Träning!!

Jo, det är faktiskt sant. Denna postförkylda kropp har tränat. Det är ju måndag och jag fick umgås med mina fantastiska Body pumpare under en timme. Jag var tröttare än tröttast när jag släpade mig in på Signalfabriken och världens piggaste när jag studsade därifrån. Nu har jag dock värsta huvudvärken så det lär bli en tidig kväll. Men faktumet kvarstår; jag har tränat! Och, jag kommer nog känna det imorgon. Utfallen var galna idag. Tack kroppen!








Lördagsshopping

Igår var jag en sväng och tog lite prover på vårdcentralen. Dessutom hann jag med att storhandla också innan fredagens storslagna middag. Det blev våfflor med grädde och sylt för hela slanten. Ingen riktig middag kanske, men det var gott som attan!

Idag tog vi en tur till Mio och Ikea och köpte lite lampor, en vas, förvaring och 'lite' annat smått och gott. Vi spanade soffa och matbord så nu ska vi mäta ordentligt och kanske slå till imorgon. Spännande.


Våffel-gourmet


Ikea-gourmet



Fredag

Äntligen fredag. Jag är fortfarande krasslig lite här och var så idag ska jag försöka besöka vårdcentralen och ta lite prover. Helgens träning ligger nog risigt till så jag hoppas jag kan instruera min klass på måndag. Annars är det vab blandat med jobb blandat med fix på hemmaplan. Så i helgen blir det till att vila, äta och ta igen sig. Nästa vecka blir det några intensiva dagar innan vi tar påsklov och tar igen oss lite till.


Ejla har hittat sitt nya krypin


Veckans träning vecka 12

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Vila
Onsdag: Löpning intervaller 6x200 meter, totalt 5 km
Torsdag: Sjuk
Fredag: Sjuk
Lördag: Sjuk
Söndag: Sjuk


Veckan började finemang och slutade i totalt förkylningsmörker. Men nu har jag ju varit frisk i några veckor så det var kanske dags? Och nej, inte är jag bitter..  Men det bästa är att nu borde det bara bli bättre. Fem tummar upp på det!



Förkylda tider

Jag har nog aldrig varit så här förkyld, eller snarare haft så här ont i halsen under så lång tid. Och lite tradigt är det. Ingen träning, ständigt lock för öronen och en trötthet som inte är av denna värld. Men man få försöka vila så gott det går. Just nu ser jag väldigt mycket fram emot påsken med en lugn ledighet, träning och massa godis! Men först ser jag fram emot leverans av ny säng, helg, våfflor och kanske ett litet träningspass.


Haha, jag hittade en gammal kepa från ettan som jag aldrig vågade använda på den tiden



Söndag blev måndag

Inte blev min hals bättre igår heller. Då kan man istället vara hemma, ta en powernap efter frukost och invänta femtio lass med flyttsaker som jag nästan förträngt. Helt plötsligt kändes lyan inte lika stor längre. I alla fall. Nu är det måndag och halsen är inte bättre för det. Så någon Body pump-glamour är det tyvärr inte tal om idag. Supertrist, men kroppen går först och att träna när man är sjuk är inte ett alternativ. Istället blir det lämning och hämtning av Alicia, jobb och så ytterligare ett flyttlass ikväll. Och lite mys och mat däremellan.



Vårt fredagsmys som startade helgen



Veckans träning vecka elva

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: PT-pass
Lördag: BBC 2015, tre träningspass plus yoga
Söndag: Vila


Trots att jag jobbat dygnet runt (eller ja, det känns så i alla fall) denna vecka lyckades jag med hjälp av Blogger Boot Camp få ihop sex (!) pass denna vecka. Det var länge sedan jag var uppe i dessa antal. Nu är det såklart inte antalet som är det viktiga, utan kvaliteten på passen man utför. Så om detta krav är uppfyllt får man ju vara mer än nöjd med antalet.




Från brunch till middag - svårslagen lördag

Brunchen igår var ju grymt trevlig. Massa bröllopssnack och massa klänningsprat. Och en massa mat. Att få komma ut, träffa ska vänner och bara snacka i timmar det är verkligen en energiboost för själen. Och bättre blev det. Jag hann hem, mysa med familjen i en timme för att sedan dra med familjen på spontanmiddag hos vänner. Och som vanligt skrattade man tills man trillade av stolen. Sjukt trevligt!


Efterrätt. Och tomater. Tallrik tre av fem.



