutkilometrarna höll jag på att bryta ihop. Jag blev så frustrerad!

Så. Nu glömmer vi och går vidare. Jag har trots allt luftat lungorna en ganska bra del av dagen. Nu ligger jag och myser med kissen och ska strax dra iväg till hockeyn. Jag hittade en artikel idag om kroppen och att det idag inte handlar om att träna eller inte träna, utan att allt mer kretsar kring träning, hälsa och att klara sina träningsmål - från att stå i planka till att springa lopp. Den finns att läsa här.




Idag är det första deltävlingen i Melodifestivalen också. Love it!



Lördagslöpning

Hej och godmorgon!

Usch, vilken vecka det varit.. Nu ska jag klä på mig alla kläder jag äger (typ) och dra iväg på en löptur. Det är kallt, minus tolv enligt SMHI, men vädret är ju underbart. Vad mer kan man önska? Jag ska stoppa in lurarna i öronen och hoppas att jag får njuta hela vägen. Jag kände ju av min högra benhinna i torsdags och den känningen sitter kvar tyvärr. Dock inte så mycket, så jag tror jag övervinner det! Dessutom blir det skönt att lufta hjärnan med allt man matar den med. Bara slippa tänka för en stund.

I eftermiddag blir det hockey, om jag pallar. Men det är klart jag gör. Jag står hela vägen, jag hoppas alla andra gör detsamma!


Jag längtar ut..så hej så länge! Hörs om en stund!



Dagens löpning

Idag stod fartlek på schemat och det var (eller ja, är) jobbigt, framförallt när man går tillbaka till lite långsammare tempo. Men det blev 2 km uppvärmning, 5 km fartlek och sedan 1 km nedvarvning. Summa av det hela blev 8 km löpning. Det var tungt idag och jag fick lite för mycket känningar i höger benhinna. Men troligtvis och förhoppningsvis är det inte benhinnan utan mina muskler där som är lite svaga. Så jag borde kanske börja stärka upp framsida smalben. Om jag lägger en vikt på tårna och kör tålyft kanske? Jag är seriös alltså..

Nu skulle jag egentligen varit på hockey, men fick sjuktäckligtalldelesförmycket ont i skallen så något stående på Hovet blev det inte tal om. Fasiken! Det känns inget bra att sitta här hemma. Och så ligger de under också. Dax att vända nu va?

Nej, nu ska jag vila och se till att bli av med huvudvärken. Trevlig torsdag!



RevitaLash

Jag beställde ju en ny RevitaLash förra veckan och med snabb leverans har jag nu mitt lilla serum igen. Mina fransa har liksom krymt tillbaka när jag inte använt det på ett tag. Så nu är det nya drag med penseln som gäller. Den beställdes härifrån.






Jaha. Torsdag då. Idag blir det fartlekslöpning på bandet innan lunch så det är bara att ladda för det med lite jobb. Idag är jag så nedrans trött och mina ögon ser ut som hej kom och hjälp mig. Men vad ska man göra? Bara att bita ihop och köra (haha, rim..)

Ha en toppentorsdag!



Träning vecka 4

Redan onsdag. Tiden går fort, men minnena består. Det blev inte riktigt någon veckans träning efter förra veckan, så vi kör den nu istället. Så här såg alltså förra veckans träning ut.

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Löpbandslöpning 6 km
Onsdag: Instruera Body pump
Torsdag: Löpbandslöpning ca 8 km, varav uppvärmning, fartlek och nedvarvning
Fredag: VILA
Lördag: Löpning ute, 13 km
Söndag: VILA

Jag är nöjd, men hade gärna klämt in en eller två gymdagar. Men det försöker jag ta igen denna veckan. Idag efter jobbet tog jag en runda och dammade av rygg och biceps. Och imorgon blir det lite löpning igen. Och hockey. Livet rullar på.

Trevlig kväll!



RSS 2.0