Härlig prommis genom Stockholm




Vinter igen

Hej hopp! Så var vintern tillbaka igen. Men det var väl ändå inte så oväntat med en vintercomback när våren visar sig i mitten på mars. Vi tog oss ut i parken i morse, men det var så snöigt så det slutade med en prommis istället. Det var kallt, men galet fint! 

Nu ska jag iväg på brunch med några brudar. Vi ska prata brudtärneklänningar till ett bröllop i sommar. Och äta förstås!




Vår under snön







Energikväll

Igår mötte jag upp två brudar för middag och uppdateringar på Café Tabac i Gamla stan. Ett tapasställe, där jag valde burgare. Haha, finns det burgare är det mitt förstahandsval! Och den var enorm! Vi satt och snackade i några timmar och efteråt var man sådär härligt fylld av ny energi. 




I morse vaknade jag med halsont som liksom eskalerade under dagen. Jag fick skrota träningen och nu känner jag mig lite febrig och matt. Typiskt! Jaja, jag har kört med regelbundna ColdZyme-sprut i halsen samt C-vitaminbrus, apelsiner och en sväng ingefära till lunch. Imorgon är jag kanske frisk?


Löpning



Jag hade begränsad tid mellan jobb och middagsdejt, men klämde ändå in ett löppass på Sats Medis. Och det var inte helt fel, för idag var det min löpdag. Det kändes så lätt, skönt, befriande och top notch på samma gång. Känslan av att knappt orka fem kilometers löpning var som bortblåst och detta bara flöt på. Härliga känsla!! Nu längtar jag redan till nästa gång.


Uppvärmning 2 km 11,1, km/h
Intervaller 6x200 meter, 16,1 km/h
Löpning 1,2 km, 11,1 km/h
Totalt 5 km 27.19


Är det någon som vill tala om varför min lur helt plötsligt fotar såhär? I förrgår hamnade alla bilder upp och ner. Hjälp!




Veckans träning vecka tio

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Löpintervaller på bandet, 5x200 meter, totalt 5 km.
Söndag: Styrka ben och rygg


Denna vecka har jag varit inne i en tung jobbperiod igen. Och det märks också på antalet pass. Vila mitt i veckan för att köra stenhårt på helgen. Och det funkar ju det också. 


Skönt träningsavbrott

Igår fick jag äntligen instruera min måndagsmagi igen. Det var bra, för innan var dagen något kaosartad. Det var helt klart skönt att få tänka på något annat. Och som de kämpade, helt underbart! Sedan var jag tvungen att ta en sväng förbi föräldrarna innan jag precis hann komma hem och pussa på Alicia innan hon skulle sova. Då blev det middag och jobb från soffan.






Superfrulle





Jag skippade planerna på träning idag efter att känt efter i kroppen. Ont i svanskotan, träningsvärk i underkroppen och mest sugen på att hänga med familjen hela dagen. Vi startade med en tidigt långfrukost. Chiapudding, mango, kakaonibbs, kokos och en kopp kaffe till. En god start på denna soliga söndag.



Blogger Boot Camp 2015

Så var första delen av dagen över. Jag är helt slut, har blåmärke deluxe i svanskotan och är endrfinhög som tusan. Nu ska vi vidare på mingel och äta mat. End of story just nu, dags att vila lite i bussen.


Årets BBC-tröja



Glad tjej


Löpning med Urban Tribes


Dagens lunch for champions



En dag i träningens tecken



Godmorgon lördag! Vi startade morgonen tidigt i vanlig ordning och hann äta en lång frulle. Nu är jag på väg till årets upplaga av Blogger Boot Camp, mer redo än någonsin! Crossfit, löpning, yoga, föreläsningar och annat står på schemat. Spännande.



I morse

Tidigt i morse åkte jag till Sats Medis för en svettig timme med PT. Ben och rygg var dagens slakt. Nu känns det som att jag börjar hitta tillbaka till styrkan igen. Underbart! Efter en intensiv dag på jobbet hämtade jag Alicia och sedan inväntade vi mina päron och så blev det tacos och en massa kladdkaka, glass och prat. Nu laddar jag för Blogger Boot Camp 2015 imorgon. Massa träning, gemenskap och glädje. Precis som det ska vara.











Veckan

Jobbet har fått gå först även denna vecka och jag har fått prioritera bort en hel del annat. Tyvärr. Bland annat träningen. Förutom min måndagsklass har träningen stått tillbaka till förmån för att hinna hem och pussa på lillskrutt innan hon somnar. Vilket jag inte hunnit varje dag heller. Men imorgon ska jag få till ett efterlängtat PT-pass och på lördag tar jag igen veckan med kvadruppla träningspass på Blogger Bootcamp 2015. Och så är det fredag imorgon och den kunde inte komma mer lägligt. Då ska jag pussa och krama familjen hela kvällen.


Gårdagens fancy jobbmiddag. Jag fick fylla på med mer när jag kom hem






Från trött till sprudlande

Alltså jag har varit så trött idag. Jag bara längtar efter en lite lugnare period så jag kan få sova, äta och träna ordentligt tillsammans med andra essentiella saker och ting. Men jag fick ett litet avbrott i min måndag i form av min måndagsmagi. Och det var nog lite mer magi än vanligt denna måndag. Eller ja, innan klassen gick jag rakt in i en bänk med hela min tyngd och fick ont i knät. Klassen gick topp efter det, men nu har jag lite ont. Jaja, det ger sig nog snart hoppas vi. Men klassen, den var det magi över. Sprudlade härliga och duktiga deltagare och så en galen Emma som instruktör. Sjukt roligt!


Lite mer färg i fejset än tidigare denna dag





Haha, ööh. Läskigt fotsvett?



Veckans träning vecka nio

Måndag: Instruera Body pump
Tisdag: Styrka
Onsdag: Vila
Torsdag: PT-pass
Fredag: Vila
Lördag: Utelöpning 5 km
Söndag: Vila

Fyra pass förra veckan får väl godkänt. Löpning, styrka, PT och min Body pump. En härlig blandning av mina favoriter. PT-passet kan vara ett av de jobbigaste passen jag någonsin tränat. Och det är precis den känslan jag vill åt!



Söndagsgym

Jag startade dagen med Alicia. Jag bygger med klossar och hon river ner. Jag bygger lådtorn och hon river ner. Jag bygger tågbana och hon river ner. Roligt för oss båda. Sedan käkade vi mysig frulle, ost- och salamimackor, ägg med kaviar och så kaffe på det. Sedan drog jag till gymmet. Och halleluja, det var (och är) varma vårvindar ute! På gymmet gick det strålande. Tungt, slitigt och underbart efteråt. 


Jag bygger, bygger upp och du river, river ner



Pullups och olika marklyft









Löpintervaller

Jag stod på löpbandet redan strax efter nio i morse. 

Uppvärmning 2 km, 10,1 km
Intervaller 5x200 m, 16,1 km/h
Nedvarvning 1,4 km, 10,1 km
Totalt 5 km, 29.19


Jag har inte intervallat på bra länge. Det var tungt, mest för andningen, men galet skönt efteråt. Detta är dessutom tredje helgen i rad med löpning utan någon som helst löparknäkänsla. Det går bra nu. Nu är det bara att öka intensitet och längd på passen så ska jag väl vara på banan snart igen. Efter löpningen blev det stretch och foamroller-rull och energin var på topp.










Härlig start på helgen

Long time no see. Igår hade vi en toppenrolig, härlig, knasig och mysig kväll. Mycket mat och mycket skratt. Med underbara vänner. Det var länge sedan jag skrattade, och åt, som jag gjorde igår. Mycket energigivande. Idag startade jag dagen med några tunga, härliga löpintervaller. Men mer om dem senare. Nu ska jag bränna av några timmars jobb innan jag tar myskväll.


Ett recept på en riktigt bra kväll 



Bowling och bubbel

Ikväll har vi firat nytt system och annat med jobbet. Bowling, bubbel och en massa mat. Trerätters där förrätten var stor som en redig huvudrätt. Mätt är bara förnamnet. Bowlingen gick väl si sådär, i vanlig ordning. Men det var kul som alltid. Annars är jag inne i en ny jobbubbla där jag får koppla bort det mesta av annat, bland annat min älskade träning. Men till helgen får det bli något pass i alla fall.


Alltid lika heta


Bowling och bubbel. En helt vanlig onsdag



Måndagsträning

Jag har övat Body pump-koreografi lite här och var under den senaste veckan. Och igår var det dags att utöva den. Det var fullsmockat och jag var sugen på att köra. Någon miss i uppvärmningen men annars gick det smärtfritt. Lite finslipning till nästa måndag och det kommer bli grymt! Härliga måndagsklass!










Veckans träning vecka åtta

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: PT
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Styrka
Söndag: Löpbandslöpning 20 min


En flytt kom emellan mig och min träning denna vecka. Men så fort vi kom i ordning så lyckades jag få till tre pass. Och lite löpning till och med. Sjukt nice!



RSS 2.0